bu akşam işten çıkışta akay 77 nin dediği gibi(yeğenim) arkadaşlarla beraber izmarit avına gittik.ilk resim üyemiz çoban77 ,diğeri gene iş arkadaşımız cemil kıyı balıkçısı akayın dediği gibi 3 kulaçta balığı bulduk misafirlerde vardı martılar baya bi beslendiler hani,çırçır,ve karides başlarıyla,
yem :karides
olta:3 lü11 no beyaz iğne
ve çapari bozma ince iğne
resimler geliyor
Abi keyifli avlar dilerim de balık pek yoktu herhalde Bir de izmarit için niye karides kullanıyosunuz anlayamadımÇok pahalıya gelir izmaritin kilosu.Midye filan yeterli olmuyor mu ki ? Afiyet olsun
harun arkadaşlara bıraktım çoban bu akşam canım balık istiyo dedi .yarın akşam bidaha gideceğim .öbür akşam gene merayı buldum nassıl olsa akay ın sayesinde
thunderbolt yazdı:Abi keyifli avlar dilerim de balık pek yoktu herhalde Bir de izmarit için niye karides kullanıyosunuz anlayamadımÇok pahalıya gelir izmaritin kilosu.Midye filan yeterli olmuyor mu ki ? Afiyet olsun
nedim biz işin maliyetinde değil zevkindeyiz midyede olur tabii ki ama işte arkadaşla konuşurken yem kaptırmıcaz ya hesapta yem bitesiye av yapacaktık ta neyse giden 1 kilo karides olsun biz yeterli iyotu ve çok uzun zamandır balık tutamamanın hırsıyla aldığımız haz ve şevk bize yetti .onların resimleri bende kalsın