Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
borukurdu takma aparatı
arkadaşlar bu konu geçendede açılmıştı, bu iğneyi ben kullanıyorum çokta memnunum, yalnız türkiyede varmı yokmu bilmiyorum, bana yunanistandan geldi, özellikle kum solucanında çok işe yarıyor, patlamadan iğneden misinaya kadar gidiyor,diri duruyor balık verimini arttırıyor, son iki ayki avlarımda hep onu kullandım, ama yapılmayacak birşey değil

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
MRB ABI MSN ADRESINIZI EKLEDIM BU KONU HAKKINDA BILGI VERIRMISIN BANA TSK..
Bul
çok güzel bir aparatmış..sanırım özel olarak yapılmış,
Bul
gerçekten hakan güzel aletmiş bunu yapmayı denemek lazım şişle veya tığla olabilir galiba
Bul
hakan yaklaşık kaç milimetre bi ölçü verebilirmisin iğnenin takıldığı yer ve sivri kısım.
ben araştırdım buzdolaplarının arkasında kullanılan kılcal diye bi boru sanırım bu boru kullanılabilir, ancak henüz tam bulamadım sadece bilgisini aldım, aslında bi yer istersen getirteyim dedi yanlız 3 metre halinde ve 20 ytl fiyat istedi birazdaha araştırıp eski buzdolaplarından çıkma bulmaya çalışacam çünkü deliği iğne girmeyecek kadar küçük olabilir.
Bul
alien13 yazdı:hakan yaklaşık kaç milimetre bi ölçü verebilirmisin iğnenin takıldığı yer ve sivri kısım.
ben araştırdım buzdolaplarının arkasında kullanılan kılcal diye bi boru sanırım bu boru kullanılabilir, ancak henüz tam bulamadım sadece bilgisini aldım, aslında bi yer istersen getirteyim dedi yanlız 3 metre halinde ve 20 ytl fiyat istedi birazdaha araştırıp eski buzdolaplarından çıkma bulmaya çalışacam çünkü deliği iğne girmeyecek kadar küçük olabilir.

ali arkadaşım, toplam boyut 15 cm, ama bütün olay iğnenin girdiği yeri ayarlamak, ozaman iş bitmiş demektir öteki yerler okadar önemli değil
Bul
arkadaşlar şırınga igneleri olabilir tabiki ufak şırınga degil büyük şırıga igneleri aynı işlevi görecegini zannediyorum bir araştırayım bakayım.
Bul
Konu yaşına basacak neredeyse! Bu yüzden eklenti fotolar görünmüyor. Elinde olan tekrar ekleyebilir mi?
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Bul
BAYTAR yazdı:Konu yaşına basacak neredeyse! Bu yüzden eklenti fotolar görünmüyor. Elinde olan tekrar ekleyebilir mi?

resimler eklenmiştir...
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul
Bu aparattan yurtdışında satılıyor. bende kafayı taktım getirticem 2 tane. yoksa kurdu takmak çok zor oluyor. dediğiniz gibi patlıyor kum kurtları
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Toprak solucanı;muhafaza ve iğneye takma püf noktaları oltam 14 17,154 30-08-2009, 14:03
Son Yorum: alperburdur
  oltaya doğru yem takma bahriyeli 12 9,468 30-12-2007, 23:11
Son Yorum: bahriyeli
  canlı yem yakalama  aparatı YAŞAR TAŞKIN 16 6,049 15-07-2007, 23:57
Son Yorum: ozerture
  iğneye boili veya mısır takma şekli than58 21 9,679 04-12-2006, 00:52
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi