Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hayalet şamandıra
Malzemecilerden malzeme alırken sadece malzeme alıp çıkmam oralarıda bir nevi paylaşım yerleridir çokda cuk oturan anlar yaşamışımdır bir vatandaşla sohbet ederken şeffaf olan için3e su doldurulan şamandralardan tavsiye etti gece bu şamandıralarla görünmemesinden dolayı iyi iş yaptıklarını söyledi biriki aramayla bu şamandırayı buldum ama bana zayıf geldi nede olsa mika gibi bir şey olduğundan bunların çabuk kırıldığını biliyordum
Ben yumurta şeklinde şeffafını aradım ama bulamadım Mutlaka faklı birşeyler vardır diye ararken Resimde görülen şamadırayı buldum ve uzun borusunu keserek ısıtma ve kalın bir misinayı eriterek damlatarak kaynatmakla resimde görülen şeffaf iki ucu klipsli veya fırdöndülü şamandıraları yaptım
iki ucundan kuvvetlice çektim sağlamda oldu bakalım gerisi kısmet

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ellerine sağlık reis güzel olmuş yalnız gece kullanırsan şamandırayı nasıl göreceksin?
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
tebrikler harun mucit olduğuınu bilmiyordum rast gele tutar inşallahGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Hüseyin gece kulaklarını gözlerini dört açacaksın görme yok sarım süresi ve sudaki kıpraşma ve sese göre bileceksin birde bu şamandırayı gece sırtısı yani at çek için kullanacağım ben
zaten gece çoğu işimiz el yordamı suya ne kadar ışık tutar ses çıkarırsan o kadar balığı unut
Bul
istavritci yazdı:tebrikler harun mucit olduğuınu bilmiyordum rast gele tutar inşallahGulumse
gece sırtısıyla levrek almak için ne yollara başvuruyoruz görüyorsun dimi abi Smile
Bul
anladım reis kolay gelsinRoseben eşkina için olduğunu düşünmüştüm
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Malzemecilerden malzeme alırken sadece malzeme alıp çıkmam oralarıda bir nevi paylaşım yerleridir çokda cuk oturan anlar yaşamışımdır bir vatandaşla sohbet ederken şeffaf olan için3e su doldurulan şamandralardan tavsiye etti gece bu şamandıralarla görünmemesinden dolayı iyi iş yaptıklarını söyledi biriki aramayla bu şamandırayı buldum ama bana zayıf geldi nede olsa mika gibi bir şey olduğundan bunların çabuk kırıldığını biliyordum
Ben yumurta şeklinde şeffafını aradım ama bulamadım Mutlaka faklı birşeyler vardır diye ararken Resimde görülen şamadırayı buldum ve uzun borusunu keserek ısıtma ve kalın bir misinayı eriterek damlatarak kaynatmakla resimde görülen şeffaf iki ucu klipsli veya fırdöndülü şamandıraları yaptım
iki ucundan kuvvetlice çektim sağlamda oldu bakalım gerisi kısmet

evet abi bende eşkinaya kullandım orjinalini dediğin gibi zayıf geldi ama senin icadın süper olmşş harika görünüyor bende öyle yapayım ozaman eline emeğine sağlık
araphüso26 yazdı:ellerine sağlık reis güzel olmuş yalnız gece kullanırsan şamandırayı nasıl göreceksin?
hüseyin abi bu şamandıra takımın su üstünde kalması için değilde,daha çok uzak atışlarda yardımcı olarak kullanılıyor.çünkü suya girdiği zaman yavaş yavaş batıyor,su üstünde durmuyor çünkü.
harun abi bu şamandıraları bende kullanıyorum,içinden çelik tel geçirip 2 tarafına fırdöndü bağlayarak kullanıyorum,raglou ve rapala için ve ayrıca, tek iğneli gezer kurşunlu takım gibi yapıp gezer kurşun yerine bu şamandırayı bağlıyorum fırdöndüsüz olarak misinanın üstünde gezecek şekilde bağlıyorum,işe yarıyor,zargana,tral,mercan,karagöz ve barbun yakaladım bu takımla.suyu tarayarak geziyor,yavaş yavaş battığı için değişik derinlikteki balıklar yakalanabiliyor..
seninde eline sağlık harun abi. güzel bir şamandıra olmuş.paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ellerine sağlık harun güzel olmuş.paylaşım için tşklrAlkisAlkis
Bul
ANTALYALI07 yazdı:hüseyin abi bu şamandıra takımın su üstünde kalması için değilde,daha çok uzak atışlarda yardımcı olarak kullanılıyor.çünkü suya girdiği zaman yavaş yavaş batıyor,su üstünde durmuyor çünkü.
harun abi bu şamandıraları bende kullanıyorum,içinden çelik tel geçirip 2 tarafına fırdöndü bağlayarak kullanıyorum,raglou ve rapala için ve ayrıca, tek iğneli gezer kurşunlu takım gibi yapıp gezer kurşun yerine bu şamandırayı bağlıyorum fırdöndüsüz olarak misinanın üstünde gezecek şekilde bağlıyorum,işe yarıyor,zargana,tral,mercan,karagöz ve barbun yakaladım bu takımla.suyu tarayarak geziyor,yavaş yavaş battığı için değişik derinlikteki balıklar yakalanabiliyor..
seninde eline sağlık harun abi. güzel bir şamandıra olmuş.paylaşım için teşekkürler..

saolasın aytekinim tatlısu ile deniz farklı yorumları biz bildiğimiz şekilde yapıyoruz...o zamanda denizle uyuşmuyorSiyirdimsizler sayesinde birşeyler öğreniyoruzAlkis
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  şamandıra arıyorum. kefalcı ibo 11 4,759 26-02-2010, 15:45
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü: