Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nihayet balığa cıkabildim
bahriyeli yazdı:bereketli olsun orhan abim güzel çeşit olmuş yine afiyet şeker olsun rastgele.
Teşekkür ederim İsmailSeerf
robinson987 yazdı:orhan bai bereketli olsun ya çeşit yapmıssın yıne de afiyet olsun
Teşekkür edrim BekirSeerf
kutank yazdı:Orhan Abi saygılar... Kalamarınız ve ağız tadınız hiç eksik olmasın. Daha iyileri olsun inşallah. Afiyet olsun...Seerf

Not: uğraşıp da cevap vermen gerekmez abi...
Kutank,konuyu okuyup yorum yapmışsın teşekkür ederim kardeşimSeerfinşallah daha bolları büyükleri senin olması dileğimle rasgeleAlkis
Bornova - izmir
Bul
balıkcı uğur yazdı:uzaktan ahtopota benziyo .ama fark etmez oda mürekkep balığıymış saaten ikiside denizden çıkmıyomu yawMahcup
Fotoyu daha yakından çekemiyomSiyirdimyayında gümüşde tatlı sudan çıkıyor,ikisinide aynı kefeyemi koyuyonBoboSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhan abi az ama güzel olmuş. bir tek ahtapot eksikSiyirdim. Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
yusufburdur yazdı:orhan abi bu kış gününde süper bir av olmuş bereketli ve afiyet olsu yarasın abime saygılar paylaşımın için teşekürler Alkis
teşekkür ederim YusufSeerf
naxos 5 yazdı:orhan abi az ama güzel olmuş. bir tek ahtapot eksikSiyirdim. Seerf
Zaman az olduğundan ahtapota takılamadım,hava düzelirse bende özledim kendisiniBobo
Bornova - izmir
Bul
Albatros-gr yazdı:Abi onlar su ile temas edince yanip-sunmeye basliyor..ama kafani karistirmiyayim pek tavsiye etmem..su kalamarin yeri diyorsun ..ima ettigin bir evvelki tuttugun yer mi?
Faruk,merak etiğim ayrıca bu konuya ilgi gösterenlerede yardımcı olması açısından avlanma şeklinizi biraz anlatırmısınSeerf
Bornova - izmir
Bul
fotolari buraya tasimama gerek varmi
Bul
Albatros-gr yazdı:fotolari buraya tasimama gerek varmi
İyi olur,benim fotolarla birlikte aynı konuda devam ederAlkis
Bornova - izmir
Bul
kalamar icin rapalalar ve ikinci fotoda kalamar sirtisi(ilgili aciklama fotolardan sonraki cevapta)

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Senelerden beri ozellikle agustos 15 ten sonra,pareketede yukarida tutulan baliklarin hep sirtlari yeniyordu,fakat bir turlu bizde bizim baliklari yiyen bu kalamarlari tutalim diye akil etmiyorduk...3seneden beri uyandik.ve bir seyler yapiyoruz.Ilk defa parekete atmaya gittigimde denedim(3sene evvel).tam karanlik basiyordu,1 saat boyunca salladiktan sonra,artik vazgeciyordum ki,elimde olta bir yere takmis gibi agirlasti..tasa takti sandim,,yukara cekmeye basladigimda hep agir..ilk kalamarimi almistim..ondan sonra her hava kararirken,ve gunesin batisindan 1 saat sonraya kadar cok defa avlanmaya devam ettik.Her seferinde bazen az,bazen cok bir seyler cikiyor.zevkli bir balikcilik turu..tavsiye ederim..genelde kalamarlari dipte aliyoruz.Aksam uzeri yapilan avlar,sabaha karsi yapilanlardan cok daha verimli.(kalamar sirtisi pek netice vermiyor)
Bul
Albatros-gr yazdı:Senelerden beri ozellikle agustos 15 ten sonra,pareketede yukarida tutulan baliklarin hep sirtlari yeniyordu,fakat bir turlu bizde bizim baliklari yiyen bu kalamarlari tutalim diye akil etmiyorduk...3seneden beri uyandik.ve bir seyler yapiyoruz
Birde bu şekilde yakalanmış balıklara(ağ ile)tüylü tırtılda rahat bırakmıyorGulumse
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  KILIÇ Avım Nihayet oldu ALTAYLI 61 10,402 17-10-2012, 12:12
Son Yorum: tepeli35
  nihayet istediğim turna egenindibi 27 3,146 18-08-2012, 21:22
Son Yorum: egenindibi
  29.02.2012 martta nereye gidecez balığa ıspartada? abdullah ilbaş 17 3,268 11-03-2012, 18:48
Son Yorum: breda
  Nihayet sirtide balik basladi yakamoz.gr 70 8,228 19-06-2011, 01:38
Son Yorum: Can ARSLAN
  işten balığa 14-10 2010 tahsinmersin 35 4,571 22-10-2010, 23:31
Son Yorum: tahsinmersin
  fikret yalçın'la balığa gitti bucalıfikret 59 6,620 09-06-2010, 11:44
Son Yorum: bucalıfikret
  Nihayet bir raporda benden HAŞİM77 45 5,739 27-12-2009, 15:24
Son Yorum: Can ARSLAN
  Bugünde balığa çıktım orhanekmekci 46 6,929 19-11-2009, 01:43
Son Yorum: orhanekmekci
  Nihayet balıktayım orhanekmekci 54 6,234 16-11-2009, 18:46