Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekne için fikirleriniz
H.A.R.U.N yazdı:Arkadaşlar yorum ve temennileriniz için çok teşekkür ederim
Herşey sabah bir börekcide başladı bir arkadaşa rast geldim ve oradan buradan konuşurken tekne sahibi oluverdik 400 dolar istiyordu bir görelim bakalım dedim baktım yapısı sağlama benziyor yama delik falan yok pekde yıpranmış görünmüyordu
al aşağı ver yukarı 300 ytl ye aldım tekneyi 200 usd ve 20 ytl verdim (dolarda çıktı ya Smile )
Motor konusunda zannedersem Nihatın aklına uyacam 6 bg 4 zamanlı onuda 300 e bulurmuyum dersiniz Happy herhalde çok zor bakalım kolluyacam zaten birdahaki yaza kadar yatar tekne o zamana kadar bir motor uydurursam iyi olur uyduramazsan artık küreğe talim Smile
Harun hayırlı uğurlu olsun tekneyi COK hesaplı almışsın kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Fiber tekne yapılış senesi cok olsa bile adam gibi bakımı yapılmışsa ve hor kullanılmamışsa eskimez ahşap gibi değildir.Motor konusunda Nihatın dedikleri doğru bencede 6beygir 4 zamanlı tercih sebebin olmalı.eğer barınak bulabilirsen altına zehirli boya atmayı unutma zira 6 beygirin götüreceği yolu hızı düşürür altına yapışacak mahlukat yoksa denizde durmıyacaksa luzum yok.Ama 4 zamanlı bir motoru düşündüğün fiyata bulman zor 1milyar ytl kesin biraz fazlada olabilirSmilerasgelsin.
rauf yazdı:Harun hayırlı uğurlu olsun tekneyi COK hesaplı almışsın kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Fiber tekne yapılış senesi cok olsa bile adam gibi bakımı yapılmışsa ve hor kullanılmamışsa eskimez ahşap gibi değildir.Motor konusunda Nihatın dedikleri doğru bencede 6beygir 4 zamanlı tercih sebebin olmalı.eğer barınak bulabilirsen altına zehirli boya atmayı unutma zira 6 beygirin götüreceği yolu hızı düşürür altına yapışacak mahlukat yoksa denizde durmıyacaksa luzum yok.Ama 4 zamanlı bir motoru düşündüğün fiyata bulman zor 1milyar ytl kesin biraz fazlada olabilirSmilerasgelsin.
Sağolasın abi motor gücünde gidip geliyorum 9.9mu yoksa 6 bg mi düşüneyim arada 1000tl gibi fark var ama zannedersem 9.9 düşünecem
Birde yamahaların iyi olduğunu söylüyorlar mercury jonhson eskiden iyiydi diyorlar yamahanın 8 bg si var bir altı 4 bg oluyor arası yok 8 bg si 2 silindirmiş
2 silindir olmasındaki avantaj ne olaki güçmü ekonomik oluşumu
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Harun abi, kürekle çıkacaksan tayfaya ihtiyacın olacaktır 76Wink
Bu arada nereye çekmeyi düşünüyorsun. Bu taraflarda yer bulabileceğin bir barınak veya liman varmı?
Tamam tayfa küreklerinle gel yanlız kürek yokta hehe
Serkan güzelceye çekecem karada duracak birdahaki bahara kadar güneşli havalarda ufak ufak oynarım sağıyla soluyla
Bul
Harun Bey hayırlı olsun.ALLLAH kazasız belasız kullamanı nasip etsin.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
thunderbolt yazdı:Harun 750 kg.doğru rakam da toplam olacak ona göre.Yani hafif romörk sınıfına giriyor.Yalnız ışık sistemi de istiyor diye biliyorum.Onu etraflıca bir öğren derim.Tekrar hayırlı olsun Alkis
Yaw bunu nasıl tesbit edecekler olduda yolda trafik çevirdi nasıl bilecek toplam 750 kg olduğunu göz kararımı ?
Bul
vetilmed yazdı:Harun Bey hayırlı olsun.ALLLAH kazasız belasız kullamanı nasip etsin.
Sağol Ali...
Bul
mudanya yazdı:gülele güle kullan bedavaya almışsın
Sağol Faruk abi motor konusu seninde aklında olsun bakarsın düşer birşey
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Sağolasın abi motor gücünde gidip geliyorum 9.9mu yoksa 6 bg mi düşüneyim arada 1000tl gibi fark var ama zannedersem 9.9 düşünecem
Birde yamahaların iyi olduğunu söylüyorlar mercury jonhson eskiden iyiydi diyorlar yamahanın 8 bg si var bir altı 4 bg oluyor arası yok 8 bg si 2 silindirmiş
2 silindir olmasındaki avantaj ne olaki güçmü ekonomik oluşumu
Harun hem gücü bakımından daha iyi hemde calışma durumunda iki silindir olduğundan tekne icinde daha az ses ve sarsıntı hissedersin. ralanti veya yarım yol hızda 6 beygir tek silindir kadar benzin sarfiyatı olur veya cok az fark olur yalnız bağzı yamaha motorları gördüm 4 zamanlı olmasına karşın daha büyükler genelde daha eski modeller.birde şaft uzunluğunu unutma böyle fiber tekneler genelde uzun şaft kullanır kısa şaft zodiyak tipi botlar icindir selamlar.
rauf yazdı:Harun hem gücü bakımından daha iyi hemde calışma durumunda iki silindir olduğundan tekne icinde daha az ses ve sarsıntı hissedersin. ralanti veya yarım yol hızda 6 beygir tek silindir kadar benzin sarfiyatı olur veya cok az fark olur yalnız bağzı yamaha motorları gördüm 4 zamanlı olmasına karşın daha büyükler genelde daha eski modeller.birde şaft uzunluğunu unutma böyle fiber tekneler genelde uzun şaft kullanır kısa şaft zodiyak tipi botlar icindir selamlar.
Anladım usta ama yamahalar daha pahalı 4-4.5 gibi artık onu başka sefere düşünüceez gibi
Bul
harun abim hayırlı uğurlu olsun motor için tavsiyem tanıdıktan olursa 2.el al yoksa sıfır almanı tavsiye ederim kimi markalar 12 aya kadar vade bile yapıyorlar bende bi 2 zamanlı jonshon var çok memnunum jonshon hakkında yanlış duyum almışsın amerikan malıdır yamahaya göre devri sürati biraz daha düşüktür ama bence yamahada kullandığım için yazıyorum jonshon tavsiyemdir ikisinde güzelce bi kıyasla teknik özellikleri bakımından para bakımından ondan sonra karar ver derim saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İzmir Foça Tekne Önerisi sellkan 1 289 21-12-2016, 16:13
Son Yorum: tahsinmersin
  Sazan Avı için yemleme tekniği tatar1301 5 707 26-10-2016, 08:02
Son Yorum: rusan
  Akyaka- Azmak tekne gezisi ve Tatlı suyun deniz ile buluşması teknelerin kalkış yeri tugayerdogan 12 1,045 26-09-2016, 19:52
Son Yorum: haseremarket
  Jig avı için görüşleriniz?? çömez 3 818 01-02-2016, 00:58
Son Yorum: LeVrEkCi
  İlk av için yardım KaanGultek 11 3,541 20-08-2014, 17:10
Son Yorum: yaser2sultan
  tekne ruhsatı maraz 22 5,775 24-03-2014, 17:03
Son Yorum: nihatkr
  2004 model johnson 4 zamanlı 9.9 hp motor için kullanma klavuzu ihtiyacı ANTALYALI07 16 2,976 20-01-2014, 09:24
Son Yorum: orhanekmekci
  Jig için Yardım mahmutbas 2 1,097 22-08-2013, 15:44
Son Yorum: mahmutbas
  Boğaz için kamış + makine yardımı. Dumbass 16 3,768 20-05-2013, 20:04
Son Yorum: kaya balığı
  sazan avı için yardım. muhammed tr 11 2,453 05-05-2013, 01:41
Son Yorum: ersinerden

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi