Anket erdekte hangi tarihte toplanıyoruz
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
4-5 ekim
40.63%
13 40.63%
11-12 ekim
18.75%
6 18.75%
18-19 ekim
12.50%
4 12.50%
hepsi bana uyar farketmez
28.13%
9 28.13%
Toplam: 32 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
erdek org.tarih belirleme anketi.
LeVrEkCi yazdı:onu bunu bilmem bu sefer herkes balık tutacak inşallah.oraya gitmemizin bana göre 1. amacı tanışmak birarada olmak 2. amacı bizi orada buluşturmaya sebeb olan balıklardan bolca yakalamak.3.amacı ise işten istanbuldan uzak 2 gün iş düşünmeden geçirmek.
hayırlısıyla inşallah hepsi gerçekleşir.

bende balık tutmak için elimden geleni yaparım 1. herkesle bende tanışmak için can atıyorum 2. Eskişehirin vede iş ortamından bende uzaklaşcam 3. yalnız ben balık tutamassam aç kalmamak için sizlerin tuttukları balıklardan aşırırım haberiniz olsun buda dörtttttttHappyHeheBobo
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:bende balık tutmak için elimden geleni yaparım 1. herkesle bende tanışmak için can atıyorum 2. Eskişehirin vede iş ortamından bende uzaklaşcam 3. yalnız ben balık tutamassam aç kalmamak için sizlerin tuttukları balıklardan aşırırım haberiniz olsun buda dörtttttttHappyHeheBobo
uzun yiyeceğin balık olsun balık bulamassak midye yeriz onuda bulamassak kırmızı ve beyaz soğan bol.Siyirdim
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
LeVrEkCi yazdı:onu bunu bilmem bu sefer herkes balık tutacak inşallah.oraya gitmemizin bana göre 1. amacı tanışmak birarada olmak 2. amacı bizi orada buluşturmaya sebeb olan balıklardan bolca yakalamak.3.amacı ise işten istanbuldan uzak 2 gün iş düşünmeden geçirmek.

nihat abi engüzelide istanbuldan kurtulmak olur heralde Gulumse bikaçkere geldim ama hemen dönmek istedimm izmir kasaba gibi yanında biz alışmışız buraya.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
açlar yanıma gelsin SeerfBoboHehe
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
fish or die yazdı:nihat abi engüzelide istanbuldan kurtulmak olur heralde Gulumse bikaçkere geldim ama hemen dönmek istedimm izmir kasaba gibi yanında biz alışmışız buraya.
murat herkesin yaşadığı yer kendine değerli ben kardeşimi ziyarete geldim 3 gün kaldım 2.gün kaçmak istedim izmir güzel şehir ama işte alışkanlıklar böyle.
ereğlide balık tuttugum halde 3-4 günden fazla kaldımmı istanbulu aramaya başlıyorum.
istanbul bana göre değil ama ben istanbulun dışında sayılırım sarıyer iş maslak ev yani şehirin dışı trafikten uzak kalabalıktan uzak deniz kasabası gibidir sarıyer.
Bul
SerenaY66 yazdı:valla ekimde kar yağarsa olan bize olur ankaradan yola çıkarızda polatlıya gelince yol kapanırsa artık sakarya nehrinde yaparız bir organizasyon.Nayirolamaz
İlker tam kalkan dönemi aslında güzel olur, daha önce de söylemiştim. Fakat İzmir, Antalya vs. uzak arkadaşlar var. Eğer organizasyon bozulmayacaksa süper olur süperrrrrrrrr.
Bul
murat nneden bozulsun ki org yaplacaksa yapılacak .
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
fish or die yazdı:MahcupMahcupMahcup aman orhan abim yapma sınırlara geldimmi dururum Gulumse Hüso abinin samimiyetine sığınarak yazıyoruz Seerf

ısınmak ne kelime muratım sular buharlaşıp uçtu yandın sen hehehehehhMahcupHappySiyirdimHehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
yalova tatar yazdı:murat nneden bozulsun ki org yaplacaksa yapılacak .
Yok hani ikilik olmasın, tamam Sakarya dediniz bana hem de nasıl uyar. Kalkan dediniz herkez tutma fırsatını yakalar, Nehir dediniz, yayını buluruz alimallah. daha ne diyeyim. Ama ya biz kendimizi Erdek"e hazırlamıştık, Sakaryaya gelemem uzak demezlerse canımla beraber sizlere en az 5 çadır ben kurarım. 15 km.sahil yer bulamayız sıkışırız gibi bir düşünce asla olamaz.
Bul

benim mesleğim zaten balık tutmak ben tutarım ama sizi bilmemHappytrofenin lafımı olur ben herkezin yiyeceği kadar bir balık tutarımMahcupHadiordanSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  organizasyon tarih oylaması LeVrEkCi 189 26,575 24-02-2011, 19:12
Son Yorum: LeVrEkCi
  organizasyon yer belirleme LeVrEkCi 19 4,975 29-11-2010, 20:35