Anket 2008 mayıs ayı ayın avcısı ve avı oylaması
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
LeVrEkCi
31.43%
11 31.43%
yalova tatar
25.71%
9 25.71%
bucalıfikret
20.00%
7 20.00%
orhanekmekci
17.14%
6 17.14%
balikoltasi
5.71%
2 5.71%
Toplam: 35 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mayıs ayı anketi 2008
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=7151
buradan avlara bakabilirsiniz.oylama 4/6/2008 akşamına kadar sürecek oylama sonucu en fazla oy alan kişi 30 gün boyunca vip üye olacaktır.
kolay gelsin.
Bul
nihat abi oyum sana abi şunu bilmen gerekiyorki beni hayal kırıklığına uğratmaya başladın abi mayıs bitti hala levrek yok ha artık kır belini şu balığın Smile
Bul
boranmursel yazdı:nihat abi oyum sana abi şunu bilmen gerekiyorki beni hayal kırıklığına uğratmaya başladın abi mayıs bitti hala levrek yok ha artık kır belini şu balığın Smile
teşekkürler mürsel bende istiyorum da kısmet heralde vakti zamanı var ama stres olmaya başladım bende tutamadıkça.
dün akşam gittim bu sabah 5 te balığa çıkma hevesimle ama ne yazık amcam beyin kanaması geçirdi ve erkenden istanbula döndüm
Bul
LeVrEkCi yazdı:teşekkürler mürsel bende istiyorum da kısmet heralde vakti zamanı var ama stres olmaya başladım bende tutamadıkça.
dün akşam gittim bu sabah 5 te balığa çıkma hevesimle ama ne yazık amcam beyin kanaması geçirdi ve erkenden istanbula döndüm
nihat abi amcan adına geçmiş olsun allah şifa versin inşallah.
Bul
LeVrEkCi yazdı:teşekkürler mürsel bende istiyorum da kısmet heralde vakti zamanı var ama stres olmaya başladım bende tutamadıkça.

nihat abi geçmiş olsun,acil şifalar dilerim,yapabileceğimiz bir şey olursa,haberimiz olsun..sağlık balıktan önce gelir levrek zamanıda gelecek,forum yeni levrek resimleriyle dolacak Smile
olmadı ekimde org. da kesin yani,oltayla ,olmadı zıpkınla değilmi abi..tekrar geçmiş olsun abi..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

nihatım geçmiş olsunALLAH acil şifalar versin amcandan haber varmı.
Bul
bucalıfikret yazdı:nihatım geçmiş olsunALLAH acil şifalar versin amcandan haber varmı.
saolasın fikret abi ne yazık haberler kötü.beyine müdahale edelim diyorlar kalp duruyor müdahale etmeseler organlar zarar görüyür yani tam mucizelere kaldı işimiz artık.
Bul
foruma konu ekleseydim ben olurdum ama ekleyemiyorum bu sitede böyleymiş galiba
yeniler ekleyemezmiş
Bul
günaykaptan yazdı:foruma konu ekleseydim ben olurdum ama ekleyemiyorum bu sitede böyleymiş galiba
yeniler ekleyemezmiş
Ramazan Bey,anket tüm üyelere açık,anket konusu açıldığı zaman herkez kendi konusunu ekleyebiliyor.Yenilerin ekleyemediğini miş..li olarak yazmışsınız.Bu duyumu nerden aldınız ? Böyle bir şey forumumuzda kesinlikle yok.Siz neden konu ekleyemiyorsunuz,açıklayın yardımcı olmaya çalışalım..
Bul
ramazan bey 1 günlük üye bile konu ekleyebilir yalnız kuralımız ayın avcısı ve avı bölümünde konuya kendi rapor eklemeyen oylamaya katılamıyor şeklinde belirlenmiştir.
bizler hangi raporu ekleyecegimizi bilemeyiz bu nedenlede isteyen kendisi ekliyor.
yinede bizlerden rica eden olursa ekliyoruz.
yanlış anlamışsınız.saygılarımla.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  erdek org.tarih belirleme anketi. LeVrEkCi 111 13,814 12-06-2008, 15:17
Son Yorum: LeVrEkCi
  nisan 2008 ayın avı avcısı oylaması LeVrEkCi 6 2,738 08-05-2008, 09:23
Son Yorum: Uzun_ahmet
  2008 mart ayı ayın avı ve avcısı oylaması LeVrEkCi 7 3,039 04-04-2008, 01:06
Son Yorum: bahriyeli
  2008 şubat ayı ayın avcısı oylaması LeVrEkCi 3 2,627 04-03-2008, 10:37
Son Yorum: fish or die