Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hayalet şamandıra
araphüso26 yazdı:anladım reis kolay gelsinRoseben eşkina için olduğunu düşünmüştüm

Tebrik ederim hemşom deniz balıkcılığını baya ilerlettinRoseAlkis
Harun paylaşımın için teşekkürler.
Bornova - izmir
Bul
eline sağlık harun abi güzel olmuş gerçekten Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ANTALYALI07 yazdı:hüseyin abi bu şamandıra takımın su üstünde kalması için değilde,daha çok uzak atışlarda yardımcı olarak kullanılıyor.çünkü suya girdiği zaman yavaş yavaş batıyor,su üstünde durmuyor çünkü.
harun abi bu şamandıraları bende kullanıyorum,içinden çelik tel geçirip 2 tarafına fırdöndü bağlayarak kullanıyorum,raglou ve rapala için ve ayrıca, tek iğneli gezer kurşunlu takım gibi yapıp gezer kurşun yerine bu şamandırayı bağlıyorum fırdöndüsüz olarak misinanın üstünde gezecek şekilde bağlıyorum,işe yarıyor,zargana,tral,mercan,karagöz ve barbun yakaladım bu takımla.suyu tarayarak geziyor,yavaş yavaş battığı için değişik derinlikteki balıklar yakalanabiliyor..
seninde eline sağlık harun abi. güzel bir şamandıra olmuş.paylaşım için teşekkürler..
Aytekin battığını bilmiyordum bende ilk kullanacam bunu orta delikte bir miktar hava var iki başınıda kalın misina damlatarak kapattım (önce klipsi ve şamandıranın kafalarını ısıtıp fırdöndünün kafasını batırdım erimiş plastiğe sonra damlatma ) hava içinde yine var belki batmaz batmamasıda benim işime gelir bizim buralarda derinlik belli en fazla 3-4 kulaç
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Aytekin battığını bilmiyordum bende ilk kullanacam bunu orta delikte bir miktar hava var iki başınıda kalın misina damlatarak kapattım (önce klipsi ve şamandıranın kafalarını ısıtıp fırdöndünün kafasını batırdım erimiş plastiğe sonra damlatma ) hava içinde yine var belki batmaz batmamasıda benim işime gelir bizim buralarda derinlik belli en fazla 3-4 kulaç

harun abi içinde hava kalmışsa, belki hava şamandırayı taşıyabilir.ama yinede denemen lazım,yinede batabilir ama daha yavaş batar sanırım.yapıldığı malzeme itibarı ile biraz ağır,inşallah batmaz,gerçi rapala için kullanırken su üstünde kalır, yavaş yavaş çekeceğin için su üstünden gelir takım..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
orhanekmekci yazdı:Tebrik ederim hemşom deniz balıkcılığını baya ilerlettinRoseAlkis
Harun paylaşımın için teşekkürler.

teorik olarak bir şeyler var uygulama yok orhan abi inşallah osa olacakHappy
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
H.A.R.U.N yazdı:gece sırtısıyla levrek almak için ne yollara başvuruyoruz görüyorsun dimi abi Smile
harun levrek dedinmi derdimi deşiyorsun erol bir levrek aldı daha ağzı durmuyor yok papazdı yok hocaydı bir levrek tutsamda kurtulsamAffet
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Paylaşım için teşekkurler Harun abi.İnşallah işe yarar ve güzel balıklar yakalarsın
Sazanları özledim...
Bul
Harun çok temiz iş çıkartmışsın tebrikler.Orijinal gibi duruyor resimde.
''Füze'' yapısı nedeniyle de ''at-çek'' te (sırtı) yararlı olabilir diye düşünüyorum.Denemelerinin sonuçlarını bekleriz artık..
Bul
keşke uzun sapını kesmeseydiniz. onun özelliği o şekilde olması . rapalayı atınca karışmasın misinaya diye. takılışı da bildiğimiz sıyırtmanın ters takılması gibi. uzun uç oltaya, kısa uç raglouya.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
harun güzel icat ,bende köylüme katılıyom sırtı için daha uyumlu bence .
arap sende pratik yapmıyon deniz için ama pantolan yakalıyon ama bu kadar tecrübeden sonra sende denzdede boş durmayacağına eminim.BoboSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  şamandıra arıyorum. kefalcı ibo 11 4,760 26-02-2010, 15:45
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi