Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çanakkaleyi Lüferler Bastı
Selamlar

Az Önce Tv İzlerken Hayretler İçinde Seyir ettim kilometrelerce Tekneler Sıralanmış Lüfer Tutuyorlar Ayrıca Teknesi Olmayanlar Kıyıdan Rapalayla At Çek Balık Alıyor Çanakkale İçin Balık Alarmı Dikkate Alın Derim Boş Bırakmayın İstanbuldada Bu Hafta Patlar Bu Balık Herkese Rastgele ..

İzlediğim Haberin Linki :

http://video.turk.net/video/izle/25756/B...-CANAKKALE
Bul
furkan kardesim guzel haber için tesekkurler burda baslamasını sabırsızlıkla beklıyoz.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
şu anda heryerde bu balık var furkan değerlendirmek lazım,teşekkürler.
Bul
Var Ama Balık Çok Açıktan Akıyor Kıyılaması İçin Neden Yok Çünkü Yemi Yok Kraça Olsa Daha İyi Av Verecektir Attığımız Hamsi Sahtelerinide İstahla Yiyecek O Zaman Beklediğimiz An Gelmiştir.
Bul
nedim çanakkale'den raporlarını bekliyoruz rast gele.Alkis
Bul
O zaman çanakkalede olmak varmıştı vay beeeee ne balık alınırdı..Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Abi iki gündür acayip grip var ama yine de hasta hasta gece levreği 2 saat kadar yoklayabildim Siyirdim

Yalnız bu haber biraz eski gibi yani bayramda yaşandı bu haberler Wink Tabi sürüler geçerken karşı kıyıda Kilitbahir'in 3 yeri var.Bunlar balığın geçtiği kanala çok yakın yerler.Balık , rüzgar ve akıntının etkisiyle bu burunlara vuruyor.Yanlız karşıya sabah 5 te geçmek ve tulumlarla suyun içinde yerini ayırman gerekiyor Wink O saatte sadece arabalı vapuru çalışıyor.Kaldı ki daha ucuz olan motor saat 7 de çalışmaya başlıyor ve 35 lira.Yani aldığın balık yaptığın masrafa deyemeyecek kadar.10 adeti geçen duymadım daha Wink

Bir de bu ilk geçen sürüler canlı yem bulmakta zorlanmadıkları için ya canlı balık ya da hareketli sahteye atlıyor.Yani yemli ile ava gelmiyor.Balığın meraya geceleri yatması gerekiyor ki bu daha olmadı.Bir ara yazmıştım : Son ümidimizi kaybetmedik diye . Balık olacak gibi , yani kıyıdan yemliye gelecek kadar balık kalır gibi görünüyor.Nara Burnu'na ( Askeriye) balık kesin yatar.Çünkü oraya balık yatsın diye kasalarla balık atılır Smile En azından evime yakın olduğu oradan haberim oluyor.

Zaten bu balık İstanbul'dan geliyor sonuçta.Orası ne kadar yaparsa burası daha fazlasını yapmıyor ki Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Buralarada gelse keşke...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
FuRkAn * yazdı:Var Ama Balık Çok Açıktan Akıyor Kıyılaması İçin Neden Yok Çünkü Yemi Yok Kraça Olsa Daha İyi Av Verecektir Attığımız Hamsi Sahtelerinide İstahla Yiyecek O Zaman Beklediğimiz An Gelmiştir.

Bilgilere teşekkürler furkan dün koca gün iki kişi 3 kg balıkla döndük lüfer ne varsa dağıtmış hatta arkadaşın çaparisinden yarım istavrit geldi.Bizim mera küçük yalova tersaneler bölgesi ve yeni köprünü yapılacağı dilburnu birde gırgır girince balık tamamen gidiyor.Snifsinf
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Furkan guzel haber icin tesekkurler..
az once denizden geldim,2 saat lufere gezdim(sirti)..
tik yok..insallah ,canakkaleye geldilerse,egeyede cikarlar..bekliyoruz..
yine guzel haber icin tesekkurler
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi