Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
giden balıklarım
nihat senin harırladığın konu burada Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:nihat senin harırladığın konu burada Siyirdim
Happyyazık olmuştu turnacıklara..
Bul
geçmiş olsun kamil abi..SiyirdimBoboHappy. 3 sene olmuş gerçi geçmiştirde Hadiordan
Bul
kzltp yazdı:geçmiş olsun kamil abi..SiyirdimBoboHappy. 3 sene olmuş gerçi geçmiştirde Hadiordan

arif buna kadar neler yaşadık biz 32 turnayı bırakıpda geldiğimizi bile bilirim Hehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
32 turnadamı aynı şekilde gitti kamil abi Snifsinf
Bul
evet arif sanırım ikibinli yılların başıydı livarı unutmuşuz bakır tele bağladık yakaladığımız balıkları döndükçe yumuşamış en sonunda pırrrrrrSiyirdim telin bağlı kısmı botda gerisi suda Happy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:evet arif sanırım ikibinli yılların başıydı livarı unutmuşuz bakır tele bağladık yakaladığımız balıkları döndükçe yumuşamış en sonunda pırrrrrrSiyirdim telin bağlı kısmı botda gerisi suda Happy

E maşallah yani . .Alkis
Birdahakine şamandıralı bir livar kullanın bari.Hiç olmazsa batmada kurtarırsınız balıkları.Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:E maşallah yani . .Alkis
Birdahakine şamandıralı bir livar kullanın bari.Hiç olmazsa batmada kurtarırsınız balıkları.Siyirdim

Happy öyle 30 turnayı alacak şamandıralı livar nerde vardı o zamanlar Baby şimdi bile bulamazsın şekerim anca ipten kendi yaptığımız livarlarla idare ediyorduk.
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi