orhanekmekci yazdı:Bunların kancalarının değişme zamanı gelmiş,Faruk kalamar sahtesini hangi balıkta verimli
kancalar icin kesinlikle haklisin abi
ya o kalamar sahtesini ,bir gun muhabbeti gecti..sinagrit taze kalamari cok severmis diye..Faruk`ta akilli ya,hemen bir tane kalamar sahtesi aldim..netice sifir,diger sirtide sinagrit cikti,ama bizim kalamar sahtesine bakan yok..onuda buyuk rapalanin yanina arsive aldik
FuRkAn * yazdı:Süper Abi Güzel Bi Anı Olmuş O Emektar rapalanın Markası Nedir Biliyomusun Üzeri Soyulan Galiba Lüfer içi Olanları Sola Koymussun
o emektar buyuk rapala YOZURI
Asil su uzeri soyulanin ustune rapala tanimam..onun her boyunu aldim..felaket bir sey....su asagidaki fotodaki ,uzeri soyulanin buyuk boyu..degisik bir markasi var..ve sadece burada bir dukkanda var ki ondada cok ender rastlaniyor...kutusunda <<river 2 sea>>yaziyor
Hakan ben sana dukkanda bu rapalayi anlatmak istiyordum
Albatros-gr yazdı:o emektar buyuk rapala YOZURI
Asil su uzeri soyulanin ustune rapala tanimam..onun her boyunu aldim..felaket bir sey....su asagidaki fotodaki ,uzeri soyulanin buyuk boyu..degisik bir markasi var..ve sadece burada bir dukkanda var ki ondada cok ender rastlaniyor...kutusunda <<river 2 sea>>yaziyor
Hakan ben sana dukkanda bu rapalayi anlatmak istiyordum
tamam abi, bende üç ayrı iğneli rapala yok. bulablirsem en kısa zamanda alacağım. lüferde çok iş yapıyor olmalı o. sağol abi.
[SIGPIC][/SIGPIC] önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...