Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TÜrkİye organİzasyonu 2
şerpa yazdı:bana bir arkadaş daha ekleyelim madem arkadaşım mehmet'de katılacak.
bu arada gezenbilir de organizasyonu duyurdum ve link verdim oradan erdekli bir arkadaşta gelenlere her türlü yardımı yapacağını bildirdi en son görüntülenme sayısı 40'tı.
teşekkürler hakan Alkis
Bul
sevgili abilerim bizim gibi balığa gönül vermiş irfan çimçik abimizin erdek turanköy avından kısa bi bilgi vermek istiyorum
1 İstarvitler yavaş yavaş gelmeye başladı.o günün en şanslı avcısı bendim.
hemen hemen her atışımda çaparim doluyordu.buda beni çok mutlu etmişti.

NOT:ÇAPARİM 10,LU AÇIK YEŞİL VE 013,İNCE TAKIMDAN YAPILMIŞTI

2 Jumbo karadesler inanın çok büyükler. 500.GR ve üzeri olanlarıda varmış.
sevgili dostum. Yücelin söylemesi kendisine bilgileri ve yardımları için
çok teşekür ediyorum.üyemiz (TURANKOYLU YÜCEL)
dalganın bitiği yerden
fosforlu kurt mırmırın çok sevdiği yemdir arada Levrekte gelir.
3 Şansımıza gece güzel bir eşkine 700,800,grm civarında ama kurtla değil,
tekeyle alınd.ı kılasik çift iğneli takım şamandıralı. şimdilik bu kadar günler geçtikçe içim içime sığmıyor bilginize Smile)
Cesur HOŞAFÇI
ANKARA A (rh-)><((((º> ><((((º> ><((((º> ><((((º>
Bul
abilerim sizinle paylaştığım bilgileri başka yerde okuduğum buraya taşırken etik olması açısından isim bildirmek istedim başka bi maksadım yoktu kural bozduğum için özür dilerim saygılar
Cesur HOŞAFÇI
ANKARA A (rh-)><((((º> ><((((º> ><((((º> ><((((º>
Bul
cesurh yazdı:abilerim sizinle paylaştığım bilgileri başka yerde okuduğum buraya taşırken etik olması açısından isim bildirmek istedim başka bi maksadım yoktu kural bozduğum için özür dilerim saygılar
önemli değil cesur ben hallettim bizimle aynı format sitelerin isimlerini vermemek gerekiyor,halloldu sorun yok.teşekkürler.
Bul
ustam61 yazdı:Bakarsın iyi balık çıkar org.uzatırız NihatHappy.eger izin kopartırsam(daireden) 2 gün öncesi 2 sonrası yani 1 hafta göçü oraya atarımHappyHappyHappy

aynen Hayrettin abi,, ortam süper olursa neden bozalım havamızı, kimbilir bir daha ne zaman denk gelecek o yakaladığımız hava ..işini uyduran kalır herhalde Smile
Bul
ortam vazgeçilmez olursa ve arabayla beraber geldiğimiz kişilerede uyarsa bende uzatırım ortağa bi telefon ben burada kaldım idare lütfen derim yani Gulumse
Bul
ustam61 yazdı:Ömer kardeş bu yıl çocukların okulu nedeniyle tatil yok büyük ihtimal.denk getirmişken 1 hafta uzatsak kötümü olur.birdaha ya denk gelir ya gelmez.çadırı kurmuş göçü oraya atmışken hiç kalkmamak en iyisi benceHappyHappy

Abi çadır olursa eyvallah ta pansiyonda 2-3 günden sonra ben batarSmilebakacağız artık, araba müsaitse bagaja çadırıda atarımda otobüz olursa mecburi istikamet otobüs... bu arada Sakaryadan gidecek olanlar için terminalde otobüs firması ile konuştum, direkt erdeğe otobüs bileti 27 lira.. bana ve beraber gideceğim kişiler olursa bir miktar daha indirim yapılabileceğini söylediler..gerçi 2 a sonrası için dedim ama bakalım bilet fiyatları ne olacak o tarihe kadar ...
Bul
realdeath yazdı:Abi çadır olursa eyvallah ta pansiyonda 2-3 günden sonra ben batarSmilebakacağız artık, araba müsaitse bagaja çadırıda atarımda otobüz olursa mecburi istikamet otobüs... bu arada Sakaryadan gidecek olanlar için terminalde otobüs firması ile konuştum, direkt erdeğe otobüs bileti 27 lira.. bana ve beraber gideceğim kişiler olursa bir miktar daha indirim yapılabileceğini söylediler..gerçi 2 a sonrası için dedim ama bakalım bilet fiyatları ne olacak o tarihe kadar ...

Ömer kardeş pansiyondaki odalarda (tam daire) en az 5-7 yatak bulunuyor.Bu durumda bir pansiyonda 6 kişi kalsan günlük 10 Tl olur bir kişinin pansiyon parası.Ben arabadada yatarım zaten burada yazın sahilde kalırım bazı akşamlar geç saatlere kadar ondan sonra yatarım arbanın içinde boylu boyuncaSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Ömer kardeş pansiyondaki odalarda (tam daire) en az 5-7 yatak bulunuyor.Bu durumda bir pansiyonda 6 kişi kalsan günlük 10 Tl olur bir kişinin pansiyon parası.Ben arabadada yatarım zaten burada yazın sahilde kalırım bazı akşamlar geç saatlere kadar ondan sonra yatarım arbanın içinde boylu boyuncaSiyirdim
abi burada sanki mecburiyet gibi bir koku alıyorumSiyirdimyatacağın yere kadar el atarız abicim ayıb ettin Happy
Bul
Hep dua ediyorum denk getirip geleyim de uzatamasam da olurSmile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  türkiye org hakkında yalova tatar 10 2,508 13-05-2010, 01:46
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,662 27-12-2009, 02:16
Son Yorum: yycolak
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,964 27-12-2009, 02:12
  Dalyan Organizasyonu Ulaşım fish or die 220 20,319 02-10-2009, 01:07
  İzmir Organizasyonu Ulaşım fish or die 151 15,626 23-04-2009, 16:16
Son Yorum: orhanekmekci
  asıl organizasyonu ben yapıyorum evleniyorum instinct 33 5,185 03-02-2009, 20:35
Son Yorum: Krizoberill
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 4,055 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  2.İSTANBUL ORGANİZASYONU LeVrEkCi 0 1,560 20-06-2007, 09:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi