Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istanbul tekne organizasyonu
ya ayrıca neden inatlla konu içinde yazıp konuya yazık ediyorsun ki derdin varsa özelden at yazışalım neden ısrarla genelde sorun konuşuyorsun ki neden beni şaşırtmaya devam ediyorsunki??sorun varsa ya özelden at ya geldiğinde uğrada konuşalım.(face deki sakallılaramı kanıyorsun yaww ama adam haklı artık bu yazdıklarından sonra haklı o sakallı çünkü sen beni arkadaş göremiyorsun saldıracak adam olarak görüyorsun eh bende sakallıyı haklı çıkarayım artık.)(notConfusedakallıdan kasıt face deki test yapan ayyaş bir sahte sanal uyduruk karakterdir)
Bul
LeVrEkCi yazdı:ya ayrıca neden inatlla konu içinde yazıp konuya yazık ediyorsun ki derdin varsa özelden at yazışalım neden ısrarla genelde sorun konuşuyorsun ki neden beni şaşırtmaya devam ediyorsunki??
olması gereken belli edilmiş, valla azıcık makyaj bile bu olayı anlamamı daha doğrusu mantıklı bir şekilde anlamamı sağlamadı..telefon dene bişi de var ama yaaHadiordan
Bul
ustamm senle alakalı özürlük bir şey göremedim ben yaw,, varsada körüm ben hala görmüyorumSeerf
Bul
ustam61 yazdı:HadiordanLevent ve Nihat kardeşlerim boşverin uzatmayın artık.kimin kimle bir konuşacağı varsa telefonu var maili var,iki kişi arasındaki meseleye başkasının salata olmasına karşıyım.ben yapmamam gereken birşey yaptım.3. kişiolarak konuya karışmış oldum herkesten özür dilerim.bana söyleyeceği sözü olan varsa telefonum belli mailim belli.ben bu siteye kafa dağıtmaya giriyorum.beni istemeyende varsa söyler yönetimdekilere hesabımı kilitlersiniz olur biter.3-5 liranın peşine düşen varsa da org.lara katılmasın lafını da etmesin.
bu yazdıklarım yanlış ve uygunsuzsa yönetim tarafından silinebilir darılmam gücenmem.
seni istemeyeni kitlesek daha iyi olmazmı Siyirdim
Bul
ustam61 yazdı:HadiordanLevent ve Nihat kardeşlerim boşverin uzatmayın artık.kimin kimle bir konuşacağı varsa telefonu var maili var,iki kişi arasındaki meseleye başkasının salata olmasına karşıyım.ben yapmamam gereken birşey yaptım.3. kişiolarak konuya karışmış oldum herkesten özür dilerim.bana söyleyeceği sözü olan varsa telefonum belli mailim belli.ben bu siteye kafa dağıtmaya giriyorum.beni istemeyende varsa söyler yönetimdekilere hesabımı kilitlersiniz olur biter.3-5 liranın peşine düşen varsa da org.lara katılmasın lafını da etmesin.
bu yazdıklarım yanlış ve uygunsuzsa yönetim tarafından silinebilir darılmam gücenmem.
tamam ustamda ben biri ne laf söylersem o alınırsa cevap yazar. sen üçüncü kişi olsan ne olacak bu konu buralara geldiyse herkezi ilgilendiriyo. isteyen fikrini yazsın.. levent niye alınıyo onu bende anlamadım. gerçek şuki dediğin gibi 3-5 liranın lafını edenler daha öncede söyledik işine gelmiyorsa kapı orada sen niye özür diliyorsun hata yapmamışsınki Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ya leventin işleri işte daha önce konuşulmuş çözülmüş yada kapanmış konuları başka konu içlerinde bi şekilde açıp sorun yaratıyor,ben mallarını iyi biliyorsun dedim sorun oldu ben isim vermedim kardeşim üstüne alınan varsa kendi sorunu.millet bana hırsız derken neredeydin yaww.
Bul
Biz herkesi tanıyoruz..Kullanılan kelimeleri, o kadar tam anlamı ile almak ta gerekmez..Hassas bir gününüze denk gelmiş galiba..Happy
Bul
aygroup yazdı:Biz herkesi tanıyoruz..Kullanılan kelimeleri, o kadar tam anlamı ile almak ta gerekmez..Hassas bir gününüze denk gelmiş galiba..Happy
millet yağmurdan balık yiyemeyince bir birini yemeğe başladı sayın abimSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:millet yağmurdan balık yiyemeyince bir birini yemeğe başladı sayın abimSiyirdim
benim kimseyle sorunum olamaz ama benimle sorunu olan nedense çok oluyor ne kadar iyi niyetli olsam o kadar kötü gidiyor herşey bunu anlamak zor demekki biryerde yanlış yapıyorum bunu çözmem lazım ki ilk aklıma gelen kimseyle 2-3 seneden önce samimi olma diyor içimdeki ses..
Bul
araphüso26 yazdı:millet yağmurdan balık yiyemeyince bir birini yemeğe başladı sayın abimSiyirdim

Yok yok...Yapmazlar öyle şey de..

Gerçekten balık raporları çok azaldı..Dikkatimi çekmiyor değil..Forum halkı yaşlanıyor galiba..HappyHerkes oturmuş uzaktan izliyor..18 üye.360 ziyaretçi..Hadiordan..Fazla konuşmamak gerek..Wink

Sevgiler Hüsom..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 3,342 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 290 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,184 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 6,394 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 19,364 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  2015 Türkiye organizasyonu LeVrEkCi 1,221 112,916 10-05-2015, 20:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,800 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 54,741 08-06-2014, 22:35
  istanbul org. erdekli yücel 24 2,914 23-04-2014, 17:24
Son Yorum: Lakerda
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,332 21-01-2014, 15:12

Hızlı Menü: