Yorumları: 5,855
Konuları: 245
sorma murat 2 kova midye çıkardık. midyelerin birazını erden abi, ben,yücel ve bir arkadaş mangala dizdik.yemeye başladık.bu arada yücel diyorki dikkat edin ağzınıza inci gelmesin.ben tabi tabi diyerek takıldığını düşünüyorum.ama gerçekten doğru söylüyormuş.ağzıma kütürt diye geldi.hemen mangaldaki midyeleri yerken tek tek ayıkladık.yiyeceğimizi yedik.gerisini ben eve götürdüm.tek tek ayıkladım ve içinden çıkanlar ortada.
iyi macera oldu ya.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
SerenaY66 yazdı:ahmet abi aç kalmayız .en azından her yerde midye var.elini at çıkar.mangalda yapar yeriz.şimdi sen midye yemiyenlerdenim dersen bak o zaman aç kaldığının işaretidir.
İlker herkes yiyorsa bende yerim benim için sorun olmaz
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:dalacaklarda var elbet bişeylerde dalanlar çıkaracaklar aç kalmayızzzz ben aklıma bile getirmem aç kalmayı 
Arkadaşlar sizlere güveniyorum o zaman, demekki aç kalmıyacağız.
Arap istersen nolur nolmaz dersen buzluğu çakalımmı..
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
4 ekim hayvanları koruma haftası bu birrrrrrrrrrrrr
fırtınaların başlangıcı bu ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben deniz tatlısu ayırmam ne var yok tutarım bu üçççççççççççççççç
MURAT SENİN CANINI OKUYACAM BU DÖRTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
nihat sana da selam olsun bu beşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hepinizi seviyom bu altıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Uzun_ahmet yazdı:Arkadaşlar sizlere güveniyorum o zaman, demekki aç kalmıyacağız.
Arap istersen nolur nolmaz dersen buzluğu çakalımmı..
Ahmet sen bizim krakerci arkadaşı biliyormusun balık tutamayınca balık kraker alırdı balık niyetine
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ne oldu yaww hüseyin saydırmaya başlamış hayırdır kim kızdırdı da ben nasiplendim onu anlamadım ya neyse.
arkadaşlar abartmayın yawww ekim ayı her zaman iyi hava yapar peki agustosta yapalım 2 gün yağmur yağsın bana uyar oylamayı değiştirelim o zaman agustosmu ekimmi oylaması yapalım bari böyle olmayacak.
bana uyar farketmez ama tek düşüncem agustosta kalabalık olur oralar tatil beldesi çadır kuracak yer bile bulamayız diye düşünüyorum.
H.A.R.U.N yazdı:Hüseyin birden altıya saymışsın hayırdır kızdırıyorlar seni galiba 
yok be abim kızmam ben yeterki arkadaşlar bana kızmasın
şey yolunda demektir
Atatürk olmasaydı
LeVrEkCi yazdı:ne oldu yaww hüseyin saydırmaya başlamış hayırdır kim kızdırdı da ben nasiplendim onu anlamadım ya neyse.
arkadaşlar abartmayın yawww ekim ayı her zaman iyi hava yapar peki agustosta yapalım 2 gün yağmur yağsın bana uyar oylamayı değiştirelim o zaman agustosmu ekimmi oylaması yapalım bari böyle olmayacak.
bana uyar farketmez ama tek düşüncem agustosta kalabalık olur oralar tatil beldesi çadır kuracak yer bile bulamayız diye düşünüyorum.
nihatım ekim dedik ekim nasipse karda yağsa ordayız inşallah.. takvimde baktım fırtına dio gelirken tedbirli gelin die öyle yazdım
şey yolunda demektir
Atatürk olmasaydı