Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Birol-Salih Reis...Yaristilar
bereketli olsun,sahtelerin güzel iş yapması çok iyi olmuş.. Alkis
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
Albatros-gr yazdı:ilk sayfadaki balik fotolarinda bu foto yok...haklisin,oradaki baliklar sadece 5 tane..
yeri gelmisken,sahtenin uzerindekine(birinci sayfadaki foto) hanos diyoruz....su sonradan koydugum fotoda(cevap 34 te) olan tas baligina biz PERKA diyoruz....siz ne diyorsunuz?

NOT:etini denemek icin ilk bu baligi kovaya aldim...sonradan vazgectim,martilara attim
simdi senin yazdigini okuduktan sonra yazik olmuis diyorum

[Resim: image001.jpg]
HANİ, (hanos diye de adlandırılır), levrekgillerden bir balık (Serranus cabrilla). Rengi alaca kırmızı, eti beyazdır. Uzunluğu yaklaşık 25 cm, ağırlığı 0,5 kg kadardır. Derin sularda ya da taşlık diplerde yaşar. Ege kıyılarında, Akdeniz ve Marmara’da bol rastlanır. Yakın türleri yazılı hani (S. scriba), benekli hani (S. hepatus), kaya ya da taş hanisi (Epincphelus aeneus), sarı hani (E. gibas) vb.dir.
O fotoda gördüğümde hanos balığı,nasıl bir lezzetten mahrum kaldığını anlamışsındırSeerf
Bornova - izmir
Bul
mariner8 yazdı:Tebrikler aretlik Alkis Fotolar canlı ve şahane Alkis yeni rapala denemek her zaman iyidir en sonunda hangisi daha verimliyse onu devamlı kullanırsın Seerf Rastgele
tesekkurler Aretlik...sanada iyi avlar..bir hafta sonu beraber cikalim artik bir balikciliga
Ege yazdı:bereketli olsun,sahtelerin güzel iş yapması çok iyi olmuş.. Alkis
tesekkurler Egemen...sizlerede rastgele
Bul
orhanekmekci yazdı:[Resim: image001.jpg]
HANİ, (hanos diye de adlandırılır), levrekgillerden bir balık (Serranus cabrilla). Rengi alaca kırmızı, eti beyazdır. Uzunluğu yaklaşık 25 cm, ağırlığı 0,5 kg kadardır. Derin sularda ya da taşlık diplerde yaşar. Ege kıyılarında, Akdeniz ve Marmara’da bol rastlanır. Yakın türleri yazılı hani (S. scriba), benekli hani (S. hepatus), kaya ya da taş hanisi (Epincphelus aeneus), sarı hani (E. gibas) vb.dir.
O fotoda gördüğümde hanos balığı,nasıl bir lezzetten mahrum kaldığını anlamışsındırSeerf
abi o fotograftakine bir baktin mi...rapalada tutulu olana degil...sonradan koydugum foto(cevap 34)...rapaladaki hanos...fakat digeri baska bir tur..biz PERKA diyoruz

tamam abi ..yazidaki bilgileri tekrar dikkatlice okudum...ayni turun....yakin turlerinden olsa gerek
Bul
orhanekmekci yazdı:[Resim: image001.jpg]

Albatros-gr yazdı:abi o fotograftakine bir baktin mi...rapalada tutulu olana degil...sonradan koydugum foto(cevap 34)...rapaladaki hanos...fakat digeri baska bir tur..biz PERKA diyoruz

1 ile 34 deki balık aynı değil mi Faruk abi.Ben ikisini de hanos zannettim.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:1 ile 34 deki balık aynı değil mi Faruk abi.Ben ikisini de hanos zannettim.
hayir Bahadir ayni degil...perka`dan ilk tuttugumda guzel bir fotosunu koyarim......bak nette bir foto buldum

[Resim: perka.jpg]
Bul
Faruk,gördüğüm balık hanosun bir çeşiti tabiki işin doğrusu o balıktan yakalarsan tek olarak fotosunu koyarsan daha iyi yorumlarızSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruk,gördüğüm balık hanosun bir çeşiti tabiki işin doğrusu o balıktan yakalarsan tek olarak fotosunu koyarsan daha iyi yorumlarızSeerf
oyle olacak abi..ilk firsatta tuttugumda inceleriz
Bul
Farukcum,senin tuttuğun balık Hanos...
Aynı izmari ve ispari gibi tadı vardır.
Daha yeni tuttuğunda tulum çıkartır ve tavada kızartırsan......
Diğerlerinden pek ayrılmaz.Afiyetolsun.Sağlıklar.
Bul
Balıklar süper... Rastgele...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...imkansızsa biraz zaman alır...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr Salih Reis`in sansina Albatros-gr 33 4,805 30-12-2012, 23:17
Son Yorum: Albatros-gr
  14-9-09 büyük reis ve levrekci lüferleri LeVrEkCi 47 6,433 17-09-2009, 22:18
Son Yorum: Zıpkıncı
  Ozan ve Birol'dan Boğaziçi'nin Çinekopları-20 balıkoltası 40 5,717 18-01-2009, 21:02
Son Yorum: balıkoltası
  büyük reis 23-24\07\2008 levrek avı LeVrEkCi 32 5,013 10-08-2008, 12:56
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi