Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çanakkaleyi Lüferler Bastı
Albatros-gr yazdı:Nedim su luferleri diyorum yaw..Siyirdim
soyledik-soyledik..bir turlu derdimizi anlatamadik..salin sunlari egeye artik..
gecen sene bu vakitte salmistiniz...
bu arada cipurada cok guzel...Alkis
orada bir baliksiz av raporlari var ..sizi oraya misafir etsekSiyirdim
bol luferli avlar dilgim ile

Abi çaktırma geçen Pazartesi balık gündüze döndüğünde ben gece ava gitmiştim Happy Onu da balıksız raporlara yazmak lazımdı Siyirdim Yoksa balık oluyor Wink Yalnız dediğim gibi bu sene lüfer çok acayip , huyu değişmiş .Bu lüferler çok akıllanmışlar , eskisi kadar saldırgan değiller Siyirdim Önceki senelerde Kilitbahir Kalesi'nin hemen önü çok lüfer yapardı.Halbuki meralar arası mesafeler çok kısa olmasına rağmen artık oraya uğramıyorlar bile Hi Çok acayip yerlerden lüfer haberleri geliyor.Ama kalabalık çok sıktı beni , sanırım pullu veya levrek avlarına dönmek lazım Gulumse
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
.
thunderbolt yazdı:... Ömründe kamış atmamış adamlar "lüfer"i duyunca deniz kenarına atmışlar kendilerini.....

Çok şenlikli oluyor,,,
Buralarda da bu ara ziyadesi ile mevcut,
Hele birde adını bilmedikleri balıkları tutarlarsa
tam üstad moduna girmeleri göz yaşartıyor,,,

Biz böyle başlamadıkki balık tutmaya,,

.
Niyazi - 1967 - 0+
thunderbolt yazdı:Abi çaktırma geçen Pazartesi balık gündüze döndüğünde ben gece ava gitmiştim Happy Onu da balıksız raporlara yazmak lazımdı Siyirdim Yoksa balık oluyor Wink Yalnız dediğim gibi bu sene lüfer çok acayip , huyu değişmiş .Bu lüferler çok akıllanmışlar , eskisi kadar saldırgan değiller Siyirdim Önceki senelerde Kilitbahir Kalesi'nin hemen önü çok lüfer yapardı.Halbuki meralar arası mesafeler çok kısa olmasına rağmen artık oraya uğramıyorlar bile Hi Çok acayip yerlerden lüfer haberleri geliyor.Ama kalabalık çok sıktı beni , sanırım pullu veya levrek avlarına dönmek lazım Gulumse

Nedim kusura bakma ama halen guluyorum...Happy
nedenmi ???boyle durumlara benimde dustugum oluyor(yukaridaki kirmizi yazilar)
su lufer avini ihmal etme derim...pullu baliga nasil olsa cikarsin..kalabaliktan bende hoslanmam..
bize luferler geldiginde genelede ayni meralara ugrarlar..fakat sizlerde tabii durum degisik..
senden nasil-nasil lufer raporu bekliyoruz...ona goreSeerf
Bul
Nedim,bu çupraya güzel bir rapor yakışırdıGulumseyanılmıyorsam ilk balık fotonAlkiseh kasımada bi şey kalmadı artıkBobodaha bollarına inşallah,afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Nedim,bu çupraya güzel bir rapor yakışırdıGulumseyanılmıyorsam ilk balık fotonAlkiseh kasımada bi şey kalmadı artıkBobodaha bollarına inşallah,afiyet olsunSeerf

Abi Kasım'ı hiç unutmuyorsun Siyirdim Şaka bir yana benim de hep aklımda Happy Yalnız bu günden sonra kameram olmasa da en azından hanımın cep telefonu ile evde balıkları çekip gönderebileceğim Gulumse
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi