Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
borukurdu takma aparatı
vay bee eskiden boru kurdu aparatımı vardı arkadaşlar takın eski usüllerle işte onada aparattmı lazım yaww.Hadiordan
Bul
bu aparatla çok kolay bi şekilde kurt iğnenin deliğinden misinaya kadar geçirilebiliyor Nihat. elle o işi yapmak çok zor . kurt ortadan delindimi bozuluyor.
Bul
Tamam bende anladım.bu aparat için tükenmez kalemlerin ince içleri,de ideal çok ince plastikte olur.ben kendime yaptım.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
turna yazdı:Tamam bende anladım.bu aparat için tükenmez kalemlerin ince içleri,de ideal çok ince plastikte olur.ben kendime yaptım.

mehmet abi mühendisliğide konuşturdun... yaratıcı olmak lazım...tükenmez kalem içi gerçekten ii düşünülmüşAlkis Alkis Alkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bana göre yapılacaksa, bisiklet jantı en yakını,yalnız ince olanı, hafif bir taşlama makinasıyla işçilik,birde ucu sivrilendinmi,tam ona benzer

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul
Hüseyin ucuz tükenmez kalemler var 15 cm bunların içleri plastik ve dış çapı 3 mm uç kısmınıda hafif eyelerim şahane oldu tavsiye ederim.bisiklet akort teli olmaz iğneye geçirmek için boru olması şart.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
LeVrEkCi yazdı:vay bee eskiden boru kurdu aparatımı vardı arkadaşlar takın eski usüllerle işte onada aparattmı lazım yaww.Hadiordan

100 % katılıyorum hiç uğraşmaya gerek yok istediğiniz gibi takın yeterki balık olsun beni bile yer
Dalış Eğitmeni
Bul
Dostlar, bu önerdikleriniz kum kurduna olur mu?
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Bul
Malum bu aparat la alakalı sitede ilk konuyu ben açmıştım geçen sene ve o gün bugün buzdolaplarından boru söktüm, radyo antenlerini bisiklet jantlarını parçaladım hepsini denedim ama hepsi kalındı ve kurtun içinden geçmedi yada başka sebeplerden netice alamadım, geçtiğimiz günlerde malzemeci abimle konuşuodum, (ismini reklam olmasın diye söylemiorum isteyenlere özelden bildiririm) yahu sen bu teli niye kullanmıosun dedi ve çat die önüme koydu, abi dedim baştan sölesene bir senedir yırtınıoz, neyse abimiz bunu almanya dan getirtmiş sanırım o yüzden biraz tuzlu fiyatı 7.5 YTL, bitane aldım ve geçenlerde denedim biraz alışmak gerekiyo zira bi taraftan iğnenin bağlı olduğu misinayı gerdirirken diğer taraftan kurdu telden iğneye sürümek ilk aşamada kolay olmadı, ama el alıştımı çok başarılı oluo. ve sonuç hakikaten harika çürümeye başlamış kokuşmuş kurtları bile çok başarılı takabilitor vede normalde atacağınız yemleri bile kullanabiliosunuz.
Bul
bilgi için teşekkürler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Toprak solucanı;muhafaza ve iğneye takma püf noktaları oltam 14 17,042 30-08-2009, 14:03
Son Yorum: alperburdur
  oltaya doğru yem takma bahriyeli 12 9,376 30-12-2007, 23:11
Son Yorum: bahriyeli
  canlı yem yakalama  aparatı YAŞAR TAŞKIN 16 5,946 15-07-2007, 23:57
Son Yorum: ozerture
  iğneye boili veya mısır takma şekli than58 21 9,488 04-12-2006, 00:52
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi