15-12-2008, 12:56
tebrikler güzel avlar
11/12/2008 kalender,13/12/2008 emirgan çinekop,sarıkanat ,palamut avı
|
15-12-2008, 12:56
tebrikler güzel avlar
15-12-2008, 13:06
ne diyelim hocam sana döktürmüşsünüz resmen
![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
15-12-2008, 14:29
doktor yazdı:ozan ım erol abim tebrik ederim çok güzel balıkçılık yapmışsınız maaşallah nazar değmez inşallah bende neden narlı da balık yok diyordum dostum meğer balıkların hepsini siz tutmuşsunuz valla helal olsun insanın kendi yaptığı takımlada balık tutması çok daha zevklidir kendi yaptığın takım daha avcı daha itinalı olur bi kaç gün sonra senin yanına gelmeye niyetim var inşallah balıkçılık ta yaparız kendinize iyi bakın erol abim güzel tatil yapmışsın yüzünüzden o tebessüm eksik olmasın daha da bereketli balık avları dilerim saygılar. şerif teşekkürler. böyle bir balık tutmaya ihtiyacım vardı oda oldu bütün kurtlarımı döktüm.Ben yine hafta başı bileciğe gideceğim hafta sonu fırsat bulsanda gelsen bende görmek isterim seni.
15-12-2008, 14:32
fotokopici yazdı:şerif teşekkürler. böyle bir balık tutmaya ihtiyacım vardı oda oldu bütün kurtlarımı döktüm.Ben yine hafta başı bileciğe gideceğim hafta sonu fırsat bulsanda gelsen bende görmek isterim seni.erol abi haftaya pazar sabah gideli erkenden..doktorda gelir beraber gideriz balığa..saygılar.rastgele.. ![]()
15-12-2008, 15:24
BALIK and OZAN yazdı:erol abi haftaya pazar sabah gideli erkenden..doktorda gelir beraber gideriz balığa..saygılar.rastgele.. valla olur niye olmasın. tadı damağımızda kaldı.
15-12-2008, 15:54
fotokopici yazdı:nihat benle takılman lazımdı benim kısmetim orayı sen söylemiştin ya bende gittim o gün yine balık aldık ertersi gün yine gittik bu iş oldu dün yani pazar günüde gittim yine 10 tane aldım tatilin keyfini çıkardım.ah be erol abi ben cumartesi ögleden sonra çalışmıyordum bi alo yeterdi yani ![]()
15-12-2008, 15:56
haftaya pazar sabahı olursa bende takılırım öğlene kadar takılır 11 gibi işe giderim.
15-12-2008, 17:30
LeVrEkCi yazdı:haftaya pazar sabahı olursa bende takılırım öğlene kadar takılır 11 gibi işe giderim.bizde zaten öğlene kadar takılırız..sabah balığını alsak yeter...bence o zmanlar balık yapar..ama sabahın 5inde orda olmak lazım...malum pazar oralara adam akar yer olmazsa tadımız kacar... ![]()
15-12-2008, 18:55
ozanım yine göktürmüşsünüz sayın balıkçımla beraber ilinize emeğinize bileğinize kuvvet erol abi şimdi sen vitaminini almışsın sana bu yaramıştır şimdi
15-12-2008, 19:11
erdekli yücel yazdı:ozanım yine göktürmüşsünüz sayın balıkçımla beraber ilinize emeğinize bileğinize kuvvet erol abi şimdi sen vitaminini almışsın sana bu yaramıştır şimdi yücelsorma gitsin ne vitamin ne vitamin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|