Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geçen seneden
Geçen sene mayıs ortaları fıstıklı/armutlu avımız. balık seyrekti ama iriydi. inşallah bu sene daha bol olur.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
karagöz çok güzelmiş işallah bu senede iyi yapar balık çok zevkli şu ispari yakalamsı hele bide ince takım kullandınmı hem avcı oluyor takım hemde kıyıya getirene kadar koptu kopucak diye heycanlanıyorsun oda ayrı bi zevk oluyor SmileSmileSmile
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
tomy77 yazdı:karagöz çok güzelmiş işallah bu senede iyi yapar balık çok zevkli şu ispari yakalamsı hele bide ince takım kullandınmı hem avcı oluyor takım hemde kıyıya getirene kadar koptu kopucak diye heycanlanıyorsun oda ayrı bi zevk oluyor SmileSmileSmile

Evet Osman kurşunsuz takımla ispari avı gerçekten çok zevkli. iri olunca dahada zevkli oluyor. o dişleri dökülmüş olan 0.20 yi karaya aldıktan sonra koparmıştı. karagözde 0.20 ile yakalanmıştı.
Bul
evet abi ben 0.10 lukla çıkardım bi tane pabuç ispari dışarda patladı misine Smile
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
balikoltasi yazdı:Evet Osman kurşunsuz takımla ispari avı gerçekten çok zevkli. iri olunca dahada zevkli oluyor. o dişleri dökülmüş olan 0.20 yi karaya aldıktan sonra koparmıştı. karagözde 0.20 ile yakalanmıştı.
tebriklerbirol o 20 miyle karagöz ince misinaya denk gelen balıgı tahmin edip o na göre hareket etmen gercekten deneim tecrübe ister her daim rast gelsin,,,,,,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
ottoman fishing team yazdı:tebriklerbirol o 20 miyle karagöz ince misinaya denk gelen balıgı tahmin edip o na göre hareket etmen gercekten deneim tecrübe ister her daim rast gelsin,,,,,,,,
teşekkürler. ava başlamadan önce mutlaka makinenin kalama ayarını misinanın çekerine göre ayarlamak gerekiyor. ayar yapıldığı zaman balığın tek bir şansı kalıyor dişleriyle misinayı kesmek.tecrübe olayı çok önemli ayrıca. mesela 2 sene önce yine bu boy bi karagözü livara koyarken elimden suya düşürmüştümSiyirdim
tek el ile karagöz diğer el ile livar tutulmayacağını öğrendim..
Bul
balikoltasi yazdı:teşekkürler. ava başlamadan önce mutlaka makinenin kalama ayarını misinanın çekerine göre ayarlamak gerekiyor. ayar yapıldığı zaman balığın tek bir şansı kalıyor dişleriyle misinayı kesmek.tecrübe olayı çok önemli ayrıca. mesela 2 sene önce yine bu boy bi karagözü livara koyarken elimden suya düşürmüştümSiyirdim
tek el ile karagöz diğer el ile livar tutulmayacağını öğrendim..
umarım livar gitmiştir ,,,,,,,,
gecen sene guik 5001 dam dogu alman malı ormanda o makina icin 10 kaplan gücünde diyorlar ,,,
neyse o makina bi abimin tahminen 2 kg veye üstü balta baş karagöz yemi ambarladı abi hızlı hızlı sarıyo balık fişekledi kendini kıyıya tam boşlugu tamamladı balık kendini gösteriyo makinenin kolu kırıldı balık takımı aldı gitti
bSmilealıkcılk bilgi tecrübe ve kısmet işi o makinanın kolu hala kırık kullanılmıyo
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
birol işallah bu sene daha verimli avlar olacak şimdiden herkese rastgele
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ottoman fishing team yazdı:umarım livar gitmiştir ,,,,,,,,
gecen sene guik 5001 dam dogu alman malı ormanda o makina icin 10 kaplan gücünde diyorlar ,,,
neyse o makina bi abimin tahminen 2 kg veye üstü balta baş karagöz yemi ambarladı abi hızlı hızlı sarıyo balık fişekledi kendini kıyıya tam boşlugu tamamladı balık kendini gösteriyo makinenin kolu kırıldı balık takımı aldı gitti
bSmilealıkcılk bilgi tecrübe ve kısmet işi o makinanın kolu hala kırık kullanılmıyo
Yok livar gitmedi balık gitti. karagözü ispari gibi tek elle tutmaya çalışırsam.Birkerede ahırkapı fenerine gelmeden eskiden kayalıklar yokken heyecandan betona çarptırıp düşürmüştüm güzelim karagözü.
Bul
okadar uğraş al balığı düşür kötü oluyor oda yaww ben levreklere direk sevgili muamelesi yapıyorum önce sarılıyorum sonra doğru livara hiç tek elle tutarmıyım Gulumse
birol senin sarıyerdeki mera önü tekne kaynıyordu biraz evvel geldim işe hiç yoksa 30 tekne çapari yapıyor ama istavritemiii çinekopamı onu bilemem bilgin olsun.
bu senede bolbol karagöz getirirsin inşallah rastgele.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hergün bir balık Boşa geçen günlere inat. avcıhakan 14 2,473 11-07-2014, 11:21
Son Yorum: bucalıfikret
  Gecen Seneki Kolyos Avim DeLi_KuRT 15 2,573 19-03-2013, 22:57
Son Yorum: DeLi_KuRT
  unutamadıgım ve unutmayacagım gecen sene mırmırcı 27 11 2,811 03-07-2008, 21:37
Son Yorum: ANTALYALI07
  geçen sezondan sazan ve yayın avcıhakan 21 4,380 03-04-2008, 13:08
Son Yorum: avcıhakan
  emeği geçen herkese tahsinmersin 10 2,190 13-01-2007, 02:19
Son Yorum: tahsinmersin
  gecen senenin son baliklari bahri ozmen 14 2,855 05-01-2007, 08:46
Son Yorum: bahri ozmen

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi