Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Erkek mercan(manda göz)ızgaralık
Orhan abi öncelikle hayırlısı olsun.YAzlığa geçebilmissin.Umarım güzel avların olur.Zaten hemen başlamışsın.Enginarların olmuş.Pek körpe gözüküyor.Benim pırlantalara bir şey olmamış Allahtan.Çok sevindim.Pırlanta gibilerSmileBalık konusunda üstadlığını gene konuşturmussun.Aramızda kalsın organizasyon balıklarından kaliteli vallahaSiyirdimHayırlısıyla kalamara da başlamışsın.Afiyet olsun Orhan abicim tekrar tebriklerAlkisSeerfRasgele....
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Orhan abi öncelikle hayırlısı olsun.YAzlığa geçebilmissin.Umarım güzel avların olur.Zaten hemen başlamışsın.Enginarların olmuş.Pek körpe gözüküyor.Benim pırlantalara bir şey olmamış Allahtan.Çok sevindim.Pırlanta gibilerSmileBalık konusunda üstadlığını gene konuşturmussun.Aramızda kalsın organizasyon balıklarından kaliteli vallahaSiyirdimHayırlısıyla kalamara da başlamışsın.Afiyet olsun Orhan abicim tekrar tebriklerAlkisSeerfRasgele....

bahadır kalamarlarda gözün kalmasın onlar BENİMMMMMMMMMMMMSiyirdim
Bul
bucalıfikret yazdı:bahadır kalamarlarda gözün kalmasın onlar BENİMMMMMMMMMMMMSiyirdim

Yapma be abi, benden önce davranmışsın o zamanHappyAfiyet olsun abicim.Seerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Orhan abi ellerine sağlık yine çok güzel balıklar almışsın.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Bu muhabbetide kaçırdık.
Evinde,manzaranda,avlağında muhteşem.
Allah sana bu ortamda sevdiklerinle birlikte sağlıklı uzun ömürler versin.
Balıklar çok güzelmiş desem yanlış olacak herhalde ben yazana kadar onlar yine denizi bulmuşlardır.
Bol balıklı avlar sağlıklı günler diliyorum abicim.
Bul
orhan abi eline saglık çeşit yapmışsın faruk abinin dediği gibi marketten istediğin balığı alır gibi afiyet olsun rasgeleAlkis
Bul
kasap100 yazdı:Orhan abi öncelikle hayırlısı olsun.YAzlığa geçebilmissin.Umarım güzel avların olur.Zaten hemen başlamışsın.Enginarların olmuş.Pek körpe gözüküyor.Benim pırlantalara bir şey olmamış Allahtan.Çok sevindim.Pırlanta gibilerSmileBalık konusunda üstadlığını gene konuşturmussun.Aramızda kalsın organizasyon balıklarından kaliteli vallahaSiyirdimHayırlısıyla kalamara da başlamışsın.Afiyet olsun Orhan abicim tekrar tebriklerAlkisSeerfRasgele....

Teşekkürler Bahadır,çicekler pırlanta değil artık onların açmalarının son günleri bunlar kartopu çiçeğiGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhan abi kollarına kuwwet Siyirdimyine çeşit yapmışsın Seerfafiyetler olsun.rastgele..
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
tahsinmersin yazdı:Orhan abi ellerine sağlık yine çok güzel balıklar almışsın.
Tavalık çıktı Tahsin,teşşekkür ederimSeerf

yycolak yazdı:Bu muhabbetide kaçırdık.
Evinde,manzaranda,avlağında muhteşem.
Allah sana bu ortamda sevdiklerinle birlikte sağlıklı uzun ömürler versin.
Balıklar çok güzelmiş desem yanlış olacak herhalde ben yazana kadar onlar yine denizi bulmuşlardır.
Bol balıklı avlar sağlıklı günler diliyorum abicim.
Teşekkürler YalçınSeerf

dincobey yazdı:orhan abi eline saglık çeşit yapmışsın faruk abinin dediği gibi marketten istediğin balığı alır gibi afiyet olsun rasgeleAlkis
Teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
Valahi iyi av olmuş orhan abi ellerine saglık mercanlarda fena değil hani
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19.12.2016 tahsinmersin Mercan avı tahsinmersin 25 2,532 22-01-2017, 14:14
Son Yorum: tahsinmersin
  25.11.2016 tahsinmersin,tekneyle Mercan avı tahsinmersin 28 2,585 22-01-2017, 14:13
Son Yorum: tahsinmersin
  17 eylül 2013 selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 8 2,048 19-09-2013, 00:58
Son Yorum: Cihan Deniz
  selimiye köyü mercan va lambuka avım. bucalıfikret 9 2,202 21-09-2012, 09:36
Son Yorum: yycolak
  selimiye'den mercan avım. bucalıfikret 21 3,447 17-09-2012, 23:39
Son Yorum: bahriyeli
  az biraz mercan orhanekmekci 35 4,896 04-03-2012, 21:49
Son Yorum: orhanekmekci
  Mercan`da mamunu seviyor Albatros-gr 24 3,770 10-08-2010, 15:01
Son Yorum: Albatros-gr
  3.3 kg mercan hakkında maliyeci51 5 1,927 14-11-2009, 02:32
Son Yorum: yycolak
  Bir tepsi mercan orhanekmekci 65 7,571 17-10-2009, 00:55