Yorumları: 1,270
Konuları: 189
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
rauf yazdı:Harun hayırlı uğurlu olsun tekneyi COK hesaplı almışsın kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Fiber tekne yapılış senesi cok olsa bile adam gibi bakımı yapılmışsa ve hor kullanılmamışsa eskimez ahşap gibi değildir.Motor konusunda Nihatın dedikleri doğru bencede 6beygir 4 zamanlı tercih sebebin olmalı.eğer barınak bulabilirsen altına zehirli boya atmayı unutma zira 6 beygirin götüreceği yolu hızı düşürür altına yapışacak mahlukat yoksa denizde durmıyacaksa luzum yok.Ama 4 zamanlı bir motoru düşündüğün fiyata bulman zor 1milyar ytl kesin biraz fazlada olabilir
rasgelsin.
Sağolasın abi motor gücünde gidip geliyorum 9.9mu yoksa 6 bg mi düşüneyim arada 1000tl gibi fark var ama zannedersem 9.9 düşünecem
Birde yamahaların iyi olduğunu söylüyorlar mercury jonhson eskiden iyiydi diyorlar yamahanın 8 bg si var bir altı 4 bg oluyor arası yok 8 bg si 2 silindirmiş
2 silindir olmasındaki avantaj ne olaki güçmü ekonomik oluşumu
MaVrUşGiL yazdı:Harun abi, kürekle çıkacaksan tayfaya ihtiyacın olacaktır ![76 76](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/1/76.gif)
![Wink Wink](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/4/wink.gif)
Bu arada nereye çekmeyi düşünüyorsun. Bu taraflarda yer bulabileceğin bir barınak veya liman varmı?
Tamam tayfa küreklerinle gel yanlız kürek yokta hehe
Serkan güzelceye çekecem karada duracak birdahaki bahara kadar güneşli havalarda ufak ufak oynarım sağıyla soluyla
Yorumları: 537
Konuları: 62
Harun Bey hayırlı olsun.ALLLAH kazasız belasız kullamanı nasip etsin.
Saygı ve Sevgilerimle.
thunderbolt yazdı:Harun 750 kg.doğru rakam da toplam olacak ona göre.Yani hafif romörk sınıfına giriyor.Yalnız ışık sistemi de istiyor diye biliyorum.Onu etraflıca bir öğren derim.Tekrar hayırlı olsun ![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
Yaw bunu nasıl tesbit edecekler olduda yolda trafik çevirdi nasıl bilecek toplam 750 kg olduğunu göz kararımı ?
vetilmed yazdı:Harun Bey hayırlı olsun.ALLLAH kazasız belasız kullamanı nasip etsin.
Sağol Ali...
mudanya yazdı:gülele güle kullan bedavaya almışsın
Sağol Faruk abi motor konusu seninde aklında olsun bakarsın düşer birşey
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
H.A.R.U.N yazdı:Sağolasın abi motor gücünde gidip geliyorum 9.9mu yoksa 6 bg mi düşüneyim arada 1000tl gibi fark var ama zannedersem 9.9 düşünecem
Birde yamahaların iyi olduğunu söylüyorlar mercury jonhson eskiden iyiydi diyorlar yamahanın 8 bg si var bir altı 4 bg oluyor arası yok 8 bg si 2 silindirmiş
2 silindir olmasındaki avantaj ne olaki güçmü ekonomik oluşumu
Harun hem gücü bakımından daha iyi hemde calışma durumunda iki silindir olduğundan tekne icinde daha az ses ve sarsıntı hissedersin. ralanti veya yarım yol hızda 6 beygir tek silindir kadar benzin sarfiyatı olur veya cok az fark olur yalnız bağzı yamaha motorları gördüm 4 zamanlı olmasına karşın daha büyükler genelde daha eski modeller.birde şaft uzunluğunu unutma böyle fiber tekneler genelde uzun şaft kullanır kısa şaft zodiyak tipi botlar icindir selamlar.
rauf yazdı:Harun hem gücü bakımından daha iyi hemde calışma durumunda iki silindir olduğundan tekne icinde daha az ses ve sarsıntı hissedersin. ralanti veya yarım yol hızda 6 beygir tek silindir kadar benzin sarfiyatı olur veya cok az fark olur yalnız bağzı yamaha motorları gördüm 4 zamanlı olmasına karşın daha büyükler genelde daha eski modeller.birde şaft uzunluğunu unutma böyle fiber tekneler genelde uzun şaft kullanır kısa şaft zodiyak tipi botlar icindir selamlar.
Anladım usta ama yamahalar daha pahalı 4-4.5 gibi artık onu başka sefere düşünüceez gibi
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
harun abim hayırlı uğurlu olsun motor için tavsiyem tanıdıktan olursa 2.el al yoksa sıfır almanı tavsiye ederim kimi markalar 12 aya kadar vade bile yapıyorlar bende bi 2 zamanlı jonshon var çok memnunum jonshon hakkında yanlış duyum almışsın amerikan malıdır yamahaya göre devri sürati biraz daha düşüktür ama bence yamahada kullandığım için yazıyorum jonshon tavsiyemdir ikisinde güzelce bi kıyasla teknik özellikleri bakımından para bakımından ondan sonra karar ver derim saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=