Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TÜrkİye organİzasyonu 2
BALIK and OZAN yazdı:büyük ihtimalle bende orada olurum..içişleri bakaına öneri sundum yeşil ışık yaktı gibi inşallah caymaz..bu arada sesime güveniyorum kafayı bulursam fasıl moduna geçerim hemen..ama ben kesin balık peşinde koşarım en fazla..bakalım o günler bir yaklaşsında..

ozanım seni aramızda görmekten onur duyarım kankam
valla bu sefer allahın izniyle tabiki ve işten güçten -eşden dosttan kaçarsam geleceğim.Şimdiden heyecanlandım.O güzel kumsalda 2 yıl önceki yücel -erden abi ve benim anılarımızdan oluşan fotoğrafları sunabilirim.gerçi forumda var ama burda da olsun ki heyecan yapsın derim.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
BALIK and OZAN yazdı:yücel bana o tabaktaki neyse ondan yapacaksın..ne anlayamadımçok güzelgözüküyor...midye tava..gibi geldi bana...bana en güzel balık meralarının tiyolarını ver tamam mı kardeşim..karagöz kayaların vardı senin oralara götür beni..

ozanımsende dalgıçlık var sen çıkar ben pişiririmsana adı tarak bir ismide istiridye Smile
erdekli yücel yazdı:ozanımsende dalgıçlık var sen çıkar ben pişiririmsana adı tarak bir ismide istiridye Smile

heee tamamm ben çıkarırım o zaman sen halledersin..ben dalış içinde bir ekipman ayarlarımozamana..saygılar kardeşim..
Seerf
Bul
yücel midye (incili) topladığımız yerden kimseye bahsetme ,yoksa arkadaşlar balığı bırakır zengin olma hayaline düşer.Hehe
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
yücel şubat ayından sonra herşey daha netleşecek isim listesi oluşmaya başlayacak aile gelecekler pansiyon isteyenler herşeyi düzgünce seninle beraber halledeceğiz inşallah.
ozan ben anlamam iç işleri dış işleri hallet ne yap yap gel bende zıpkın takımları elbise herşeyi getireceğim,oltadan çok dalmakla ilgileneceğim.
haa baştan söyliyeyim programın dışına çıkanın elini kolunu bağlayıp kenardan seyretmeye bırakacagız ona göre Siyirdim
balık zamanı balık,şarkı zamanı şarkı,yemek zamanı yemek,muhabbet zamanı muhabbet olacak.
SeerfGulumse
Bul
SerenaY66 yazdı:valla bu sefer allahın izniyle tabiki ve işten güçten -eşden dosttan kaçarsam geleceğim.Şimdiden heyecanlandım.O güzel kumsalda 2 yıl önceki yücel -erden abi ve benim anılarımızdan oluşan fotoğrafları sunabilirim.gerçi forumda var ama burda da olsun ki heyecan yapsın derim.

ilker koy resimleri sen bendekiler cd de tekrar yüklemem lazım .
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
BALIK and OZAN yazdı:yücel bana o tabaktaki neyse ondan yapacaksın..ne anlayamadımçok güzelgözüküyor...midye tava..gibi geldi bana...bana en güzel balık meralarının tiyolarını ver tamam mı kardeşim..karagöz kayaların vardı senin oralara götür beni..

ozanım yücelin karagöz lüfer meralarını bende çok iyi biliyorum Bobo bende motor getiririm ordan yazlıkçıların bi sandalını indiririm WinkSiyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
bakın kavaklıkta başkan harun.bizim haşim 77 yücel ne güzel ortam olmuş Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
yalova tatar yazdı:bakın kavaklıkta başkan harun.bizim haşim 77 yücel ne güzel ortam olmuş Alkis

o gün ne gündü beeeeeSiyirdimSiyirdimSiyirdim

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  türkiye org hakkında yalova tatar 10 2,406 13-05-2010, 01:46
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,049 27-12-2009, 02:16
Son Yorum: yycolak
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,907 27-12-2009, 02:12
  Dalyan Organizasyonu Ulaşım fish or die 220 19,064 02-10-2009, 01:07
  İzmir Organizasyonu Ulaşım fish or die 151 14,411 23-04-2009, 16:16
Son Yorum: orhanekmekci
  asıl organizasyonu ben yapıyorum evleniyorum instinct 33 4,895 03-02-2009, 20:35
Son Yorum: Krizoberill
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 3,925 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  2.İSTANBUL ORGANİZASYONU LeVrEkCi 0 1,531 20-06-2007, 09:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi