Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TÜrkİye organİzasyonu 2
realdeath yazdı:Aman abi inşallah gittiğimizde açıkta kalmayalımda ,, pansiyon buluruz inşallah Affet
Zannetmiyorum öyle bir problem olsun.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Abi daha zaman varya vakit bu konuyla dolsun diye her türlü olasılıktan bahsediyoruz ,daha şimdiden heyecanı sardı.. hele 8 aydır balığa gidemeyince daha başka oluyor Hi
Bul
realdeath yazdı:Abi daha zaman varya vakit bu konuyla dolsun diye her türlü olasılıktan bahsediyoruz ,daha şimdiden heyecanı sardı.. hele 8 aydır balığa gidemeyince daha başka oluyor Hi
Hayırlısı eğer merak ettiğin bir konu olursa kardeş sitemiz http://www.turankoyu.com
bakabilirsin.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
iç işleri bakanından izni kopardık Smilebakalım iş yerindende izni alırsam tam yol erdek turanköy,inşallah havalar güzel olur,balıkta olur,bunun yanında sınırsız muhabbette süper olurSmilehadi inşallah bakalım.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:iç işleri bakanından izni kopardık Smilebakalım iş yerindende izni alırsam tam yol erdek turanköy,inşallah havalar güzel olur,balıkta olur,bunun yanında sınırsız muhabbette süper olurSmilehadi inşallah bakalım.
hadi hayırlısı aytekin sevindim gelmene.Alkis
Bul
bu konuyu malum sürekli takip ediyorum benim dışımda birkaç kişi ailesiyle gelmek istediğini söylüyor.ailesiyle katılmak isteyen başka arkadaşlarımız olacakmı merak ediyorum.
eşimle birlikte geldiğimde eşiminde orada diğer üyelerimizin eşleriyle tanışıp kaynaşmasını diliyorum ailesiyle gelmek isteyenler veya düşünenler buraya düşüncelerini yazabilirlermi.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
ailesiyle gelecek 2-3 isim oldu ama sanıyorum tarih yaklaşınca isim yazdıracaklar var aileler çoğalır gibi.
Bul
ben kendimi getiriyorum onada şükrediyorum zaten Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
gobekbalığı yazdı:hayati abi sakarya org güzeldi soğuktu şimdi düşünsene abi muhabbati hava sıcak aman sabahlar olmasın
evet muharrem kısmet olursa çok güzel bir buluşma olacağına inanıyorum
Bul
realdeath yazdı:Hayati abide geliyorsa Sakaryadan 4 ledikSeerf...Hadi bakalım gel 74 gün gel Happy
evet ömer nasip olursa gidecez inşallah
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  türkiye org hakkında yalova tatar 10 2,508 13-05-2010, 01:46
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,659 27-12-2009, 02:16
Son Yorum: yycolak
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,964 27-12-2009, 02:12
  Dalyan Organizasyonu Ulaşım fish or die 220 20,319 02-10-2009, 01:07
  İzmir Organizasyonu Ulaşım fish or die 151 15,625 23-04-2009, 16:16
Son Yorum: orhanekmekci
  asıl organizasyonu ben yapıyorum evleniyorum instinct 33 5,185 03-02-2009, 20:35
Son Yorum: Krizoberill
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 4,055 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  2.İSTANBUL ORGANİZASYONU LeVrEkCi 0 1,560 20-06-2007, 09:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi