Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dekolte elbiseyle balık tutmaya ceza (yorumsuz)
Galata Köprüsü üzerinde dekolte elbiseyle balık tuttuğu iddiasıyla, "hayasızca hareketlerde bulunmak" suçundan yargılanan iki çocuk annesi Gülcan Köse, 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki davaya, tutuksuz sanık Köse katılmadı. Davayı karara bağlayan Hakim Cahit Marancı, Köse'yi 6 ay hapse mahkum etti. Hakim, Köse'nin mahkemeye karşı tutumunu lehine takdir ederek cezayı 5 aya indirdi.
Sanığın sabıkasız olması ve tekrar suç işlemeyeceği kanaati hasıl olduğunu ifade eden Marancı, 1 yıl denetimli serbestlik süresi belirleyerek bu süre içerisinde suç işlememe koşuluyla cezanın ertelenmesine hükmetti.

Hazırlanan iddianamede, 12 Haziran 2007'de Galata Köprüsü'nde üzerindeki dekolte kıyafetle balık tutmaya çalışan Gülcan Köse'nin (28) eteğinin rüzgardan havalanması sonucu mahrem yerlerinin göründüğü belirtiliyordu.

Savunmasında hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Köse ise "Balık tutmaya çalışırken güvenlik görevlileri gelip laf attı. Ben de küfür ederek gitmelerini söyledim ve polis çağırdım. Üzerimde iddia edildiği gibi gecelik yoktu. Kesinlikle teşhircilik de yapmadım" demişti.

alıntı mynet haber
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul
yuh artık ya bukadarınada pes doğrusu Hadiordan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
olamaz böyle birşey
Tırıvırıya HAYIR
Hakan / 1977 / Amasya
Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir!
Bul
olmuş olmuş hatta resimde koymuşlar bugün gazetede okudumNayirolamaz
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Doğrudur,bayanların balık tutması yasakmı,? Ben orada olsam o hanımım yem takmasına ,balık tutmasına yardım ederdim.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Biz de hanımı ikna etmeye çalışıyoruz.Ne acayip bir durumEek.Hele ki "rasgele" diyeceğine başka tür sözler söyleyenlere ne demeli.İnşallah hak yerini bulur !RolleyesHerhalde acilen deniz kıyısı için de bir kılık-kıyafet yasası çıkarırlar artık.Hehe
Bul
Gazetede bende okudum, ne derece doğru orasını bilemem...Baby
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
sayın meslekdaşımızın resmi aşağıda var.
bu kadının balık tutması toplumumuzda kendini bilmez 1-2 kişi yüzünden ayıplanıyor veya daha başka yönlere kaydırılıyor.Olay mahkemeye kadar gidiyor.
Bence istanbulda ne kadar kadın balıkçı varsa toplanıp galata köprüsünde balık tutmalı.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
yuf olsun Rolleyes
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ilker buna benzer bir haber 2 ay öncede çıkmıştı o bayan gerçekten beyaz bir elbise giymişti ve tül gibiydi bu resimdeki bayanla alakası yoktu bende konuyu okuyorum garip geldi haber eski haber ama yeni gazetelerde çıkmış ve resim farklı birileri habermi yaratıyorki acaba.
2 ay önce gerçekten tehirci gibi resmen çıplak denecek şekilde bir bayan haber oluyor resminide gördüm 2 ay sonra aynı haber ama resim farklı enteresan.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kuzenimin balık lokantası LeVrEkCi 31 4,892 21-09-2012, 18:01
Son Yorum: LeVrEkCi
  5 Vinçlik dev balık! maxtar 26 6,716 11-02-2012, 02:27
Son Yorum: araphüso26
  Büyük Balık REKOR KIRILDI tuzunler 35 11,227 04-08-2011, 01:07
Son Yorum: ALTAYLI
  Akciğerli balık, denizde nefes alamaz! LeVrEkCi 13 3,758 03-08-2011, 13:31
Son Yorum: SerenaY66
  Güncel Balık Fiyatları Boğaziçi 137 23,487 27-04-2011, 20:31