Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
formun en büyük lapin avcıları
LeVrEkCi yazdı:yok abi benimkisi pisikolojik,köpekbalığı,vatos,işkembe çorbası ve kokoreç yemedim yemeyide düşünmüyorum tamamen pisikolojik,haa Allah aç bırakmasın tabii de normal şartlarda yemem gerek yok bence Seerf.
lapine gelince lapin tadsız balıktır mecbur kalmadıkça yemeyi düşünmüyorum mesela isparide öyle istesem yüzlerce tutabilirim ama yemeyeceğim balığı tutsam ne olur der tutmam,hem kılçıklıdır hem çok lezzetli değildir.GulumseSeerf
Naptın NihatHadiordankokoreç(Yalçın duymasın)işkembe çorbası benim için vazgeçilmezlerdenHappyisparinin kılçığı konusunda hemfikirizde lezzeti konusunda değil,hele eşek ispararozun lezzeti Seerf
Bornova - izmir
Bul
aman ben almıyayım alanada mani olmayayım Gulumsebenim işim olmaz o yemeklerle,hiç tadına bile bakmayı düşünmedim Seerf
Bul
hayrettin-18 yazdı:SiyirdimOrhanbaba sen onun öyle hava attığına bakma ,balığın kılçığını bilem yiyor.yamyam bu be.HeheHehe
o lüferleri bulsam kuyruguna kadar yerim bee ama nerdeee o taze lüferler ustama sor anlatsın çıtırSiyirdim
Bul
hayrettin-18 yazdı:HadiordanNihat ım biz burda kedilere veriyoz o kılçıkları.ama bundan sonra sana kargoyla gönderecem koca koca sazanların,yayınların kılçıklarını.SiyirdimSeerf

Valla o gün o kılçıktan en çok ben yedim nihat abinin payındanda götürdüm bi daha olsun bu sefer senin balıktan çıkanıda bir daha ızgaraya atar onuda yerim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
hayrettin-18 yazdı:SiyirdimTamam mavruş um sanada göndeririz.hele havalar azıcık bir ısınsın.tumurta döneminden önce nasılsa bir iki yakalarız.yarısını işkembe,kokoreç yemeyen lervekci ye ,yarısını da sana gönderirimSiyirdimSeerf

Çok teşekkür ederim ben sazan olanından almayım, ama birgün sizin derelerde lüfer çıkarsa haber ver ben gelir alırımSiyirdim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
LeVrEkCi yazdı:yok abi indirmeyiz o kadarda değil orada aç mı kaldık yahu GulumseSeerf

Ben genelden bahsetmiştim Nihatcım.aç kalmak ne kelime çatlayana kadar yedik çok şükür.Siyirdim
Bul
hayrettin-18 yazdı:HadiordanYalçın ım Şekerimmmmm .duyuyorsun değilmi Nihat ın dediklerini.kokoreç yemezmiş,düşünmezmiş bile.sabaha kadar İzmirliler önümde sıraya geçiyolar desene,birbirleri ile kavga ediyolar desene.çukulata çocuğu bu be,sarmısaklı sirkeli işkembe çorbasını,yalçınımın yaptığ ı acılı kokoreci yemeyenin ya aklı yoktur,yada bunları yemeye parası yetmiyodur.HeheHehe

saygı duyarım ustacım.bende kolay kolay yemem nihatın yemediklerini.mantık olarak banada ters geliyor o yiyecekler.Nayirolamaz
Bul
orhanekmekci yazdı:Naptın NihatHadiordankokoreç(Yalçın duymasın)işkembe çorbası benim için vazgeçilmezlerdenHappyisparinin kılçığı konusunda hemfikirizde lezzeti konusunda değil,hele eşek ispararozun lezzeti Seerf

Duysun duysun Yalçında yemez onları.NayirolamazSiyirdim
Bul
hayrettin-18 yazdı:Hadiordanpehhh ağzınızın tadını bilseniz keş yersiniz be.(keşTongueeynir suyundan yapılan yağsız tadsız tuzsuz bir peynir).bunu ben söylemiyorum.Atasözümüz bu.HeheHehe

bizde keş başka anlamda kullanılır çıtırım Rolleyes
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hayrettin-18 yazdı:Hadiordanyazarsan bizde öğrenmiş olurduk Angaralım.HappyHehe

keş ayyaş anlamında devamlı içen kimseye denir buna diğer otsu içeceklerde dahil Hadiordan
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  limanin en buyuk baligi bahri ozmen 26 4,279 19-03-2007, 04:52
Son Yorum: bahri ozmen
  BÜYÜK BALIK YAKALARKEN DİKKAT..... emrah78 0 1,537 26-07-2006, 14:35
Son Yorum: emrah78

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi