Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HAMSİ YEME LÜFER TUTMA İST ORGANİZASYONU
LEVREKCİ yazdı:
eşginamavruşgil yazdı:
LEVREKCİ yazdı:ogün zaten saat 3ten sonra herkes gelmeye başlar yem tutar ama asıl toplanma saatimiz akşam 7 den sonra olacak mangallaırıda saat 8 gibi yakarız bu arada kamera fotograf makinesi ne varsa herkes getirirse bol bol resim çekelim.
isimleri ilk mesaja ekledim BURHAN I çıkarttım

Abi daha öncede mesajımda yazdığım gibi arabasız gelişim beni baya zorlayacak, Tahminim mangal partisinede kalamam ama yinede orda olacağım. Malum ben istanbulun bir ucundayım orası diğer ucunda. En azından biriniz fazladan bir olta getirirse 1-2 saat lüfere takılırım.  
Kendi takımları getireyim desem otobüsden dolmuşa baya bi çile olur heralde Smile
serkan sen gel benim olta ile atarsın ben hamsi yerim Smile))) balık olursa sen tutarsın ben oltadn çıkartırım heheehe zaten 2 olta getiririm ben de bir makinem var kamışım yok ozan bana bi kamı alsana sana zagmet yaww hani sen enson aldıgın varya lineaeffenin ucuza almıştın alabilirsen al alamasan bakiim salı günü kadıköye gelicem bulursam ben alırım .
bu arada aahmet abiseni ekliyorum.
ozan kadıköy gurubunu yazdıgından eminmisin yaww gelecekleri ekleyelim onurun haberi varmı sen ilgilen kadıköy gurubu olsun mutlaka olmassa olmaz valla

nihat abi o kamış kapış kapış gitmiş...en son izine gitmeden bi arkadaş ta ondan istedi aradık..4.20 si vardı oda kaba kaçtı..ama yine bir soralım belki gelmiştir..ona eşdeğer aynı kamışlardan var...erol abi almış..aynı kamış..oda lineefe adı değişik..aynı incelikte..ben 36 ytl vermiştim..fiatları o civarlar da..kuş gibi hafifi kamış...ben işyerinden yazmıştım bizim ekibi..listeye eklemiştim,ama bi baktım yoklar..sanırım o bilgisayarda problem var...o yüzden olmuştur..kamışla bi ilgileniyim ben abi..
Bul
[attachment=11058]
internette baktım kamış var..ama fiatı 55 lira..lineaeffe freestyle 3.90 cm kamış..
Bul
55 e gerek yok şimdilik çünkü ben bunu yedek olarak birde babamla falan çıkarsam diye yedekte bulunsun demiştim 30-40 arası bulamassam o zaman mecburen 55 e bakarız teşekkürler ozan.
bu arada isismleri verben ekleyeyim bi ara
Bul
H.A.R.U.N yazdı:
eşginamavruşgil yazdı:Ben geleceğim. Ama araçsız geleceğim. Oraları hiç bilmem, kadıköy üzerinden nasıl gelineceğini özelden yazan olursa sevinirim. Heralde avcılardan 2-3 saat çeker. görüşmek üzere...

Serkan benimle irtibatta ol ben alırım seni

Harun abi tamam. Bir gün öncesinden seni ararım planlamayı yaparız.

Burada nihat abiye ben sana maslaktan katılırım yazmıştın, Onun için sana bişey sormadım.
Bul
Bende dahil olmak isterim fakat hava şartları nasıl olur acaba gelmeye çalışırım hepinize rasgele
Bul
balıkçızakir yazdı:Bende dahil olmak isterim fakat hava şartları nasıl olur acaba gelmeye çalışırım hepinize rasgele

beklerız ....
Bul
salı akşamı son bir haberleşelim çarşamba için bu günkü gibi hava kötü olacak derse raporlar başka birgüne atarız ıslanmanın alemi yok ıslanmaya ıslanalımda amacımız muhabbet sohbet edemedikten sonra o kadar uzaklardan gelip eziyet çekecek arkadaşlara eziyet olmasın erteleriz o zaman
Bul
suan hava kaldı nıhat yanlızca denızlerı var oda sabah bıter herhalde
Bul
LEVREKCİ yazdı:salı akşamı son bir haberleşelim çarşamba için bu günkü gibi hava kötü olacak derse raporlar başka birgüne atarız ıslanmanın alemi yok ıslanmaya ıslanalımda amacımız muhabbet sohbet edemedikten sonra o kadar uzaklardan gelip eziyet çekecek arkadaşlara eziyet olmasın erteleriz o zaman

Nihat abi az önce bu fırtına başlıklı konuyada yazmıştım. Burayada yazayım, çünki bu konuyuda ilgilendiriyor.

Az önce haberlerde duydum. Yarından itibaren cuma gününe kadar yağmur varmış.
Haberde ilginç bir nokta vardı. Aynen şöyle diyordu: İstanbulda pazartesi, salı ve perşembe günleri yağmur yağacak!! Burdan bakınca çarşamba temiz görünüyor Smile))
Bul
salı günü mutlaka haberleş
yoruz arkadaşlar cep teleffonumu isteyen ö m atsın veriyim hem ogün bilgi almak için hemde oraya gelince kolay bulmak için gerçi bulmamak imkansız hemen belli oluyor kalabalıktan ve oltalardan Smile) bu arada bende bi bayrak yaptırmaya çalışacagım yetiştirebilirlerse yaptırırım
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 3,345 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 292 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,186 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 6,397 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 19,374 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  2015 Türkiye organizasyonu LeVrEkCi 1,221 112,980 10-05-2015, 20:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,800 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 54,777 08-06-2014, 22:35
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,332 21-01-2014, 15:12
  Türkiye organizasyonu 4-5/10/2008 LeVrEkCi 146 20,247 21-05-2013, 09:33
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü: