Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrekçi,harun,gürhan,yalova tatar,doktor
LeVrEkCi yazdı:selam arkadaşlar şimdi evden içeri girdim çok ama çok yorgunum 2 gündür sabah 5 te kalkıp balıga gidiyoruz geceleri zaten o gurupta uyumak çok zor teknelerdede yoruluyoruz şimdi duşa girip sonra biraz kestirmeyi düşünüyorum.
özellikle bugün harika bir gün oldu gürhan süper videolar hazırladı inanın ben çok merak ediyorum videoları kofana ve lüfer avı yaptık çok güzel boylarda kofanalar tuttuk gürhan ve doktor hala daha tutmaya devam ediyorlar biz 1 gibi yanlarından ayrıldık ama çok güzel kofana oldugu için siz devam edin bu fırsat kaçmaz dedik ve yoldan haberleri almaya devam ettik tutuyorlarmış ayrıntılı açıklamalı raporları bugün yarın paylaşacagız.
yalova tatar,doktor ve GURHAN dostlarımıza ve zargana sponsorumuz serkanefe ye sonsuz teşekkürlerimi sunarım.sizlerden allah razı olsun iyiki varsınız.
bu arada harun narlıya resmen şow yaptı tekneden rapalayla lüfer tutup tahminen 50 teknedeki oltacı 30 kıyı ltacısının şaşkın bakışları arasında bir lki birkaç kez gerçekleştirdi.oda şimdi yoldadır eve gidiyor.
narlı hakkında tek birşey yazacagım HARİKA biryer.

Abi hoş gelmişsiniz. Kaç gündür biraz merakla birazda kıskançlıkla Smile sonuçları bekliyoruz. Valla çok güzel bir iş yaptınız tebrik ederim.
Bul
yalova tatar yazdı:küçük bi sandal alıp bağlayalım oraya dursun .

erden abi sanıyorum bunu o çevredeki herkes düşünüyordur ve sanırım oranın halkı bu durumdan çok rahatsız ve akşamki konuşmalarımızdan anladıgım kadarıyla buna bir çarede bulmuşlar herkes tekne koymayı düşünür oraya kişisel fikrim şahsen tadı kaçar yakında oranın çare bulunmassa eger
Bul
MaVrUşGiL yazdı:
LeVrEkCi yazdı:selam arkadaşlar şimdi evden içeri girdim çok ama çok yorgunum 2 gündür sabah 5 te kalkıp balıga gidiyoruz geceleri zaten o gurupta uyumak çok zor teknelerdede yoruluyoruz şimdi duşa girip sonra biraz kestirmeyi düşünüyorum.
özellikle bugün harika bir gün oldu gürhan süper videolar hazırladı inanın ben çok merak ediyorum videoları kofana ve lüfer avı yaptık çok güzel boylarda kofanalar tuttuk gürhan ve doktor hala daha tutmaya devam ediyorlar biz 1 gibi yanlarından ayrıldık ama çok güzel kofana oldugu için siz devam edin bu fırsat kaçmaz dedik ve yoldan haberleri almaya devam ettik tutuyorlarmış ayrıntılı açıklamalı raporları bugün yarın paylaşacagız.
yalova tatar,doktor ve GURHAN dostlarımıza ve zargana sponsorumuz serkanefe ye sonsuz teşekkürlerimi sunarım.sizlerden allah razı olsun iyiki varsınız.
bu arada harun narlıya resmen şow yaptı tekneden rapalayla lüfer tutup tahminen 50 teknedeki oltacı 30 kıyı ltacısının şaşkın bakışları arasında bir lki birkaç kez gerçekleştirdi.oda şimdi yoldadır eve gidiyor.
narlı hakkında tek birşey yazacagım HARİKA biryer.

Abi hoş gelmişsiniz. Kaç gündür biraz merakla birazda kıskançlıkla Smile sonuçları bekliyoruz. Valla çok güzel bir iş yaptınız tebrik ederim.
serkan ben makine getirmedim harun eren ve gürhan hem foto hemde kamera çekimi yaptılar bende merakla bekliyorum yalnız gürhan bir çekim yaptı tam leziz oldugunu düşünüyorum merakla bekliyorum bu akşam yada yarın gelir resimlerde çekimlerde
Bul
ben de çok merak ettim.aldığınız keyif yanınıza kar kaldığı gibi biz de keyif almayı bekliyoruz.şu videolar çabuk gelsin gari...anlaşılan balık için harika bir yer bu narlı.keşfetmek lazım...
Bul
rıfat güzel bir yer
gerçi körfezin her yeri güzel sanki saklı bir avlak her yerde sandal var
Bul
Çok güzel bir hafta sonu geçmiş arkadaşlar.PC deki sorun nedeniyle 3 gündür siteye giremedim,çok şeyler kaçırmışım.Haberim olsaydı en azından Nihat ve Harun' a Yalova'dan geçerlerken bir hoşgeldiniz karşılaması yapardım.
Tataaaar! köylüm yazdım bir kenara..
Bul
ben niye yokum diye soruyorum şimdi
neden haberim yok bakiyim benim bundan ??????????????????????????????????
Bul
Arkadaşlar siz kendisini aşmıssınız
belgesel olmuş hemde haarika, tebriklar
Bul
ya arkadaşlar benim bile haberim olmadıki saolsun gürhan çagırdı harun verdi çoşkuyu gazı apar topar bastık gittik Smile)
Bul
Açıkçası lüfer yakalama zevkinin tadı damağımda kaldı fırsat olursa en kısa zamanda balıklar terk etmeden gitmek lazım
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26/11/2016 nihatkr,balıkandozan,mavruşgil,levrekci avı LeVrEkCi 11 1,024 05-12-2016, 16:17
Son Yorum: MaVrUşGiL
  16\08\2015 Levrekci lüfer avı LeVrEkCi 24 3,601 04-09-2015, 14:29
Son Yorum: LeVrEkCi
  MURKİ,LEVREKÇİ,NİHATKR,BALIKandOZAN VE SAKİ RUSAN BALIK AVI BALIK and OZAN 92 8,643 03-03-2013, 20:07
Son Yorum: tahsinmersin
  09-10/06/2012 Haftasonu Levrekçi Evsahibi Nihatkr-İmhoteb ve Mustafa nihatkr 43 5,426 16-06-2012, 09:35
Son Yorum: Burak Karadeniz
  bu gün ayın kaçı YALOVA yalova tatar 27 4,569 25-03-2012, 21:49
Son Yorum: Krizoberill
  14-15 Ekim 2011 Levrekçi-Ozan-Doktor Ereğli Balık Avı. doktor 48 6,751 22-10-2011, 10:47
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Yalova Poyraz Levrek ve Somon seabasshunter 37 10,982 17-03-2011, 19:48
Son Yorum: eşref sürek
  20-03-2010 Levrekçi Yalova ya Geldi. doktor 29 4,419 25-03-2010, 18:03
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  18-10-2009 baba levrekci LeVrEkCi 54 6,531 06-02-2010, 19:40
Son Yorum: dincobey
  13.09.09 Yalova uzman42 32 5,199 23-09-2009, 21:54
Son Yorum: efese

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi