Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
formun en büyük lapin avcıları
işte gerçek avcılar Alkis lapinle bile mutlular Happy

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
bakalım daha kimler eklenecekSiyirdim buraya
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
AlkisAlkisSeerfAlkisAlkis sadece alkışlarım Bobo
Ustam tutunca keyiflenmiş baksana çıkarı vermiş çakmağı Hehe
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
hahahahahaaaaaaa lapin avcısı seniiiiii Heheirde resşm için poz vermiş yaww hohohohooooo
Bul
SiyirdimSiyirdimSiyirdim
Ismail`in lapini daha buyuk..ama Hayrettin`inki gene daha sisman..Siyirdim
kisacasi durum 1-1 berabereAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
valla lapin mapin anlamam , tavada cozurdattık, iyide gitti,,hem o balıkları tutabilmek için nerelere çıkıp indik ,emek var o balıklarda yaw AlkisSeerf
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:valla lapin mapin anlamam , tavada cozurdattık, iyide gitti,,hem o balıkları tutabilmek için nerelere çıkıp indik ,emek var o balıklarda yaw AlkisSeerf
iste balikcinin isyani..Siyirdim
dogru soyluyon Omer..
uyarin yerinde ..yazacaklarimiza dikkat edelimHiHappy
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
[Resim: p5120207.jpg]

[Resim: p5120210.jpg]

Faruk abi konuyu açan kupacı emmi o lapinler pişerken başında poz verdi, daha sonrada o balıkların olduğu masaya çöküp vazifesini yaptı,lapinle dalga geçmesin please,, oda balık ,oda yüzüyor, yazık değilmi üzüyor lapini,, yirken iyiydi değilmi kupa papazı seniSiyirdimSmileHappy
Bul
İskorpit olsa herhalde ben de sıralamada yarışanlardan olabiliridim. Yıllardır lapin tutmuyorum.Nerden buldunuz , takımları yosunlara mı attınız yaw Siyirdim

Şaka bir yana güzel bir av macerası ve sohbet ile yenmeyecek balık yoktur herhalde , afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Faruk abi konuyu açan kupacı emmi o lapinler pişerken başında poz verdi, daha sonrada o balıkların olduğu masaya çöküp vazifesini yaptı,lapinle dalga geçmesin please,, oda balık ,oda yüzüyor, yazık değilmi üzüyor lapini,, yirken iyiydi değilmi kupa papazı seniSiyirdimSmileHappy
SiyirdimSiyirdimHappyHappyHappy
vallahi dogru soyluyon galiba...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  limanin en buyuk baligi bahri ozmen 26 4,278 19-03-2007, 04:52
Son Yorum: bahri ozmen
  BÜYÜK BALIK YAKALARKEN DİKKAT..... emrah78 0 1,535 26-07-2006, 14:35
Son Yorum: emrah78

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi