18-07-2014, 09:46
tahsinmersin yazdı:Fatih kardeşim hoş geldin.
satmayı öğrnmişsindir,şimdi de tutma zamanı.
rast gelsin.
Tahsin abi 8-9 senedir vallahi öğrendim ne ne zaman olur ne kadar eder gibi

kim kimdir ne iş yapar :)
|
18-07-2014, 09:46
tahsinmersin yazdı:Fatih kardeşim hoş geldin. Tahsin abi 8-9 senedir vallahi öğrendim ne ne zaman olur ne kadar eder gibi ![]() ![]()
18-07-2014, 14:37
mamuli yazdı:Murat abi sanırım gerçekten öyle yeni yeni ![]() ![]() ![]()
18-07-2014, 22:17
mamuli yazdı:İsmim Fatih. 30 yaşındayım. İstanbul Kumkapı Su Ürünleri Balık halinde Türkiye de hatırı sayılır profesyonel balıkçı firmasında muhasebe işi ile uğraşıyorum... Yeni yeni amatör balık avına merak sardım. Bahçelievler de ikamet ediyorum. fatih aramıza hoşgeldin.rastgele. ![]()
18-07-2014, 22:30
mamuli yazdı:Yalçın abi aslında uzun süredir balık işindeyim fakat tutmak yerine toptan satıştı, gemi donanımıydı, ağ, ekipman, balık havadisleri, balık piyasası, bütün bunların kalbindeyim. Balık yeme sıkıntım olmuyor yani sezonda haftada en az 2 kere balığımı yerim. Ama bir türlü olta alıp da balık tutayım oraya gideyim geliyim olayı olmamıştı inşallah bu saatten sonra tutma olayınada girerim bu da güzel havadis kardeşim.kıtlık zamanı ha berleşelim balıksız kalmayalım. ![]()
19-07-2014, 04:25
yycolak yazdı:bu da güzel havadis kardeşim.kıtlık zamanı ha berleşelim balıksız kalmayalım. şekerim, kıtlık olursa,sana derin dondurucudan hamsilerimi veririm. ![]() sen rahat ol.
21-07-2014, 07:21
LeVrEkCi yazdı:fatih aramıza hoşgeldin.rastgele. Nihat abi teşekkür ederim ![]()
21-07-2014, 07:22
yycolak yazdı:bu da güzel havadis kardeşim.kıtlık zamanı ha berleşelim balıksız kalmayalım. Yalçın abi yeterki balık olsun hiç sorun değil ![]()
23-07-2014, 21:11
orhanekmekci yazdı:Aramıza hoşgeldin Fatih,konuyu tanışma odasına çevirdik Orhan abi güzel dileklerin için teşekkür ederim ![]()
04-08-2014, 23:33
selamlar 8 kasım 1972 İstanbul doğumluyum Fatih kargümrükte oturuyorum bekarım..
matbaada grafik tasarımcıyım baskı öncesi hazırlık 1.5 senedir balıkla ilgiliyim harika bir duyguymuş geç anladım ama iyiki anlamışım.. sizin gibi ustalarla dahada iyi olacağız işallah bilgilerinizi tecrübelerinizi esirgemeyin lütfen... işallah iyi dostluklar yaratırız...bu iş için motosiklet bile aldım ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|