ben benim için farketmez demedim yaww sarayburnu olursa ancak sonuna yetişirim 10 dk durur dönerim belkide gelemem bile.ogün çalışıyorum çünkü.
hayalkahvesi olsaydı mesafe uzak ama büyük ihtimalle yeniköyden motorla geçerim.
siz kararı verin bakarım durumlara artık.
konu açılalı 6-7gün olmuş şimdimi aklınıza geldi sarayburnu neredeydiniz arkadaşlar.
aynı şey erdektede oldu son anda istek geldi olanlar ortada.
organizasyonlarda lütfen ya konuya yazın fikir belirtin yada yer zaman belli olduktan sonra konuyu değiştirmeyin yoksa herkesin istegine göre hareket edersek işin içinden çıkılamaz hale gelir.
Tamam ozaman hayal kahvesi olarak kararlaştırıldı hayal kahvesi olarak devam etsin değişen birşey yok yanlız ben söz veremiyeceğim gelebilirimde gelememde gelirsem zaten görüşürüz gelemezsem herkezden özür
Arkadaşlar Mehmet Ali abide katılacak değilmi, onun fikirleri yok. Birde hayal kahvesinin resimlerini görmüştük, ama tam yerinin tarifi hususunda birde bilgi alsak iyi olur. Teşekkürler.
mehmet ali abi interneti söktürmüş evi toplamış o nedenle yazmıyor tabiiki katılacak.hayal kahvesi beykoz tarafında kalıyor bakiim eski konularda adres tarihi vardı bulursam eklerim