Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kim kimdir ne iş yapar :)
aramıza hoşgeldiniz levrek yakalamak aslında çok ama çok kolaydır sadece dogru zamanda dogru yerde dogru takımlarla bulunun ve dogru avcılıgı yapın gerisi kısmetinize kalır bide tabii balık tutmak kolay çekmesi zordur tekneye almak için zorlamadan kalama vererek kepçeyle almak lazım rastgele
Bul
ben ALİHAN DAĞHAN 1974 doğumluyum kimyagerim istanbul fatihte ikamet ediyorum köprüye takılıyorum artık biraz açılmak istiyorum
Bul
üstadım, senin gönderdiğin resimleri inceledim geçenlerde. valla ağzım açık kaldı 92 cm'lik levreği görünce.
şimdiden vereceğin bilgiler için teşekkürederim.

Cüneyt
Bul
herkese merhaba,
Ben, Salih Günerergin
1966 İzmir Bornova doğumluyum,
evliyim, 14 yaşında bir oğlum var.
doğduğum yerde oturma şansına sahibim,
özel bir işyerinde personel ve idari işler şefi olarak çalışmaktayım.

en büyük hobim balık avı, bütün hafta c.tesi pazar hava güzel olsun diye dua edenlerdenim :-)

polyester teknem ile havalar müsait olduğu sürece urla açıklarına arkadaşlar ile birlikte balık avına giderim.

amatör balık avı yapan bizlerin bilgilerini diğer amatör balıkçı dostlara aktarmanın çok faydalı olduğunu düşünmekteyim.
tekneden balık avı ile ilgili sorusu olan amatör dostlara elimden geldiği kadarı ile yardımcı olmak isterim. şansınız ve neşeniz bol olsun....
Bul
allah allah ben kendimi tanıttım gibi geliyordu. ama baktım ki yok öyle bir şey.
Ben 1972 Ankara doğumluyum.Yozgatlıyım.doğma büyüme Başkentliyim.Ankarada bir bakanlıkta memur olarak çalışmaktayım.Balık sevdası yozgatta başladı.Küçükken her tatilde ordaydım.yaşıtlarımla hergün balık tutardık.Her türlü balık avlama tekniğini o zamanlarda öğrendim.(Tatlı su balıkçılığı)Tabii yeni yeni çıkan teknikler hariç.Mesela bir teknik söyleyeyim.Kaç kişi biliyordur.Derede balık tutarken dereyi diklemesine bölerek balık yakalamak..neyse birazdan o tekniği resimlerle anlatırım. Sonra hastalık haline geldi.durum bundan ibaret.
Rastgelsin herkese
Bul
:0507:1977 bartın doğumluyum...13 yıldır istanbuldayım.yaklaşı 10 yıldır sağlı sektöründe çalışmaktayım...istanbul kadıköyde ikamet ediyorum..bir gün balıktutamazsam kafayı yerim..diğer günü iple çekerim..herseferinde bir dahaki avı düşünürüm...arkadaşlar sizce bu nedir?bir hastalıkmı,yoksa bir aşkmı nedir bu yaww!!!!işten denize denizden işe buda benim yaşam şeklim.ıssız bir adaya (hayırsız ada)beni atsalar üç dileğimden biri olta,livar,takım çantası olurdu..bilgilerimizi paylaşalım..öğrenmek için soralım..sormak ayıp değil,öğrenmemek ayıp..arkadaşlar herkese sevgiler saygılar...(konuşmayı çözmeden balık tutmayı çözdümRedface)rastgele.05
Bul
bu hem hastalık hemde aşktır ama çokda ii degil bence bi zemenlar bende öyleydim işyerimde duramazdım iş yerimin önünden balık satan adam geçse aklıma balık tutmak gelir çıkardım yola haydii tekirdaga sabah gider tekneyi atar kürek kepçe oltalar giysiler doldurur çıkardım balıga haydi sargana izmarite haydi levrege lüfere gel toplan dön istanbula 2 gün sonnra gazetede bi balık haberi oku gene cık yola git tekirdaga 5-6 sene böyle geçti taki işte evde sorun çıkmaya bide benzin fiatları el yakmaya başlayıncaya kadar şimdi iiyiyim allaha şükür kendimi tedavi ettim çok darlanırsam olta takımlarımın bir kısmı arabada dolaştırıyorum çekiyorum sahile ne gelirse bahtıma diyorum teselli oluyorum balıkçılık çok büyük bir hastalık en büyük hayalim emekli olursam birgün yerleşicem bir balıkçılık köyüne akşama kadar balık tutacagım 72
Bul
[/b]arkadaşlar yanlışınız var popoya kaçan deniz suyu değil Bizim oralarda derlerki poposuna balık pulu kaçtımı iflah olmaz denizden ayrılmaz747474:0507::0507::0507:
Bul
1968 rize/çayeli doğumluyum
37 senedir istanbul maltepede oturuyorum parke ve dekasasyon üzerine iş yapıyorum
kendi teknemle maltepe ve civarında avlanıyorum herkese saygılarımı iletiyorum
Bul
e bende tanıtayım artıkın kendimi :0507:
Furkan DURUCAN 1985/Ankara doğumluyum...
SDÜ Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi son sınıf öğrencisiyim...Vakit darlığından balık avına gittiğim söylenemez...İnanırmısınız 3 yılı aşkın bir süredir Eğirdir'deyim daha bir kez göle gidip balık tutmadım :0629:
çevrede olanlar varsa tanışmak isterim...Ava gidecek birileri fena olmaz...74
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi