Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
30.Kasım Pazar Foça Organizasyonu
aydi ismail postabaşılığını göster bekliyoruz mazeret yok anlaşıldımı okey görüşmek üzere.
Bul
b.kral yazdı:5 kişi kesin gelecek ben sana isimleri vereyim bunlar bizim tayfa
emre
ismet
yakup
ayhan
gökay
ertürk bu isimleri sitede üye olarakda görebileceğiz inşallah sayendeWink
Bul
Murat hayırlı uğurlu olsun Alkis organizasyona katılanlara şimdiden herkeze rastgeleAlkis
Bul
Selamlara aranıza yeni katıldım bu organizasyonile ilgili dah detaylı bilgi verirmisiniz tekne ücreti yem ulaşım gibi.
Bul
sami abi aramıza hoşgeldin diyemiyeceğim zaten üye numaranıza göre en eski üyelerimizdenmişsin Gulumse yinede hoşgeldinAlkisbu konunun 1.mesajında bilgiler mevcut yinede murat gerekli bilgileri bugün yarın vermeye devam edecektir.
bende buraya tekrar ekliyim.aramızda olman güzel,teşekkürler.
--------------------------------------------------------------------------
Sevgili dostlar abilerim, yoğun iş stresinden bunaldığımız bu günlerde tekne sezonu kapanmadan bir eskifoça organizasyonu düzenleyelim istedim. Katılım sayısına göre geçen seferki bonita adlı büyük tekne ile yada daha ufağı veya iki küçük tekne ile çıkabiliriz diye düşünüyorum. İzmir Manisa ve isteyen herkesi bekliyorum. 2 haftamız var önümüzde,ve katılımın yüksek olacağını tahmin ediyorum.Ve bazı isimleri kendiliğimden yazıyorum Gulumse

Organizasyon detayları :

Tekne ücreti kişi başı 20-30 ytl arasında değişecektir
Tekne Ücretlerini teknede herkes kendisi ödeyecektir.
Yiyecek içecek herkesin kendisine aittir.
Yem konusunuda katılım sayısına göre ortaklaşa bir şekilde alınacaktır. ( Geçen org. gelen yemler gerçekten çok iyiydi yine bucalı barış tarafından ayarlanabilir.)
Herkes organizasyonda kendisinden sorumludur.
Bul
blue_zaire yazdı:resımlere baktım murat dahada moralım bozuldu valla...bukadar guzel bır ortamda olmayı herseyden cok ısterım ama korkuyorum yaa oofffffoffffffff Sad

yav Fevzi sen nasıl bucalısın ayıp sana Smile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
ADALI yazdı:Selamlara aranıza yeni katıldım bu organizasyonile ilgili dah detaylı bilgi verirmisiniz tekne ücreti yem ulaşım gibi.

sami abi aramıza hoşgeldin tekrardan birinci sayfada detaylar mevcut ben yinede tekrar edeyim. Kişi sayısına göre tekne masrafımız kişi başı 20-30 ytl arası olacak tam olarak netleşince burdan duyuracağım. Katılım bu şekilde olursa geçen foça org. bonita ile çıkma olasılığımız yüksek, kişi başı 25 ytl onunda fiyatı. Yem olayına gelince isteğe göre 10-15 ytl gibi birşey tutar toplu olarak yine bucalı barış abinin temin edeceğini düşünüyorum.önümüzdeki günlerde bununla ilgilide bir konu açıp herkes orada istediği miktarı söyler. Ulaşıma gelince geçen seferki gibi ortaklaşa bir şekilde 3-4 kişilik gruplar halinde topluca gidilir ve masraf minimuma düşer. Yerme içme dahil kişi başı ortalama 55-65 ytl arası bir rakam çıkıcak tahminlerimce. Hepimiz tavuk balık vs. getirip ortaklaşa orada pişiririz teknenin mangalında.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
hatırlatma 76
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
Hepinize merhaba ,
Foruma katılımım olmasada ilgiyle takip ediyorum. Foça turu için hala yeriniz varsa bende bir kişi olarak katılmak istiyorum. Şimdilik hepinize güzel günler dilerim.
Bul
myaman yazdı:Hepinize merhaba ,
Foruma katılımım olmasada ilgiyle takip ediyorum. Foça turu için hala yeriniz varsa bende bir kişi olarak katılmak istiyorum. Şimdilik hepinize güzel günler dilerim.

mehmet abi listeye ekliyorum senide , ancak kesinleşmiş listeyle tekne ayarlıyacağız o yüzden gelmeme olasılığınız olmaz diye ümit ediyorum. Engeç cumaya kadar listeyi kesinleştirip tekneyi ayarlıycaz son günlerdede ulaşım ve yem konularını ayarlaıyacağız. Saygılar.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 3,347 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 292 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,186 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 6,403 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 19,380 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  2015 Türkiye organizasyonu LeVrEkCi 1,221 113,012 10-05-2015, 20:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,804 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 54,784 08-06-2014, 22:35
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,334 21-01-2014, 15:12
  Türkiye organizasyonu 4-5/10/2008 LeVrEkCi 146 20,247 21-05-2013, 09:33
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü: