Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Albatros-gr yazdı:hayir Bahadir ayni degil...perka`dan ilk tuttugumda guzel bir fotosunu koyarim......bak nette bir foto buldum
![[Resim: perka.jpg]](http://www.agrino.org/fishing/photos/saltfish/perka.jpg)
Faruk abicim bu balıklar benim başımın belası,
her seferinde onlarca yakalayıp geri salıyorum. geçenlerde belki yarım kiloluk birtanesini salmadım, bembeyaz eti vardı bir güzel götürdüm.
acayip saldırgan bir balık ne görse atlıyor
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Salih Reis yazdı:Faruk abicim bu balıklar benim başımın belası,
her seferinde onlarca yakalayıp geri salıyorum. geçenlerde belki yarım kiloluk birtanesini salmadım, bembeyaz eti vardı bir güzel götürdüm.
Salih bey bu balık hanos türünden değilmi
Bornova - izmir
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
yycolak yazdı:Farukcum,senin tuttuğun balık Hanos...
Aynı izmari ve ispari gibi tadı vardır.
Daha yeni tuttuğunda tulum çıkartır ve tavada kızartırsan......
Diğerlerinden pek ayrılmaz.Afiyetolsun.Sağlıklar.
ILKsayfadaki degil Yalcin...(o hanos)...cevap 34 tekinin muhabbetini yapiyoruz...neyse bir yenisini tuttugumda detayli foto koyarim..tesekkurler
Emrah77 yazdı:Balıklar süper... Rastgele...
Emrah77
YALOVA
Zor bize kolay gelir...imkansızsa biraz zaman alır...
tesekkurler Emrah...sizlerede rastgele
19-06-2009, 15:09
(Son Düzenleme: 19-06-2009, 15:13, Düzenleyen: Albatros-gr.)
Salih Reis yazdı:Faruk abicim bu balıklar benim başımın belası,
orhanekmekci yazdı:Salih bey bu balık hanos türünden değilmi
Salih dediklerin dogru..saldirganligi konusunda..(lezzeti icin bir sey diyemiyecegim,cunku yemedim).sadece Orhan abimin dedigi konuyu soracagim bende ...hanos turunden mi? ve siz o baliga ne diyorsunuz?
bir foto daha:
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Albatros-gr yazdı:Salih dediklerin dogru..saldirganligi konusunda..(lezzeti icin bir sey diyemiyecegim,cunku yemedim).sadece Orhan abimin dedigi konuyu soracagim bende ...hanos turunden mi? ve siz o baliga ne diyorsunuz?
bir foto daha:![[Resim: painted-comber.jpg]](http://www.aquaworld-crete.com/images/painted-comber.jpg)
Yazılı Hani diyorlar bu balığa Faruk Bey. Hani balıklarının sülalesi oldukça geniş
balıkoltası yazdı:Yazılı Hani diyorlar bu balığa Faruk Bey. Hani balıklarının sülalesi oldukça geniş
sagolasin Birol....
biz burada PERKA diyoruz,fakat perka bunun yunanca adi...bizim dilimize de oradan takilmis ,ve adi oylede kalmis
Yorumları: 795
Konuları: 8
balıklar harika valla...... payllaşımların için teşekürler....
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Krizoberill yazdı:balıklar harika valla...... payllaşımların için teşekürler....
sagol Ahmet tesekkurler...
sizlerede rastgele