Yorumları: 165
Konuları: 12
Bilgilerini paylaşan ve fikirlerini sunan tüm büyüklerime ve arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Kısmetse 18 Ağustos ta izine ayrılıyorum ve bir hafta boyunca bunları denemek için bol bol vaktim olucak verimi arttıran her türlü bilgiyi sizlerle paylaşacağım. Umarım hepimiz için faydalı bir metod olur.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
yav bende geçen gün rauf abinin derin su çakarı aklıma geldi,malzeme aldığım yerde şu kırılınca fosforlu şekilde yanan çubuklardan aldım,akşam avında kullanmak için.gece kurşunun üstüne taktım çok güzel bir ışık verdi,yanlız hiç balık vurmadı,belki balık ürktü.yada kurşun toprağa girince ışıkta kumun altında kaldı.ama iş yapacak tavsiye ederim çok güzel ışık veriyor,hatta gece rapala bile denemeyi düşünüyorum bu ışıklı çubukla(bir adı vardır ama)..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
tatlısuda acaba iş yapar mı denemek lazım.balık bu sağı solu belli olmaz.birde bu balık sazansa neye atlayacağı hiç belli olmaz.teşekkürler.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 657
Konuları: 8
vallabiz denedik süperde balık yakaladık yem takma derdi yok geldimi sağlam balık geliyo tatlısuda avlanan arkadaşlara şiddetle öneriyorum
Yorumları: 657
Konuları: 8
aytekin kardeş ışıldak diyoruz biz ama denizde pek tat vermez rapalada hiç deneme benceama kamışın ucuna tak balıkgelince yakalandığını çabuk anlarsın
Yorumları: 1,919
Konuları: 47
ANTALYALI07 yazdı:yav bende geçen gün rauf abinin derin su çakarı aklıma geldi,malzeme aldığım yerde şu kırılınca fosforlu şekilde yanan çubuklardan aldım,akşam avında kullanmak için.gece kurşunun üstüne taktım çok güzel bir ışık verdi,yanlız hiç balık vurmadı,belki balık ürktü.yada kurşun toprağa girince ışıkta kumun altında kaldı.ama iş yapacak tavsiye ederim çok güzel ışık veriyor,hatta gece rapala bile denemeyi düşünüyorum bu ışıklı çubukla(bir adı vardır ama)..
aytekin biz o fosforlu çubukları şamandra üzerine koyuyoruz gece avında ve ilerde ışık kaybolunca anlıyoruz ki şamandra battı, bu şekilde kullanılması için paketin içinden şamandra üzerine takılabilmesi için plastik boru şeklinde kelepçesi çıkıyor.
Yorumları: 124
Konuları: 5
Güzel bir konu derinliği oluşmuş.. Fatih bey paylaşımınız için teşekkürler, ayrıca konuya görüşleriyle katkı sağlayanlarada teşekkürler. Fathi bey bence boncuk kanca içinde hareket etmelidir. Siz tekneden avlanıyorsanız orasını bilemem. Ama dip takımda tatlısularda sazan gibi yemlenen balıklar için bence boncuk kanca içinde hareket edebilmeli aksi takdirde dipten gelen balıklarda balık takıldığından kanca ağzının kenarını kötü bir şekilde yaralamakta..