Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Marjan yazdı:Fisherman yazdı:Marjan yazdı:eyvallah abi dediğin gibi olabilir, madem tek tek.. o da isteğe bağlı olur, herkes memnun olur.. o zaman top oktay abide... artık uyuyamı bende yarın arabanın bakımı var (izin günüm ama sabahın köründe kalkacağız yine) görüşmek üzere...
Yazı şeklini isteğe bağlı yapamayız bir yazı şekli belirler tüm tişörtleri o yazı şekliyle bastırırız. Artık bu işi sonlandıralım
emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. arkadaşların emeğini görmemek bir gaflettir.
abi yazının şekli farketmeyecektir. sadece arka yüzdekinin kaldırılması yönünde bir istekte bulundum... ve bu düşüncede yalnız olmadığımı gördüm.
madem biz bir aileyiz-ki öyle- ... anketler, oylamalar en iyi çözüm-kaldı ki bu oylamalar günlerce sürebilir- mutabakat ancak öyle sağlanır ve herkes memnun olur. yoksa mesele uzar gider. artık t-shirt'ü gidyikten sonra 'keşke'ler söylenmeye başlar.. "alan alır almayan almaz" gibi bir söylemde bulunmak(genel olarak) bir ayrımcılık kıvılcımıdır.. bu tür söylemlere gerek yok.. hepinize saygı ve sevgilerimi gönderiyorum... bir kardeşiniz olarak kusur ettikse affola...
Herkesin zevki farklıdır yapılan işten dolayı herkesi mutlu etmek mümkün değil. Bildiğiniz gibi bu ilk deneyim hatalar olacaktır bazılarımız memnun kalacak bazılarımı memnun kalmayacaktır. Amaç ortayı bulmak eğer halen ortayı bulamdıysak bu işlem uzar gider ve bir süre sonra kimsede istek ve heves kalmaz. Bunun için bu işi sonuçlandıralım.
Tartışmalara ve yeni öneriler bizi çıkmazın içine sürükleyecektir
Yorumları: 859
Konuları: 32
saygı duyuyorum... abi bu arada haziran 20 tarihini biraz daha ileri alamaz mıyız?
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ilk siparişi pardallian verdi isimler geldikçe ilk mesajın altına ekleyecegim lütfen ödeme yapanlar yaptıktan sonra buradan ö .m yoluyla isim soyisim adres kaç adet ve beden bilgilerini bildirsin
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Marjan yazdı:saygı duyuyorum... abi bu arada haziran 20 tarihini biraz daha ileri alamaz mıyız?
O zaman son tarih 25.06.2007 yapıyorum
Yorumları: 859
Konuları: 32
Yorumları: 120
Konuları: 30
oktay bey biz çanakkaleden baskı evinden ödemeyi yapıp beklemeden alabilirmiyiz.
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
O zaman çoğunluk tamam diyorsa tamamdır. Son halide belliyse fotoğrafını son bir kez daha görelim. Ve ödemeyi yapalım. Konu başındaki fotoğraf ise 2 tane alıcam.
konu başındaki son halidir pardallian ilk siparii vberdim siparişler geldikçe konu başındaki 1. mesaja ekliyorum
arkadaşlar hesaba ödeme gönderirken lütfen verdigim hesap ismi nosu aynen yazın
GARANTİ BANKASI
İSTANBUL/SARIYER ŞUBESİ /ŞUBE KODU 142
HESAP ADI-nihat aydın
HESAP NOSU-6604321
aynen böyle olmalı yoksa yanlış yere gider