Bugün öğlenden sonra kuleliye gittim. Bir ik olta sallıyayım biraz rahatlarım dedim. Gittiğimde deniz anası hat safadaydı ama kısa süre sonra hepsi kayboldu. Ama sahil kenarında çöp gene geziyordu. Neyse önce kuleli sahilin bitiş yerinde denedim biraz balık aldım ama iki takım bıraktım. Sonra burası benim bilmediğim mekan ben bildiğim yere gideyim dedim. Saat 4 gibi yerime gittim. Takımda değiştirdim 10 no köstek 16 no beden 60 gr kurşun kulanarak biraz çalıştım. Bir müddet oltayı hep dolu dolu çektim ama akşama doğru kesti bende toparlandım. Yaklaşık 2 kilo kadar oldu
Bereketli ve afiyet olsun.Bugün Yalova kıyıları da aynı idi.Hiç esinti olmayınca bütün yüzey yosun, pislik, çöp içinde idi.Doğru dürüst kaşık atamadık..
bereketli olsun musa bey afiyet olsun.
bende bu sabah uyku tutmadı 6:30 da kalendere indim önce biraz rapala çalıştım baktım bişey yok çapari bağladım kimse balık tutamıyor 8-10 tane tutan şanslı bende 7 tane istavritle eve dönüp işe geldim.
koca koca kefaller 30 lu guruplar halinde sahil boyu geziyorlardı.
dün arnavutköyün orada koca koca balıklar suyun üstüne çıkmış atlamaya başlamış torik yada orkinos olduğu söyleniyormuş.
dalyanlardan kaçak torik yakalandığıda söyleniyor demekki torik var boğazda bu ara.
bizim uyanık cani milletimizde dalyandan o balığı toplayıp satıyormuş.
tanerden ses yok nasıl haber alıyormusunuz?