Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
turan köyüne gidip eğlendik; beraber paylaşalım dedik resimlerin devamı
Çımariva yazdı:Sekizinci fotoğraf çok çarpıcı olmuş. Tam sanatsal bir foto Smile

makinayi kurduk kendi çekim yaptı ama arkadaki yanan direk,teki lambayı düşünümedik ondan öyle bir resim çıktı
Alkiseyvallah yücel harika ya çadırda harika hani sansüre uğramasa bari he he he ama arkadaşlık ortamı süper ah daha genç olsaydım şu gençlerle oturup takılsaydım AlkisBoboPart
Bul
erdekli yücel yazdı:
Çımariva yazdı:Sekizinci fotoğraf çok çarpıcı olmuş. Tam sanatsal bir foto Smile

makinayi kurduk kendi çekim yaptı ama arkadaki yanan direk,teki lambayı düşünümedik ondan öyle bir resim çıktı

Resim o yüzden çok güzel olmuş ya Yücel. Smile
Bul
kısmet olursa ağustos ve ya eylülde yine düşünüyoruz ama ben nasipse eylülde kesin oradayım beklerim
GURHAN yazdı:
erdekli yücel yazdı:

Bende aynısını diyecektim. İsteseniz böyle bir fotoğraf olmazdı. Uzay savaşçıları falan gibi bir film posteri geldi aklıma.
Bul
GURHAN yazdı:
erdekli yücel yazdı:

yok ya sanki eski negatif,filimleri sararmış yanmış gibi duruyor
erdekli yücel yazdı:
Harun yazdı:Gerçekten çok hoş olmuş
Hele Erol abi ile M.Ali abi yokmu  onların böyle her yere gidebilir olmaları bambaşka bir olay yaaa
Yücel hamakta yan gel yat millet balık tutsun  oooooh
M.Ali abi  abi seni anlayamadım o sıcakta pantolon kazak naaptılar abi sana yaw

abi ben kendimi fotoğrafçı zannediyordum  ama ahmet abi paparazi çıktı biraz uyuyalım dedik karelere bak yahu  heh heh heh heh
ooo Ahmet abi dedinmi fotoğrafcılıkta 2 kere düşünüp önünü ilikleyeceksin
Bul
Erol abi 37. mesajın 3. resminde mikrofona ne güzel şarkılar söylüyordu acaba merek ettim
Bul
erdekli yücel yazdı:
GURHAN yazdı:
erdekli yücel yazdı:

yok ya sanki eski negatif,filimleri sararmış yanmış gibi duruyor

Tamam işte bu yüzden güzel olmuş. Hehehe bu böyle sabaha kadar gider Yücel.BoboBobo
Bul
içim gitti yav ne güzel kareler ellerinize sağlık.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  turan köy izmarit avı. erdekli 19 2,449 22-05-2014, 19:50
Son Yorum: tahsinmersin
  s hafta sonu fotolarının devamı acemi dalgıç 1 1,221 22-11-2011, 23:57
Son Yorum: LeVrEkCi
  mudanyada keyif yapalım dedik boranmursel 29 4,238 14-10-2009, 19:45
Son Yorum: boranmursel
  Tekneye bir göz atalım dedik, hazır gelmişken sırtı çektik, kısa günün karı :) Salih Reis 30 6,225 15-03-2009, 17:24
Son Yorum: oltacı
  13/07/2007...:15/07/2007 erdek turan köyü balık avı erdekli yücel 14 4,832 14-07-2007, 00:36
Son Yorum: yalova tatar
  Terkos ve Sazlı Bosna Raporu Devamı derhan 9 2,401 01-05-2007, 11:27
Son Yorum: GURHAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi