Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Öneri,istek,eleştiri,ŞİKAYET
bucalıfikret yazdı:selam arkadaşlar ben hergün siteye giriyorum fakat bu günlerde işler çok yoğun sabah 07.00 işbaşı akşamı sormayın imalat açıldı bu 1 ay böyle geçer
yalçınım sana gelince telefonları açmamazlık yapmam yanına uğramadığım için çok yorgunum o yüzden yanlış anlamazsın umarım
bugün imalat arıza yaptı oyüzden erken geldim
ben bucalıfikret birgün siteye girmedimmi deli oluyorum kapıdan kovalasanız pencereden girerim böyle biline sizleri seviyorum yorumlarınız için cani gönülden teşekkür ederimAlkisAlkisAlkisAlkis
not: verilen cezaya razıyım tatarın cezasını onaylıyorum .BoboAlkisAlkisAlkis

evet beyler..
Fikret`ide dinledik..
ben oyluyorum..
tum cezalar iptalRolleyes

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
mesajları okudum yalçın bundan sonra takipteyim birgün siteye girmedinmi yandın ona göre.RolleyesHehe
Bul
Fikret abi hoşgeldin sana kolay gelsin önce iş diyelim ama eminimki kalbin bizlerle.Bende haddim olmayarak sana ceza ama tatlı bir ceza olsun dedim ve org. buluşursak sana balık yakalama cezasını uygun gördüm.Bizlerde seni seviyoruz tekrar kolay gelsin.AlkisAlkisAlkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
bucalıfikret yazdı:selam arkadaşlar ben hergün siteye giriyorum fakat bu günlerde işler çok yoğun sabah 07.00 işbaşı akşamı sormayın imalat açıldı bu 1 ay böyle geçer
yalçınım sana gelince telefonları açmamazlık yapmam yanına uğramadığım için çok yorgunum o yüzden yanlış anlamazsın umarım
bugün imalat arıza yaptı oyüzden erken geldim
ben bucalıfikret birgün siteye girmedimmi deli oluyorum kapıdan kovalasanız pencereden girerim böyle biline sizleri seviyorum yorumlarınız için cani gönülden teşekkür ederimAlkisAlkisAlkisAlkis
not: verilen cezaya razıyım tatarın cezasını onaylıyorum .BoboAlkisAlkisAlkis

Hoş geldin FikoSeerftelefon konusunda Yalçınla hem fikirimGulumse
Bornova - izmir
Bul
bucalıfikret yazdı:mesajları okudum yalçın bundan sonra takipteyim birgün siteye girmedinmi yandın ona göre.RolleyesHehe
Ha bu böyle biline, mazeretsiz girmeyene, cezaları bildirile... Yok öyle merakta birakmak
Bul
bucalıfikret yazdı:kardeşim ne diyorsun sen böyle ceza verilmezki angisini terci edeyim balıkmı yoksa içmekmi Seerf yok yok ben razı değilim yönetim bile bu cazaya razı gelmez Nayirolamaz

ama ne ceza adamı öldür daha iyi HappySeerf ne cezası mesela yani dedik bunun yarınıda var sap döner kaşık döner misali bana sıra gelmesin birde 76 olurmu olur
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:ama ne ceza adamı öldür daha iyi HappySeerf ne cezası mesela yani dedik bunun yarınıda var sap döner kaşık döner misali bana sıra gelmesin birde 76 olurmu olur
6 ay siteye girmediğin günlerin hesabını birgün vereceksin elbet Hehe
Bul
Bu nasıl bir adalet yahu.Madurken suçlu durumuna düştüm.Adam ne siteye giriyor,ne arıyor,nede aranınca cevap veriyor<,bir siteye giriyor kahraman ilan ediliyor.Kabahat bendemi yani,suç merak etmekmi,soru sormak yasakmı'telefonlara çıkmıyor diye.
Her kese teşekkürler,adil bakışlarınız ve taraf tutmadığınız için.Snifsinf
Bul
yycolak yazdı:Bu nasıl bir adalet yahu.Madurken suçlu durumuna düştüm.Adam ne siteye giriyor,ne arıyor,nede aranınca cevap veriyor<,bir siteye giriyor kahraman ilan ediliyor.Kabahat bendemi yani,suç merak etmekmi,soru sormak yasakmı'telefonlara çıkmıyor diye.
Her kese teşekkürler,adil bakışlarınız ve taraf tutmadığınız için.Snifsinf
Bu işler böyle Yalçın bu kadarla kurtardığına şükret
Bul
ALTAYLI yazdı:Bu işler böyle Yalçın bu kadarla kurtardığına şükret

Daha bir şey kurtaramadık ki be abi.Hadiordan
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  istek yapıyom yalova tatar 8 3,816 20-08-2014, 17:05
Son Yorum: yaser2sultan
  ***önemli bir istek*** LeVrEkCi 19 3,342 22-11-2012, 17:15
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  Şikayet..... oguzcanagca 8 1,768 29-08-2012, 18:39
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  ***Oneri*** Albatros-gr 14 2,402 14-04-2012, 20:06
Son Yorum: ALTAYLI
  öneri.. kaya 17 2,426 30-12-2011, 20:29
Son Yorum: ALTAYLI
  raporlar hakkında öneri LeVrEkCi 24 3,713 28-10-2011, 18:23
Son Yorum: yycolak
  istek pimpla 9 2,340 16-12-2010, 19:20
Son Yorum: mehnur
  bir öneri tedirgin SaZaN 6 2,147 25-07-2009, 10:10
Son Yorum: araphüso26
  oneri veya istek yada elestiri tali_off 11 2,791 28-04-2009, 23:45
Son Yorum: LeVrEkCi
  üyelerimizin DİKKATİNE youtube hakkında öneri erdekli yücel 1 1,694 03-08-2008, 14:21
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi