Yorumları: 16,360
Konuları: 492
Kayıt Tarihi: 13-12-2006
arap iyiki hastanede çalışıyon

ya kasap olsaydın nasıl temizlerdin puhaha


video için teşekkürler sarıda yandan kaynamaya uğraşıyo

bu arada
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
**********
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Kayıt Tarihi: 26-03-2008
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 641
Konuları: 17
Kayıt Tarihi: 31-07-2008
ellerenize sağlık güzel ve faydalı bir paylaşım
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Kayıt Tarihi: 26-03-2008
white gull 17 yazdı:ellerenize sağlık güzel ve faydalı bir paylaşım

Filiz hocam çok teşekkürler sağolun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
Kayıt Tarihi: 29-04-2006
hepinize teşekkürler arkadaşlar sağolun varolun videoyu beğendiğinize sevindim nasıl pişirilir yakında vizyonda heheheheh
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
Kayıt Tarihi: 29-04-2006
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 216
Konuları: 6
Kayıt Tarihi: 03-04-2008
İnşallah birgün sazan temizlemek zorunda kalmam.

Çok zora benziyor.Paylaşım için teşekkürler
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Kayıt Tarihi: 07-02-2007
Video çekiminden bilgilendirmenize kadar her şey mükemmel olmuş.Ellerinize emeğinize sağlık hemşolarım,rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Kayıt Tarihi: 04-07-2006
Uzun_ahmet yazdı:Nihat bizimkide kaba oldu pişecek hale getirmedik dikkat edersen içini bile temizlemedik sadece derisini yüzdük hepsi bu..
Dmekki ikinizinde yapacak çok işi var
Ahmet Hüseyin teşekkürler emeğinize
Yanlız sazanın en ince ayrıntısı pişirmesi hiç sazan yememiş bir insanın sazanı sevmesi veya sevmemesi sanırım pişirmede yatıyor
Kimi diyor çok kılçıklı kimide diyor ben yapayımda bak kılçık bulacakmısın bir karar verin sayın sazan ustaları bu balık kılçıklımı kılçıksızmı
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
Kayıt Tarihi: 29-04-2006
kılçıksız balık olurmu reis olmaz tabi öyle ise kılçıkları yok etmek lazım pişirme videosunda ayrıntılı anlatırım kılçık falan kalmaz pişince
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]