Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
az biraz mercan
Bugün yine sırtı yapmayı düşünürken saat 13 gibi Mehmet kaptan aradı sardalya aldım mercana gidelimmi deyince neden olmasın dedim,dedimde uzun süredir yemliye gitmediğimden yemli kasnaklı takım hazırda yok bodrumdan kamış oltasına baktım kancaları eh işte idare edecek durumda yanıma bir tanede sırtı takımı,malzeme çantasını aldığım gibi teknenin yanına.Tekneyi yola çıkma hazırlıkları tamam motoru çalıştırdık limandan ayrılacağız pervaneden bir ses tekneyi kıyıya sabitleyen zincirli ip pervaneye dolaşmışHadiordanyapılacak tek şey denize girmekHi Mehmet kaptanım 2012 deniz mevsimini çok erken açtıBabykötü süprizle başlayan günde hava kapalı olsada şubat ayına göra ılık sayılacak gün hedef açıkta kıyıya yaklaşık 9km uzaklıkta mercan merası olsada yol üzerinde bulunan batıktada şansımı denemeyi kararlaştırdık batığın yarı yolunda sırtıları saldık batığa yol alırken kıyıya yakın seyreden sahil güvenlikte rotayı batığa çevirmezmi biz batıkta sahil güvenlikte yanımızda megafonla çok açıldınız diyor bizde burada batık var deyince tamam burdan ileri gitmeyin diye uyardılar iyide daha gideceğimiz 3km lik yolumuz daha var yapacak bir şey yok tekneyi serbest akışa bırakarak başladık avlanmaya bir saat gelen giden yok oradan kıyıya yakın başka bir meraya buradada tekneyi akışa bıraktık balık nazlı olsada gelmeye başladı bir yerde balık keyif vermeye başlayınca oraya capayı attık bu kez balık kestiHadiordanbekle bekle gelen giden yok bizde kıyıya dönüp başladı yeniden sırtıyaHappyşansımız bir palamut geldi,o da mehmet kaptanın tüylü sırtısına.
Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğimle arkadaşlar.Rastgele.
YemConfusedardalya
Olta:üçlü hırsızlı mercan takımı

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Tebrikler Orhan abicim.AlkisSeerf
Antenli çok güzel görünüyor.
Bundan iyisi ŞAm'da kayası Wink
Sevgi ve selamlar...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Tebrikler ORHAN abicim paylasimin icin...Alkis
Bul
tebrikler orhan abi bereket versin.Alkis iyide sahil güvenlik neden çok açıldınız diyor yunan sularına mı giriyodunuz yoksa Wink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Bereketli olsun kaptanım, az biraz da olsa ''kaliteli tavalık'' olmuş..Afiyetle..Seerf

Sahil güvenlik açılmanıza neden izin vermedi ? kara suları sınırına yaklaşmamışsınızdır herhalde..
Bul
Orhan abicim ellerinize sağlık, afiyetler olsun.Alkis
Bul
Orhan abi sizin bu Balıkçılığınıza hastayım.Gulumse
Ne güzel.Alkis
:Hadi gidelim.
:Tamam.
Beyaz tepsin boş kalmasın inşallah.AffetSeerf

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
Kaptan'ım sen de bilirsin ki, derin sularda mercan akarak iyi av verir. Keşke devam etseydiniz. Bu arada Sahil Güvenliğe kafam takıldı işi gücü bırakıp size bulaşmışlar. Hani sert hava olur da uyarısın anlayım. Evrak ve diğer malzemelerin tam olduktan sonra bizleri korumakla görevliler engellemekle değil. Neyse daha söylenecem ama Mercan'ları yazık etmeyelim. AfiyetlerSeerf olsun76 Antenliler bol olsun
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Tebrikler Orhan abicim.AlkisSeerf
Antenli çok güzel görünüyor.
Bundan iyisi ŞAm'da kayası Wink
Sevgi ve selamlar...
Uzun aradan sonra yemlinin keyfinide çıkartmış oldum BahadırGulumse

YaKaMoZ yazdı:Tebrikler ORHAN abicim paylasimin icin...Alkis
Teşekkür ederim MuratSeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan abi ..az da olsa yine bir seyler olmusAlkis
afiyet olsunSeerf....
bizde baksana aylardir tik yokSnifsinf
limandan geciyor..tekneye bir bakiyor ..o kadarSiyirdim
bu gun yine gectim....deniz guzel ama,yapacak baska islerim vardi..
artik hafta sonun hazirlaniyoruz..kismet ise..Affet
daha da bollarin arastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19.12.2016 tahsinmersin Mercan avı tahsinmersin 25 2,116 22-01-2017, 14:14
Son Yorum: tahsinmersin
  25.11.2016 tahsinmersin,tekneyle Mercan avı tahsinmersin 28 2,129 22-01-2017, 14:13
Son Yorum: tahsinmersin
  17 eylül 2013 selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 8 1,907 19-09-2013, 00:58
Son Yorum: Cihan Deniz
  selimiye köyü mercan va lambuka avım. bucalıfikret 9 2,082 21-09-2012, 09:36
Son Yorum: yycolak
  selimiye'den mercan avım. bucalıfikret 21 3,227 17-09-2012, 23:39
Son Yorum: bahriyeli
  Biraz kalamar orhanekmekci 26 3,825 08-09-2011, 14:46
  Mercan`da mamunu seviyor Albatros-gr 24 3,510 10-08-2010, 15:01
Son Yorum: Albatros-gr
  3.3 kg mercan hakkında maliyeci51 5 1,844 14-11-2009, 02:32
  Bir tepsi mercan orhanekmekci 65 6,933 17-10-2009, 00:55