Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
alel acele izmir show
"Kusuruma bakmayın pazar akşamından beri server fail veriyor giremedim siteye."
Çok keyifli ve harika bir organizasyon oldu. Çok çok teşekkür ederim tüm arkadaşlara. Keyifli,samimi ve dostlukların pekiştiği çok hoş birgün geçirdik. Dursun abinin oltasını düşürmesi üzdü bizi. SnifsinfBir de çiçinanın da bağırışları hala kulağımda ama yufka yürekli abilerimiz hemen denize geri verdiler çiçinayı.Alkisİnşallah en kısa zamanda tekrarını bekliyoruz. Sevgiler saygılar.

WC'de veridiğimiz rahatsızlık için de özür dileriz.Siyirdim
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!71
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul
İş yerindeyim şu an ve masamda deli deli gülüyorum arkadaşlar da tuhaf tuhaf bana bakıyorlar. HappyHappyAlkisAlkis
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul
ALTAYLI yazdı:Gittiğimiz ilk mera'da balık pek keyifli değil ve ben olta bile atmamış süslenmek isteyen varmı dediğimde Fiko-Atakan ve Aytuğ katılmış idi. Tabiiki bizim değişmez malzememiz acılı-yoğurtluyla çalışıyorduk. SARICA Yalçın ve FİKO'ya bu mu sizin avlarınız ben hayal kırıklığı yaşıyorum diye yapıştırıp duruyord İzmit'e gidince neler yazacağım görürüsünüz diyor elindeki 485 metre uzunluğundaki kamışıyla.(HİÇ ABARTMIYORUMBoboBobo) Bu arada hemen hemen aynı ölçülere sahip diğer baba kamışlı DURSUN ile sırt sırtalar. Yani iki kamışı ekle tekneden adaya köprü kur.BoboGeberiyorum gülmekten. Bu arada DURSUN bir fıkra patlatıp ortama tam neşeyi çaktı. Ya unutmayayım 2 arkadaşımız(ATAKAN-MURAT) hem yol boyu hem de tekne de durmadan tuvalet çalışması yaptığı için ben şüphelenip eldivenleri takmıştımBoboBoboKontrol için resimlerde görmüşsünüzdürSiyirdimAz sonra

Ercan abicim unutuyordum akşam dönüşünde de iyi hormamışım yaw kusuruma bakmadın umarım. Kilo vermem lazım abi; sanırım hafifleyince horultular da kesilir.Gulumse
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul
içim gitti iyimi şimdi benim kendimi orada hissettim bu muhabbet kaçarmıydı ama kısmet değilmiş harika bir buluşma olmuş hepinize tebrikler yakalanan balıkların yanında muhabbet tavan yapmış herkese canı gönülden selamlar saygılar.AlkisAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
[quote=bahriyeli]içim gitti iyimi şimdi benim kendimi orada hissettim bu muhabbet kaçarmıydı ama kısmet değilmiş harika bir buluşma olmuş hepinize tebrikler yakalanan balıkların yanında muhabbet tavan yapmış herkese canı gönülden selamlar saygılar.AlkisAlkisSeerfAlkis[/quot]

Hızlı bir organizasyon oldu İsmail abi. Bir dahaki sefere inşallah önceden planlayıp daha kalabalık gideriz. Manisa Bornova'ya 20-25 dakika nasılsa.76 Saygılar, sevgilerSeerf
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul
bahriyeli yazdı:içim gitti iyimi şimdi benim kendimi orada hissettim bu muhabbet kaçarmıydı ama kısmet değilmiş harika bir buluşma olmuş hepinize tebrikler yakalanan balıkların yanında muhabbet tavan yapmış herkese canı gönülden selamlar saygılar.AlkisAlkisSeerfAlkis
İso harbiden olmalıydınHadiordan Müthiş sohbete renk katardınHappy Zamanım olmadığı için şu anda aktaramıyorum ama baya hikaye var. Fırsat buldukça aktaracamBoboBobo
Bul
Bunlarda benim makinadakiler.nihayet......

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
devam.......

Bul
devam......

Bul
devam...........

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  mini org izmir/çeşme bucalıfikret 15 2,385 27-06-2014, 23:45
Son Yorum: rusan
  Niko, MaVrUşGiL LÜFER Show MaVrUşGiL 37 4,253 10-10-2013, 14:50
Son Yorum: nihatkr
  Albatros-gr paragat-melanur show Albatros-gr 24 3,703 20-09-2013, 16:37
Son Yorum: monawar
  7 Eylül 2013 İzmir Karaburun Salih Reis 20 3,535 16-09-2013, 14:16
Son Yorum: orhanekmekci
  23.06.2013 Sardalya Show :) xfisher 29 3,887 23-07-2013, 10:57
Son Yorum: dincobey
  izmir çeşme altı org raporu bucalıfikret 95 9,016 14-07-2012, 19:35
Son Yorum: Krizoberill
  20 - 11 - 2011 İzmir, Urla Salih Reis 24 3,444 26-11-2011, 21:54
Son Yorum: bahriyeli
  Bahtsız ama keyifli İzmir. yycolak 77 7,612 04-09-2011, 00:32
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir'lilerin mini organizasyonu.... yycolak 137 18,503 16-05-2011, 09:27
Son Yorum: yycolak
  18 Eylül 2010 İzmir Karaburun, Yeniliman Salih Reis 32 5,918 29-09-2010, 10:23
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi