Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kim kimdir ne iş yapar :)
arkadaşlar bu bölümde herkes kendi hakkında bilgi verirse birbirimiz hakkında daha samimi olabiliriz ben baslıyım yine öncü olıım bari

35 yasında 2 cocuk babasıyım istanbulda ikamet ediyorum marmarada istanbul tekirdag arası avlanıyorum tekne ile deniz avı yapıyorum meslegim parke dekarasyon kereste işi istanbul sarıyerde aydınlar parke magazasının iki ortagından biriyim meslek lisesi elektronik bölümü mezunu üniversite terk im Smile askerligimi 1971/4 olarak balıkesirde santralci olarak yaptım bu siteye güzel dostluklar kurmak bilgi alışverişinde bulunmak için takılıyorum en büyük FENERBAHÇE takımını tutuyorum ama iyi olan kazansın dan yanayım aslen rize liyim
saygılarımlaEmbarrassed
Bul
1965 diyarbakırlıyım.1974 ten beri izmir de oturuyorum,e.m.l.
torna bölümü mezunuyum.fabrikada vardiyeli çalışıyorum.
1 kız 1 oğlan babasıyım. 2 temmuzda oğlanın sünnetine bekleriz.
GS yi tutuyorum.kıyı balıkçısıyım.geceleri avlanırım.
Bul
merhaba 1981 afyon doğumluyum.ama antalyada büyüdüm sonra 18 yaşında memleketime döndüm 7 yaşından beri spor yapıyorum.sonra meslek haline getirdim kendime ait vücut geliştirme ve dövüş sanatları üzerine salon işletmekteyim,tatlısu avcılığı yapıyorum.evliyim ve 1 oğlum var.askerliğimi erzurum hasankalede şöför olarak yaptım.hayatta en büyük tutkularım içinde ter alan ailem sporum ve avcılıktır.galatasaray lıyım sağlıcakla kalın rastgele
Bul
1962 Ankara dogumluyum Maalesef 1970 den beri Hollandada ikamet etmekteyim 2 cocuk babasiyim 23 ve 20 yaslarinda Yat tersanesinde sefim en buyuk zevkim balik avi %70 denizde %30 tatlisu en buyuk arzum bir an evvel TURKIYE donmem........
Bul
7601.02.1962 ankara doğumluyum evli bir çocuk babasıyım(23yaşında) askerliğğimi 2 or.spor eğ.merkezinde yaptım. ankaralıyım ama evlendikten sonra sivas şarkışlalı oldum . valla hanım yüzünden değil yayın yüzünden açıköğretm halklailişkiler mezunuyum. şu an emekliyim yani hürüm.bu kadar yeter sanırım kendinize iyi bakın.Embarrassed71
Bul
74[font=Arial][size=medium][color=blue]02 -01 -1966 izmit doğ.E.M.L.TESVİYE bölümü mezunuyum.Şu an bir tekstil fabrikasında imalat amirliği yapıyorum.Göllerde avlanmayı denize daha çok tercih ediyorum.Aynı zamanda Kirazlıyalı da bir ufak kayığımda var ama genede sazan avını denize tercih ediyorum.Çoğunlukla Ömerliye giderim.Amcam profesyonel balık avcısıdır bazen onlara takılırım.Ama onlar çok uzaklara gidiyorlar.İki senedir Samsunda bir yere gidiyorlar ama senede 3-4 defa.bir sazanlar tutuyorlar aklım durdu.Nasipse bu sene bende onlara takılacağım.tuttuğum balıkları size postalarım.Şimdilik herkese selam.
Bul
alanyada oturuyorum aslen geliboluluyum bir oğlum iki kızım üç torunum var 19 sene almanyada calıştım freze-tornacıyım şu an emekliyim fiber dörtbucuk mt lik teknemle amatör olarak balık tutuyorum selamlar rastgele.76
SLM.1970.MERSIN.SU AN AVUSTURALDAYIM OKYANUSDA AVLANIYORUM AZILI,BALIKCIYIM.SOGUK SICAK DINLEMEM.YARISMACI ARKADASLARA BASARILAR....72,
Bul
SLM 1977 ANKARA DOĞUMLUYUM ASLEN ANGARALIYIM Smile) ANKARADA ÖZEL BİR POLK dr OLARAK ÇALIŞIYORUM BALIK OLARAK SADECE TURNA BALIĞI AVINA GİDERİM ( ZIPKIN.AĞA.TIRIVIRI VB )ŞEYLERLE AVLANMAM AVLANANANLARADA KIZARIM HERKEZE BOL ŞANS BYY....!
Bul
slm 1974 yalova doğumluyum bir tekstil fabrikasında vardiyalı olarak çalışmaktayım sandalım motorum vardır amatör balıkçılığın her türünü
severek yaparım tatlısuda avlanmam. favori avlarım eşkina,karagöz,lüfer,kaşıkla çinekop,zargana,mırmır,ispari sandalla tutulan bütün balıklar kara avcılığınıda severek yaparım sandalım olmasına rağmen kıyıdan balık avlamasını çok severim bütün amatörlere selam ederim

not// eşkina yasak olduğunu öğrendikten sonra arkadaşlara duyduğum saygıdan dolayı yapmıyorum ama açılınca eşkina avcılığını yapmanızı tavsiye ederim.yazdığımdan dolayı bazı arkadaşlar kırılırsa şimdiden
özür dilerim.

rasgele
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi