Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tatlı su org istiyorum
YaKaMoZ 54 yazdı:ne yapalım ortak, alınganlık değil aşırı dikkatli olmaya özen göstermek de bunun adına,hem benden iyi bilirsin klavyenin yazdıklarının ruhu yok, ne kadar eski olsanda her şeyi net anlayamaz anlatamazsın,Smile bu arada bir daha alıngan dersen buradan sarıyere kadar menzili olan kanasım var ona göre,hatun kişi özellikleri o dediğinSiyirdimHappy
ama yine yaptın,nasıl demem ki SiyirdimHehe
Bul
Sayın Nihat Aydın beyefendi lütfen bana alıngan demeyinizHappyHappyHappy meaj böyle olursa o dediğin geçerli ortak , kanası sıktım yanlışlıkla 1 buçuk dakika sonra unutma da bir eğiliver ,Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:kusura bakma ortak ben senin gibi izmarit olan suda koca koca kancaları atıp beklemem sazana ne lazımsa onu atarım Gulumsezaten benim levrek kancalarıda sazan kancası pek yabancılık çekmem heralde GulumseSeerf
malzemeciye istavrit-izmarit için lazım olan çapariyi ver dedik verdiği 9 numara ,10 numara biz naapak,Siyirdim bana sorsan çapariye yem bile takılması acaip ama gördük öğrendik, madem yanlış atıyordum hem neden 2 saat sonra doğru takımı verdin, ancak ondan sonra balık tutmaya başladım zatenHappy
Bul
ustam61 yazdı:HadiordanÖmerim sen nihat a bakma .40cm lik levreği ancak tüfekle vurur ölü hayvanı beline takar öyle gezer.Nayirolamazo bilmez olta ile 80-90 cm lik sazanın,150 160 cm lik yayının nasıl yakalandığını.yarım saat balığı yoracam diye uğraşmamıştır ki.HeheHehe(ömerim ayar böyle verilir bak şimdi yaygaraya)HappyHappy
öyle verilir tabii abi benim değil senin adın ustaSeerfAlkisHappy
Bul
ömerim tatlısı org olursa senin yanından ayrılmam bakalım bizim tuttuklarımızı yem nasıl oluyor .SiyirdimSiyirdimHeheHeheSeerf
Bul
abi sen canlı yem ile yayın yada turna avı görmedin zannedersemSmileSeerf
Bul
bakın tatlısucu arkadaşlar bu işin şakası olmaz balık nasip işi çekerler takoz bakarız hep beraber melül melül büyük konuşmasanız iyi olurGulumsedemedi demeyinSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:bakın tatlısucu arkadaşlar bu işin şakası olmaz balık nasip işi çekerler takoz bakarız hep beraber melül melül büyük konuşmasanız iyi olurGulumsedemedi demeyinSiyirdim
Keşke senin pencerenden bakabilselerHappyHappyHappyHappyHappyHappy
Bul
levend yazdı:Keşke senin pencerenden bakabilselerHappyHappyHappyHappyHappyHappy
ben önlemimi aldım artık onlar düşünsün leventimSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:ben önlemimi aldım artık onlar düşünsün leventimSiyirdim