Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben Torik Orhan baba ben de aranızdayım.
MaVrUşGiL yazdı:Orhan abi, Ailemize hoş geldiniz Smile keyifli avları birlikte paylaşmak o heyacanı raporlarınızda yaşamak dileğimle Seerf

Sevgili Serkan ben de artık bu ailenin çok normal bir ferdiyim , tıpkı bu güzel ailenin diğer fertleri gibi,Gulumse Torik Orhan baba lakabının bana çok yakıştığını ve bu lakabın dışında burada sizlerin arasında başka bir lakaba ihtiyacım olmadığını şimdiden söylemek istiyorum, Gulumse
Sizler sevgili amatör balıkçı kardeşlerimi çok seviyorum.Gulumse
Orhan Küçükbiçmen 1950 İstanbul-Karagümrük
Bul
bucalı yazdı:Hoşgeldin Orhan abi.

Hoş buldum, bu güzel ilgiler beni çok mutlu ediyor,Alkis
Sevgili Bariş kardeşim, hedefimiz aynı, bu güzel yurdumuzun güzel ve bereketli denizlerinde , göllerinde , nehirlerinde, balık avlamak ve bu avlarrımızı hep beraber paylaşmak, bu burada olur veya başka bir sitede olur farketmez......
Bizler amatör balıkçıyız buna bütün yönetici arkadaşlarımızda dahil.Gulumse
Bul
Orhan ağabeyim hoş geldin.Seni sevgiyle kucaklıyorum.Seerf
Bul
Cahit Acun yazdı:Orhan ağabeyim hoş geldin.Seni sevgiyle kucaklıyorum.Seerf

Canım kardeşim, değerli üstadım Cahit Acun, ben de televizyonun önünde sızmışım, bilgisayarı kapatmadan evvel bir bakayım dedim ve seni gördüm, Çok mem nun oldum zaten ben sizlerle her zaman beraber oldum, ölünceye kadar da sizlerle sevdiklerimle baraber olacağım.Gulumse
Bul
Hoş geldin Orhan abicim.Güzel paylaşımlarını bekliyoruz.
Bul
yalnız balıkçı yazdı:Hoş geldin Orhan abicim.Güzel paylaşımlarını bekliyoruz.

Gerçekten burayı, sizleri çok hoş buldum,SmileSmileSmile
Kamil kardeşim çok teşekkürler.Gulumse
Ben de her zaman güzel balık avları paylaşımlarımızı diliyorum.Gulumse
Bul
Torik Orhanbaba yazdı:Sevgili Serkan ben de artık bu ailenin çok normal bir ferdiyim , tıpkı bu güzel ailenin diğer fertleri gibi,Gulumse Torik Orhan baba lakabının bana çok yakıştığını ve bu lakabın dışında burada sizlerin arasında başka bir lakaba ihtiyacım olmadığını şimdiden söylemek istiyorum, Gulumse
Sizler sevgili amatör balıkçı kardeşlerimi çok seviyorum.Gulumse

Bizdende saygılar sunarım Gulumse sizler gibi bu işi aşmış ustaları takip etmek bilgilerinden faydalanmak bizler için büyük yararlar sağlıyacaktır Seerf.
Gerçektende lakabınız sizi çok iyi anlatıyor Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Bizdende saygılar sunarım Gulumse sizler gibi bu işi aşmış ustaları takip etmek bilgilerinden faydalanmak bizler için büyük yararlar sağlıyacaktır Seerf.
Gerçektende lakabınız sizi çok iyi anlatıyor Alkis

Çok teşekkürler sevgili Sekan kardeşim, ben de bu güzel tutkumuza karınca kararınca bir şeyler vermeye çalışıyorum, eğer başarılı olursam.........
Ne mutlu bana.......sevgiler.Gulumse
Bul
Orhan Ağabeycim hoşgeldin.Çok değerli ve kaliteli üyelerin oluşturduğu bu platformda seninle birlikte olmak ve paylaşımda bulunmaktan büyük keyif alacağız.Selam ve sevgiler.
Bul
Burak Karadeniz yazdı:Orhan Ağabeycim hoşgeldin.Çok değerli ve kaliteli üyelerin oluşturduğu bu platformda seninle birlikte olmak ve paylaşımda bulunmaktan büyük keyif alacağız.Selam ve sevgiler.

Çok teşekkürler sevgili Burak kardeşim, dediğin gibi burada değerli kardeşlerimiz tarafından çok güzel karşılandım, inşallah burada güzel paylaşımlarda bulunup emekliliğimizi bu güzel tutkumuz olan Deniz, balık ve balıkçıılığı burada devam ettirerek, genç kardeşlerimize de yardımcı olarak, güzel vakitler geçiririz.Gulumse
Sevgiler, selamlar hoşça kal.Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  orhan afacandan selamlar ORHAN AFACAN 3 1,967 28-10-2014, 11:30
Son Yorum: LeVrEkCi
  Kalamar Baba hoşgeldin... Bahadır Sarıca 33 4,687 23-09-2010, 13:15
Son Yorum: kalamar baba
  Meteor Orhan ile Aygroup buluşması.. aygroup 57 5,277 20-10-2009, 00:51
Son Yorum: meteor
  bende aranızdayım dede 26 3,567 26-03-2009, 14:42