Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dİkkat !!!!!!!!!!!!!!
Sevgili site sakinleri bugün sabah marmara ereğliden 9.9 Mercury marka 0 2008 model motor çalınmıştır. Nihat abi seri numarasını konuya ekliyecek. Motor alacaklar lütfen dikkat bu tarzda çalınan motorları egede marmarada akdenizde satıyorlarmış,yakınlarınızada bildirirseniz bu konuyu seviniriz.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
murat bilgi için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Motor Nihat'ın mı Murat ?
Bul
Nihat abinin akrabasının tekneler yanyanaymış ancak nihat abi daha indirmemiş suya indirse onunkide muhtemelen gidicekti.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Ben tahmin ettim o motorun ve teknenin başına birşey gelecek diye ne motoru gördüm ne sahibini tanırım ama Nihatın anlattığı kadarıyla vatandaş biraz önemsemiyordu bu gibi tedbirleri
Bul
üzüldüm gerçekten ama tedbiri elden bırakmamak lazım sıfır motor öyle başıboş bırakılmaz,ve uygun fiyata bi dünya alıcı bulur çalan kişi inşallah yakalanır
Bul
İnşallah motora farkedilmeyecek bir işaret koymuştur. Hepimiz tanıdığımız kişilere haber verelim benim İzmir'de tanıdığım 5-6 motor servisi ve satışı yapan kişi var onlara bildirecem Alıcak kişi dürüst biri olursa soruşturur ve öyle almaya çalışır. Faturası olmayan motoru almakta suç. Aklına gelipte şikayet edip polise yada Jandarmaya bildirmesi lazım
Bul
bunla gecmiş olsun abi terbiyesiz insanlar umarım yakalanır en kısa zamanda allahın izniyle.
Bul
geçmiş olsun.inşallah çabucak bulur.bende o motoru biliyorum eski moturunuda ben almıştım nihat abilerden üzüldüm gerçekten.tekraradan geçmiş olsun.
Bul
ergeg yazdı:geçmiş olsun.inşallah çabucak bulur.bende o motoru biliyorum eski moturunuda ben almıştım nihat abilerden üzüldüm gerçekten.tekraradan geçmiş olsun.
tevfik çalınan motor şinasi abinin motor biliyorsun daha 1 aylık sıfır motor gerçi saolsun herşeyi teknede bırakıyor hiç umurunda değil benim malıma kimse dokunmaz diyede hep konuşur durur ne yazık cuma gece yarısı gitti motor.
biran senin tekneyide göremedim eyvah dedim oda gitmiş dedim sonra baktım uzağa almışsın teneyi.
cuma gecesi 4 adet motor almışlar 1 tanesi polisin kendi motoruymuş karakola bidirmeye gittik polis bizim motor ve teknede gitti demezmi.
olay karakola bildirildi mercury e de bildirildi mercury direk tüm motor servislerine bilgi veriyormuş hemde sadece mercury değil bütün markalara emailler faxlar giiyormuş.
ben muratı aradım rica ettim siteden motor alan olursa aman dikkatli olsun diye.
motor seri no şas no gibi bilgileri 1-2 güe buraya ekleyeceğim.
ayrıca motoru bulana tekne sahibi 500 ytl ödeme yapacakmış kendiside ilan verecek sağa sola.
şerefsizler sıfır motoru götürdüler hafta sonu çok canım sıkıldı o motor takılı olmasa o teknede benim motor takılı olacaktı.gerçi kendi motorum çalınmış kadar üzüldüm daha ilk taksidini ödememiş adam yaww.
sağlık olsun ne diyim.
ilgnize teşekkürler arkadaşlar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dikkat yalova tatar 5 1,112 22-02-2012, 12:30
Son Yorum: LeVrEkCi
  dikkat balık iyice azaldı Koray1110 10 2,349 27-03-2008, 03:09
Son Yorum: yalova tatar
  lütfen dikkat :) fish or die 9 2,150 20-12-2007, 21:24
Son Yorum: H.A.R.U.N
  viruslere dikkat bahri ozmen 4 1,482 12-07-2007, 16:35