Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
melanur rapalaları
buda benim teknemdeki rapala kutum(cok berbat olmuslar-kancalari degistirmek istiyor)
sirtilerin ucundakiler baska,birde kis boyunca alinanlar varSiyirdim
sol en asagidakine dikkatinizi cekmek isterim,balik tutmaktan,uzeri soyuldu,emeklige ayrildi

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Rapalaların bakıma ihtiyacı var.Üzeri soyulanı uygun renk ojeyle boyasan nasıl olur acaba
Bul
ufuktan26 yazdı:Rapalaların bakıma ihtiyacı var.Üzeri soyulanı uygun renk ojeyle boyasan nasıl olur acaba
evet abi...kisin teknenin dolabindan almam gerekirdi....hepsinin kancalarini degistirmek,ve temizlemek istiyor...uzeri soyulanin yenisini aldim..oje ile oluyor,fakat bana gore yeninin yerini tutmaz,diye dusunuyorum
Bul
Yeni daha iyidir tabi. Seerf
Ben de bakım yapacağım rapalalara.Kancaları değiştireyim en azından.
Bul
ufuktan26 yazdı:Yeni daha iyidir tabi. Seerf
Ben de bakım yapacağım rapalalara.Kancaları değiştireyim en azından.
kancalari kesin degistirmek istiyor....kuflenmemis olsa bile,kullanilanlarin keskinlikleri gidiyor
Bul
Evet kancalar çok önemli .Keskin ve kaçırmaması gerekiyor.
Bul
Hey Maşallah Şu Güzelliğe Bak Modeller süper İğneleri Değiştir Tamamdır. Büyük Olanıyla Bişey Aldın mı Abi
Bul
Bunların kancalarının değişme zamanı gelmiş,Faruk kalamar sahtesini hangi balıkta verimliSeerf
Bornova - izmir
Bul
FuRkAn * yazdı:Hey Maşallah Şu Güzelliğe Bak Modeller süper İğneleri Değiştir Tamamdır. Büyük Olanıyla Bişey Aldın mı Abi
hemen gozun ona takildi degil mi?
seneler evvel,avlanirken bir buyuk balik ufak balik surulerine dalmaya basladi..gozumuzun onunde..bu iki gun ardi-ardina oldu..dedik biz bu buyuk baligin pesine duselim..o gordugun rapalayi aldik,cok sirti yaptik o bolgede ..ama cok(tabii sirti takimi da ozel yapildi,dubalar hazirlandi..baligi tutacagiz yaSiyirdim
neyse o buyuk rapala o operasyondan bir hatira kaldi..yani bir sey tutmadi,cunku o zamandan bu yana bir daha atilmadi(dikkat edersen uzerinde kancalari bile yok)
Bul
Süper Abi Güzel Bi Anı Olmuş O Emektar rapalanın Markası Nedir Biliyomusun Üzeri Soyulan Galiba Lüfer içi Olanları Sola Koymussun Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kalamar Rapalaları... ALTAYLI 16/1/12 ALTAYLI 33 5,574 18-01-2012, 00:47
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi