Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
14 ekim izmir nasil geçti
bende sizleri tanıdığıma sevindim inanınki 10 yaş gençleştim o denizin havası sizlerin güler yüzü hiç unutulmaz anca yaşanır gelemiyen arkadaşlar için çok üzüldüm birde birbirimizi hiç kırmadan yaşayabilsek dostluk ve insanlık için her şeye değer
Bul
Yoklama konusunda da yazdığımı buradan da aktarmak istiyorum.
Arkadaşlar bu tip organizasyonların en keyifli tarafı sen profösör, ben memur, o emekli, diğeri patron, bir diğeri emekçi, yaşlıymış, gençmiş vs vs vs diye hiç bir statü yok
Ortak paydamız birlikte olmak, av yapmak, keyif almak ve yeni dostluklar kurmak. Var mı bundan daha güzeli
Bul
ALTAYLI yazdı:Yoklama konusunda da yazdığımı buradan da aktarmak istiyorum.
Arkadaşlar bu tip organizasyonların en keyifli tarafı sen profösör, ben memur, o emekli, diğeri patron, bir diğeri emekçi, yaşlıymış, gençmiş vs vs vs diye hiç bir statü yok
Ortak paydamız birlikte olmak, av yapmak, keyif almak ve yeni dostluklar kurmak. Var mı bundan daha güzeli

şimdiye kadar hiç ayrım olmadı ercan abi,olamazda zaten AlkisSeerf
Bul
bu akşam balıkları tükettim kalamar ve lambuka harika gereği yapılmıştır.SeerfSeerfSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Fikooooo muhteşem olmuşlar yahuSeerf Ben şimdi yeniden başlasam mıSeerf
Bul
BABUÇ yazdı:bende sizleri tanıdığıma sevindim inanınki 10 yaş gençleştim o denizin havası sizlerin güler yüzü hiç unutulmaz anca yaşanır gelemiyen arkadaşlar için çok üzüldüm birde birbirimizi hiç kırmadan yaşayabilsek dostluk ve insanlık için her şeye değer

Bende seni tanıdığıma memnun oldum Fahrettin abim,iyiki gelmişsinAlkis
Bornova - izmir
Bul
orada sizlerle olamamak muahbbetinize aşınıza dostluğunuza ortak olamamak her ne kadar bizleri üzsede resimler avuntumuz oluyor.harika işler çıkmış.gelip teker tekeer sarılmak vardı ama neyse hepinizi kutluyorum iyiki varsınızAlkis Rose
not.bucalı fiko abim her tekne avında sırti işini kimseye kaptırmaz Siyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:orada sizlerle olamamak muahbbetinize aşınıza dostluğunuza ortak olamamak her ne kadar bizleri üzsede resimler avuntumuz oluyor.harika işler çıkmış.gelip teker tekeer sarılmak vardı ama neyse hepinizi kutluyorum iyiki varsınızAlkis Rose

Sende hoş geldin arapGulumseiyi geceler.
Bornova - izmir
Bul
araphüso26 yazdı:orada sizlerle olamamak muahbbetinize aşınıza dostluğunuza ortak olamamak her ne kadar bizleri üzsede resimler avuntumuz oluyor.harika işler çıkmış.gelip teker tekeer sarılmak vardı ama neyse hepinizi kutluyorum iyiki varsınızAlkis Rose

Kulaklarınız çınlamadı mı? Bir başka Org.na Bekliyoruz76 Gerçekten çok keyifliydi
Bul

gönlümüzde kalbimizdeydiniz zaten.bir dahakinde gözümüzde olursunuz şekeriiiiiimm...Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  geleneksel izmir organizasyonu finali fish or die 76 8,128 23-04-2013, 20:08
Son Yorum: ALTAYLI
  İzmir Organizasyonu son durum ALTAYLI 96 9,089 14-10-2012, 12:39
Son Yorum: yalnız balıkçı
  Izmir organizasyonu fish or die 259 20,518 14-10-2012, 03:12
Son Yorum: orhanekmekci
  14 ekim izmir organizasyon ALTAYLI 325 23,591 28-08-2012, 22:43
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  izmir organizasyon detayları fish or die 37 5,326 26-06-2012, 00:47
Son Yorum: ALTAYLI
  24 Haziran 2012 İzmir 7+7 Mini Organizasyon fish or die 98 9,936 21-06-2012, 11:25
Son Yorum: LeVrEkCi
  Çeşme Organizasyonu Harika Geçti fish or die 250 29,360 11-02-2012, 23:43
Son Yorum: acemi dalgıç
  izmir org resimleri. bucalıfikret 72 12,515 22-10-2011, 23:53
  31 ekim mini org Kamil ILIPINAR 36 6,165 01-12-2010, 22:36
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  26 Eylül 2010 Pazar İzmir Organizasyonu fish or die 183 21,819 28-10-2010, 03:43

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi