Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TÜrkİye organİzasyonu 2
murki yazdı:Ercan abi, resmi olmuş gibi gözüksede avatar resmin çok harika,
Teşekkürler kardeşimAlkis O bizim yüreğmizin en derininde 767676
Bul
valla ustam iyi düşünmüşün şöyle vakti gelene kadar bari burda hep beraber hayal kuralımBobo katılımları bekliyoruz
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
zaman yaklaştıkça katılım artar muharrem,en az 100 kişi oluruz gibi geliyor,tabii son andaki hava durumuna göre inşallah katılım etkilenmez.
Bul
hayrettin abi 1 hafta sonraya ertelemek son anda çok zor olur çünkü işini vardiyasını ayarlayanlar olacaktır,
zaten hava durumu raporları 3 günlük çıkıyor 3 gün kalada değişiklik zaten yapılamaz olaki çok çok kötü bir hava derse o zaman mecburen erteleme söz konusu olacaktır.
saroz organizasyonunda havanın kötü olacagını bile bile gittik ama fırtına olacagını bilmiyorduk ve fırtınaya yakalandık ne yazıkki.
Bul
çadırım yok, arabayı ayarlama ihtimalim %49 , ama bir terslik olmadığı sürece inşallah orada olmaya gayret edeceğim..(içişleri bakanının izni ile Siyirdim)
Bul
realdeath yazdı:çadırım yok, arabayı ayarlama ihtimalim %49 , ama bir terslik olmadığı sürece inşallah orada olmaya gayret edeceğim..(içişleri bakanının izni ile Siyirdim)
Anlaşılan senin işin zor(içişleri bakanının izni ile). Tek bir balığa bir haftalığına sana çadır kiralayım, ne dersin.
Bul
tahminim hava bizden yana olacak derim inşallah allahın izniyle bi sorun çıkmaz...
ASLIN NEYSE NESLİNDE O KARDEŞŞŞŞŞŞ
Bul
murki yazdı:Anlaşılan senin işin zor(içişleri bakanının izni ile). Tek bir balığa bir haftalığına sana çadır kiralayım, ne dersin.
yok be murat abi, izin işi kolay ,, eğer pederden arabayı kaparsam çadırada gerek kalmaz arabada yatarım ama eğer otobüz ile gidersem pansiyon fiyatlarına göre duruma bakacağım artık ,iş ki hesapta olmayan bir mani çıkmasın...(karasu org.. daki yorgan döşek yatma olayı gibiSad)Affet
Bul
Aklımıza hep iyi şeyler getirelim.Kısmetten gayrısı olmaz.Yeterki gönüller bir olsun.
Bul
mayıs ayında sıcaktan duramayız bence kötü hava olmaz diye düşünüyorum Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  türkiye org hakkında yalova tatar 10 2,506 13-05-2010, 01:46
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,654 27-12-2009, 02:16
Son Yorum: yycolak
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,964 27-12-2009, 02:12
  Dalyan Organizasyonu Ulaşım fish or die 220 20,317 02-10-2009, 01:07
  İzmir Organizasyonu Ulaşım fish or die 151 15,619 23-04-2009, 16:16
Son Yorum: orhanekmekci
  asıl organizasyonu ben yapıyorum evleniyorum instinct 33 5,184 03-02-2009, 20:35
Son Yorum: Krizoberill
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 4,055 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  2.İSTANBUL ORGANİZASYONU LeVrEkCi 0 1,560 20-06-2007, 09:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi