Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kalamar Rapalaları... ALTAYLI 16/1/12
Arkadaşlar bildiğiniz gibi teknemiz MAYDANOZ'a demir atmış durumda. Orada yaptığımız avları ve yaşananları sizlerle keyifle paylaşıyoruz. Geçtiğimiz hafta Yalçın kardeşimizin aldığı istihbarata göre oldukça Kalamar avı yapılıyormuş. Ben de bunun üzerine bugün ince bir alıışveriş yaptım. İşte aşağıdakiler. Sizlere de fayda sağlayacağına inandığım bilgilerle aktarmak istedim.
2nci 5nci ve 6ncı fotolardakiler Rölantide SIRTI çekilecek.
3ncü Fotodaki Mercan avında fırdöndüye bağlanacak. Yani sarkıtmada.
4ncü ve 7nci Fotodakiler ise Gagaları çıkarıldığı için hem sırtıda hemde sarkıtmada kullanılabilmektedir. Eğer edinmek isterseniz size marka modellerini de vereyim.
3 N0: YAZURİ
4 NO: İKADO
5 NO: RAPALA
6 NO: STRIKE PRO
İnşallah bu satırlardan yaptığımız avları da buradan paylaşıcaz.76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
oldukca güzeller işlevleride göründüğü gibiyse yandı kalamarlar iyi avlarda kullanman dileğiyleSeerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:oldukca güzeller işlevleride göründüğü gibiyse yandı kalamarlar iyi avlarda kullanman dileğiyleSeerf

Birlikte olur İnşallahSeerf
Bul
ercan abi bu kalamarların hiç şansı kalmamış
Bul
efese yazdı:ercan abi bu kalamarların hiç şansı kalmamış

Nadir niyetimde de o var zaten. Biz avlayan oldukça bu böyleSmile Bakalm neler yaşayacağım bu malzemelerleAffet
Bul
bol kalamarli avlarda kullanin Ercan abi..hepsi cok guzelAlkis
sarkitmada basarili olacagina inaniyorum..cunku
ben sirti ile hic kalamar alamadim...veya beceremedim..bilmiyorum
rastgeleyin
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:bol kalamarli avlarda kullanin Ercan abi..hepsi cok guzelAlkis
sarkitmada basarili olacagina inaniyorum..cunku
ben sirti ile hic kalamar alamadim...veya beceremedim..bilmiyorum
rastgeleyin
Bundan9-10 sene önce benim ekipte çok sevdiğim KIBRIS'lı bir çocuk vardı. (Kulakları çınlasın şimdi orada mesleği olan Matematik öğrtmnliğini yapıyor)
Adı Hakan olan bu kardeşim senin dediğin gibi oldukça güzel avlar yapıyordu. İnşallah bereketli ve keyifli olur76
Bul
Hepsi harika , bol bol kalamarlar yakalarsınız inşallah Affet kalamar raporlarınızı bekliyoruz , rastgele 76
Bul
mariner8 yazdı:Hepsi harika , bol bol kalamarlar yakalarsınız inşallah Affet kalamar raporlarınızı bekliyoruz , rastgele 76

İnşallah abicim kısa zamanda olur İnşallah76Sağolasın
Bul
ercan abi takımlar harika bol kalamarların olsun benimde eniştem hediye etti kalamar takımlarını bir ara resimlerim.AlkisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  melanur rapalaları naxos 5 89 15,449 12-05-2009, 14:12
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi