Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nihayet balığa cıkabildim
O ilk fotodakiler benimkilerine benziyor...fakat o simliden bende yok..alacagimda..o simli kaclik?11lige benziyor tabagin boyuna bakilirsa..aksam gorusuruz...Gulumse
Bul
orhan abı nıhayet denızle bulusmussun artık balığa gıderken tedarıklı olursun sımdıden rastgele yakaladıklarınızda fena değil Alkis
Bul
harun77 yazdı:orhan abı nıhayet denızle bulusmussun artık balığa gıderken tedarıklı olursun sımdıden rastgele yakaladıklarınızda fena değil Alkis
Harun,kış mevsimi aldığım yemleri kullanamadığımdan mecburen met.takip ediyorum.sanada rasgele kardeşimSeerf
Albatros-gr yazdı:O ilk fotodakiler benimkilerine benziyor...fakat o simliden bende yok..alacagimda..o simli kaclik?11lige benziyor tabagin boyuna bakilirsa..aksam gorusuruz...Gulumse
Faruk.9cm lik 11likde çok iyi olur,fotodakinin simlerinin dökülmüş hali.Bulursan kaçırma alSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Harun,kış mevsimi aldığım yemleri kullanamadığımdan mecburen met.takip ediyorum.sanada rasgele kardeşimSeerf

Faruk.9cm lik 11likde çok iyi olur,fotodakinin simlerinin dökülmüş hali.Bulursan kaçırma alSeerf
Tamam abi tesekkur ederim,seni bu kalamar rapalalari ile biraz yordum,cok sagolGulumse
Bul
Albatros-gr yazdı:Tamam abi tesekkur ederim,seni bu kalamar rapalalari ile biraz yordum,cok sagolGulumse
Faydalı olabilirsem ne mutlu banaGulumseavlanmada yalnız sırtıdan sözettin kalamar rapalalarından oltaya kaç tane bağlıyorsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Faydalı olabilirsem ne mutlu banaGulumseavlanmada yalnız sırtıdan sözettin kalamar rapalalarından oltaya kaç tane bağlıyorsunSeerf
3 tane bagliyorum,kostekleri biraz kisa tutuyorum,ana misinenin uzerinde donmesin diye.Ilginc benim aciklama veremedigim bir konu daha var..paraketede yukaridaki baliklari butun gece boyunca yiyorlar,fakat biz cogunu dipte aliyoruz..orta sularda cok az..yukarida hic denecek kadar
Bul
Albatros-gr yazdı:3 tane bagliyorum,kostekleri biraz kisa tutuyorum,ana misinenin uzerinde donmesin diye.Ilginc benim aciklama veremedigim bir konu daha var..paraketede yukaridaki baliklari butun gece boyunca yiyorlar,fakat biz cogunu dipte aliyoruz..orta sularda cok az..yukarida hic denecek kadar
Ben oltayı yukarı çekerken tabiki kalamar oltasının yukarı alınışı farklı tekneye yakın yerdede yakalamışlığım var.Seerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Ben oltayı yukarı çekerken tabiki kalamar oltasının yukarı alınışı farklı tekneye yakın yerdede yakalamışlığım var.Seerf
Tamam abi ,bizde yukari cekerken araya araya aliyoruz oltayi eger uzerinde kalamar yoksa...senin tuttuklarin genelde...diptemi,ortasulardami.veya yukaridami?
Bul
Albatros-gr yazdı:Tamam abi ,bizde yukari cekerken araya araya aliyoruz oltayi eger uzerinde kalamar yoksa...senin tuttuklarin genelde...diptemi,ortasulardami.veya yukaridami?
Dipden,daha fazlasını orta sudanSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Dipden,daha fazlasını orta sudanSeerf
Olabilir,cunku derinlik farkida var...yanilmazsam 40m demistin..bizde tam yarisi 20 metredeyiz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  KILIÇ Avım Nihayet oldu ALTAYLI 61 10,402 17-10-2012, 12:12
Son Yorum: tepeli35
  nihayet istediğim turna egenindibi 27 3,146 18-08-2012, 21:22
Son Yorum: egenindibi
  29.02.2012 martta nereye gidecez balığa ıspartada? abdullah ilbaş 17 3,268 11-03-2012, 18:48
Son Yorum: breda
  Nihayet sirtide balik basladi yakamoz.gr 70 8,228 19-06-2011, 01:38
Son Yorum: Can ARSLAN
  işten balığa 14-10 2010 tahsinmersin 35 4,571 22-10-2010, 23:31
Son Yorum: tahsinmersin
  fikret yalçın'la balığa gitti bucalıfikret 59 6,620 09-06-2010, 11:44
Son Yorum: bucalıfikret
  Nihayet bir raporda benden HAŞİM77 45 5,739 27-12-2009, 15:24
Son Yorum: Can ARSLAN
  Bugünde balığa çıktım orhanekmekci 46 6,929 19-11-2009, 01:43
Son Yorum: orhanekmekci
  Nihayet balıktayım orhanekmekci 54 6,234 16-11-2009, 18:46