Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrekçi,harun,gürhan,yalova tatar,doktor
en son resimde gelen beyler gürhan ve levrekçi
Bul
bugün harika bir hava ile sabah 5 te kalkarak evden çıktık direk balık halinden yemlerimizi alıp gittik güzel bir gün geçirdik raporları yarın gönderecegiz şu anda doktor harun gürhan ve ben olta yapmakla meşgulüz bugün eksikleri gördük yarın bugünden çok daha verimli bir gün olacagını umuyoruz.2 tekne çalışacagız 2 kişi sabit 2 kişi uzun olta lüfere dolaşacagız bugün hem tuttuk hem çok kaçırdık eksiklerimizi tartıştık tespit ettik yarın çok daha hazırlıklı ve daha ilgili bir av olacak inşallah.
hepimiz yorgun ve uykusuzuz bu nedenle oltaları hazrlayıp uyumaya çalışacagız yarın sabah 5 te kalk emrini ben verecegim ve emir komutayı gürhandan aldım kal 3 er bardak çay iç oraya ugra buraya ugra sonra yolda uyu uyuyunca sapakları geçtik dolayısıyla ava biraz geç kaldık yarın herşey daha planlı olacak.
herkese kolay gelsin.
Bul
nihat yarın geçerken banada uğrayın burda size bi güle güle partisi vereyim.iş çıkışı bende balığa çıkarım yarın kısmette ne varsa alırız.
Bul
tamam erden abi dönüşte zaten ereni biz bırakırız ugrarız sizin orayada çok hırs yaptık erden abi o bizi kesen dagıtan lüferlerden yarın intikamımızı alacaz sisteme alıştım bak yarın neler olacak tabii hava inşallah müsade eder
Bul
işallah adi bakalım
Bul
hadi bakayım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.bak şimdi heyecan bastı.sanki sabah 5 de kalkacak benim.bende her balığa giderken sabah 4-5 gibi kalkardım.ama akşamdam ne heyecan basardı ya.rastgele diyeyim.
Bul
selam arkadaşlar şimdi evden içeri girdim çok ama çok yorgunum 2 gündür sabah 5 te kalkıp balıga gidiyoruz geceleri zaten o gurupta uyumak çok zor teknelerdede yoruluyoruz şimdi duşa girip sonra biraz kestirmeyi düşünüyorum.
özellikle bugün harika bir gün oldu gürhan süper videolar hazırladı inanın ben çok merak ediyorum videoları kofana ve lüfer avı yaptık çok güzel boylarda kofanalar tuttuk gürhan ve doktor hala daha tutmaya devam ediyorlar biz 1 gibi yanlarından ayrıldık ama çok güzel kofana oldugu için siz devam edin bu fırsat kaçmaz dedik ve yoldan haberleri almaya devam ettik tutuyorlarmış ayrıntılı açıklamalı raporları bugün yarın paylaşacagız.
yalova tatar,doktor ve GURHAN dostlarımıza ve zargana sponsorumuz serkanefe ye sonsuz teşekkürlerimi sunarım.sizlerden allah razı olsun iyiki varsınız.
bu arada harun narlıya resmen şow yaptı tekneden rapalayla lüfer tutup tahminen 50 teknedeki oltacı 30 kıyı ltacısının şaşkın bakışları arasında bir lki birkaç kez gerçekleştirdi.oda şimdi yoldadır eve gidiyor.
narlı hakkında tek birşey yazacagım HARİKA biryer.
Bul
nihat bizde beğendik zaferle yine oraya gidip av yapmayı planladık ama gece eşkinaya muhteşem güzellikte bi yer gerçekten
Bul
erden abi orada harika eşkina olur ki tutuyorlar karagöz bugün baya tuttular yani karagöz olur levrek tutan yokmuş ama ilgilenilse harika levrek yapar tam yeri bence ayrıca kalkan yapıyormuş yalnız lüfer sabit durarak degilde gezerek uzun oltayla çok daha verimli oluyor bugün bugün benim usulle av yaptık dünden beri adamları izliyorum 2 kişi devamlı kofana çekiyor takımları kaşıklı hırsızlı takım aynısıyla bugün kofana tuttuk ve gürhan bundan sonra bakın yazıyorum buraya en güzel kofana raporlarına imza atacak hatta bir tane tutmuş bile son 2 saattir ne yaptılar haberim yok yani avcılık için çok iyi akşam biz dm-önerken kıyıcılar yerleşiyordu sabah gittigimizde hala daha oradaydılar eşkinaya yatmışlar.
Bul
küçük bi sandal alıp bağlayalım oraya dursun .
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26/11/2016 nihatkr,balıkandozan,mavruşgil,levrekci avı LeVrEkCi 11 1,024 05-12-2016, 16:17
Son Yorum: MaVrUşGiL
  16\08\2015 Levrekci lüfer avı LeVrEkCi 24 3,601 04-09-2015, 14:29
Son Yorum: LeVrEkCi
  MURKİ,LEVREKÇİ,NİHATKR,BALIKandOZAN VE SAKİ RUSAN BALIK AVI BALIK and OZAN 92 8,643 03-03-2013, 20:07
Son Yorum: tahsinmersin
  09-10/06/2012 Haftasonu Levrekçi Evsahibi Nihatkr-İmhoteb ve Mustafa nihatkr 43 5,426 16-06-2012, 09:35
Son Yorum: Burak Karadeniz
  bu gün ayın kaçı YALOVA yalova tatar 27 4,569 25-03-2012, 21:49
Son Yorum: Krizoberill
  14-15 Ekim 2011 Levrekçi-Ozan-Doktor Ereğli Balık Avı. doktor 48 6,751 22-10-2011, 10:47
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Yalova Poyraz Levrek ve Somon seabasshunter 37 10,982 17-03-2011, 19:48
Son Yorum: eşref sürek
  20-03-2010 Levrekçi Yalova ya Geldi. doktor 29 4,419 25-03-2010, 18:03
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  18-10-2009 baba levrekci LeVrEkCi 54 6,531 06-02-2010, 19:40
Son Yorum: dincobey
  13.09.09 Yalova uzman42 32 5,199 23-09-2009, 21:54
Son Yorum: efese

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi